תהייה קטנה בקשר לרעלים.

Ultra marine

New member
אז שיזכו למצוות..

אני כזאת סנובית שזה לא מפתיע שאני לא יודעת מספיק שמות של חברות זולות

Harlot

New member
במקרה קיבלתי השבוע שני לקים שלהם מנעלולה

וככה אני יודעת

Ultra marine

New member
וגם כתוב על הלקים? אני בהלם!

אני אחכה לביקורות של בלוגריות שאני מעריכה לפני שאני חורצת דעה
כאני דווקא מאוד בעד כחול לבן (זה כחול לבן בכלל?) ואגב, לפי מה שאני זוכרת (כשלא ברור לי מאיפה המידע בדיוק זכור לי אבל יתכן מאוד שמפינות "האוסף שלי") ל WOW יש יופי של מגוון בלקים. לפחות בגוונים. אני לא זוכרת שלק מסוים שלהם עשה לי "קרייב". אותה הבעיה כמו עם קרליין שאגב, אחרי הבוקר נשארתי עם לק אחד בלבד שלהם.. כל השאר (המשעממים) נמסרו לבתים טובים (אגב, יחד עם לק של קולור קלאב שהביא לי את הקריזה במריחה הקודמת שלו)

Harlot

New member
מקווה לעשות עליהם רוויו בקרוב

ואכן - כל רשימת הרכיבים רשומה על הבקבוק! אין לי מושג לגבי מגוון. יש לי רק את השניים שקיבלתי.

Ultra marine

New member
WOW גם ככה מעולם לא היו זמינים לי

אני חושבת שביקרתי פעמיים בסניף שלהם בת"א לפני מאתיים שנה.. איך קוראים לקניון הזה שמרשים להכניס לשם כלבים? שם הייתי. האמת בלי כלב. אבל יש גבול למה אני מסוגלת לזכור..

PeachGirl

New member
דיזנגוף סנטר =]

הם לא רעים קניתי שם שניים בצבעים ממש חמודים לארגן לך משלוחה ;)

Ultra marine

New member
אני בהתנזרות מרכישת לקים חדשים

אני אפילו תוהה אם להזמין לעצמי מ
מסקרה חדשה כהיחידה שיש לי עוד שניה נגמרת.. זה לא קמצנות כמו העיקרון שבעניין..

Harlot

New member
נראה כמה זמן תעמדי בזה../images/Emo9.gif

זה לא פשוט כשאת בלוגרית, את יודעת...

Ultra marine

New member
לא פשוט אבל יש כ"כ הרבה סווצ'ים לעשות...

אפשר לומר שסגרתי שליש היום (כולל החדשים שצילמתי לאחרונה) לצערי התפקשש לי הדורותי הו.. גליטר.. באסה אבל יחכה לעוד יומיים-שלושה כשיהיה לי זמן לעשות עוד קצת סווצים.. מה שכן, אני לומדת להעריך את הקופסה של אורלי. היא אמנם יותר איטית מצמר גפן עם המסיר לק של אורלי אבל היא הרבה פחות מלכלכת את האצבעות, המאחורה של הציפורן וגם מאוד חשוב לא משאירה שובלי צמר גפן בכל מקום ובעיקר דבוקות לקצה הציפורן. בעעעעע

Ultra marine

New member
כי לא מגיע לי ../images/Emo3.gif

אני מתכוונת להזמין מסטרוברי. פעם ראשונה שאני אזמין מהם

PeachGirl

New member
מבינה אותך...

אצלי זה נובע כי אני מרגישה שהגזמתי... זה כנראה הזמינות של כל המוצרים הללו

Ultra marine

New member
זמינות היא יחסית

מבחינתי לשבת בפיג'מה עם הרגליים על השולחן ותוך כדי שולפת כרטיס אשראי בכדי לבצע רכישה זה הרבה יותר זמין מאשר לקפוץ לסופר פארם או משהו כזה.. אני חושבת שדווקא המבחר הוא שמהפנט אותי. ולאחרונה באמת יצאו יותר מידי הוצאות, יותר מידי הבטחות ופחות מידי עמידה בהבטחות. עכשיו החלטתי - קודם עומדים בהבטחות אח"כ קונים לקים!

PeachGirl

New member
אני חושבת

שדווקא הרעיון של לשבת בפיג'מה ולהזמין בערך את כל העולם (ידעת שאפשר להזמין מכונית באיביי?) זה מה שהופך את הקניות לזמין כל כך ואת אפילו לא שמה לב ולא מזיעה בדרך כמובן..

Ultra marine

New member
כן, זאת בעיה קשה מאוד...

את צודקת לגמרי. מצד שני יש בזה גם יתרונות ;)

PeachGirl

New member
הכרטיס אשראי שלי רואה בזה

יתרון גדול - לשימוש בלי גיהוץ

Ultra marine

New member
חחחח

אני כבר זוכרת את שלי בע"פ כך שאני אפילו לא צריכה להוציא אותו מהארנק..

