תהייה קטנה בקשר לרעלים.

Harlot

New member
לא היה שום סרקזם בדברי

אני לא יודעת במי מדובר, אבל לפי האופן שבו את תיארת זאת, מדובר במטרידה שהציפה את הפורום בשאלות סרק. אני באמת חושבת שלא כל שאלה ראויה להתיחסות ושלא כל שואלת ראויה לכבוד.

Ultra marine

New member
אין לי בעיה עם זה שאת חולקת עלי ../images/Emo13.gif

אני מסכימה איתך שאנחנו נחמדות-נחמדות עד שנמאס ואז חוטפים קריזה. זה קורה לכולנו וזה לגמרי אנושי. אני לא זוכרת אם לילו היתה או לא היתה, או מה היה בדיון "הראשון". זה לא רלוונטי כי אני חושבת שהבעיה שלי לא היתה לילו באופן ספציפי אלא הגישה הכללית שכשמשהו לא נראה לך, או שאתה לא מסכים איתו אתה צריך לעשות "הו הא". יש המון דברים שאני לא מסכימה איתם או חושבת שהם מטופשים, אז? לא כולם מעוניינים לשמוע מה אני חושבת וזה לגמרי בסדר מבחינתי. לא מעניין אותך? תעברי הלאה, אין צורך להגיד משהו מכוער. העניין עם קמצנות הראה, לפחות ככה אני רואה את זה, איך נראית הביקורת מהצד השני. דוגרי, זה בדיוק מה שאני חושבת, שכל אילו שמתענגות על לקים של עד 10 ש"ח כ"כ עסוקות בכמה זול עלה להן עוד יותר מכל פרט אחר בלק או במאורע