צונית

New member
אני חולקת עלייך

מזהירה מראש שזו תהיה תגובה ארוכה...
אוקיי, אני חושבת שאני הייתי הראשונה שהעזה להוציא את המרצע מן השק. אני הראשונה שהעירה למישהי ששאלה את השאלה ואני מודה שזה לא היה ספציפית כי הנושא הפריע לי, אלא כי אותה כותבת שאלה ונענתה בנושא איזה שלושים פעם. אז כן, בפעם ה31, אחרי שטרחתי לענות בחלק מהפעמים - התעצבנתי. ההרגשה שאתה עונה שוב ושוב על אותה שאלה לאותו כותב מאוד מרגיזה. עובדה שעד כה את בעצמך הצלחת לרסן את מה שאת מגדירה כ"מזג לא הכי נעים", אבל מאחר וכבר אמרת את דעתך על זה פעם אחר פעם ונראה לך שאנשים לא מבינים את הנקודה - אז את מגיבה בעצבים. בכל אופן, בחרתי לא לענות לכותבת הזו על אף שאלה יותר מאז אבל באותו רגע בחרתי להגיב. אז כן, באותו רגע אולי אפשר היה לקרוא לזה סתימת פיות. התפתח דיון, נסגר הדיון. עבר חודש - עברו חודשיים. פלוס. הגיעו אנשים חדשים לפורום, לשמחתי הרבה הפורום ממשיך לצמוח ומחמישה או שישה ניקים קבועים עלינו להרבה יותר. נושא הרעלים המשיך לעלות והרבה זמן היה סבבה, עד לפני לא מזמן שזה שוב עלה בשרשור עם ניץ. זה לא עלה כי משהו לא היה בסדר עם הנושא, אלא כי פקפקו באמינות המידע שהיא מוסרת ואז זה כבר נהיה מעליב. אז כן, הדיון שוב התפתח לאם זה כן מעניין, לא מעניין, רלוונטי, לא רלוונטי. למיטב זיכרוני, לילו לא הייתה בפורום פעם שעברה שנושא "ההיסחפות" עלה. לילו העלתה שאלה לגיטימית ובנות פה קטלו אותה. משפטים הוצאו מהקשרם (בשני הצדדים) וזה התפתח לדיון סוער בנושא, שכנראה גרם פה קצת לרגישות, אחרת אין איך להסביר את התגובות שלך בשרשור הזה. אני חושבת שמה שאמרת בנוגע לקמצנות היה לחלוטין לא לעניין, גם אם נאמר בעצבים, בבדיחות הדעת, בציניות, איך שלא תרצי לקרוא לזה. אני לא חושבת שאפשר להכליל את מי שהגיבה "נגד" הרעלים עד כה בשום דרך. אני גם לא חושבת שזה נאמר אף פעם בצורה שאת מתארת. בנות פה העלו שאלות לגיטימיות ודעות מנוגדות בנושא. זכותן, בדיוק כמו שזכותכן להמשיך ולדבר על זה. למה לסתום לנו את הפיות? כי זה בדיוק מה שאת עושה. אני גם לא חושבת שבאמת כל פעם שהנושא עלה היו גם הערות נגד. אבל כשזה כן קרה, התפתח דיון ושרשור ארוך כי כל צד רוצה לומר את דעתו, וזה גם לגיטימי. אבל מפה ועד ולומר שכל פעם שהנושא עולה מעירים לכן - זה פשוט לא נכון. ועל זה אני מדברת ב"רגישות". לסיכום, לשמחתי אין עדיין אף נושא שבאמת צריך לרדת מדיון בפורום הזה, אחרת לא היה טעם להמשיך להיכנס אליו. אבל אם כן יש משהו שצריך להיפטר ממנו, אז אלה הערות ציניות ופוגעניות שמעכירות את האווירה.

Harlot

New member
צונית - את צודקת

אם מישהי שואלת מאה פעם את אותה שאלה, וממשיכה לשאול אותה בכפייתיות גם אחרי שהיא נענתה, מדובר בספאמרית פורומים. היא לא ראויה להתייחסות. לגבי השרשור על קרליין- אף אחד לא פקפק באמינותה של ניצ. היה רק פקפוק באמינותה של חברה שלא מסוגלת לכבד את לקוחותיה ברישום המרכיבים של הלק. ואני חושבת שהנושא הזה הובהר.

צונית

New member
../images/Emo13.gif

אפשר היה לוותר על הסרקזם. לא אמרתי לא ראויה. הסברתי למה כן הגבתי כשיכולתי לדלג. וזה אכן הובהר באותו השרשור, רק ציינתי שזו הסיבה שזה עלה מלכתחילה.

למעלה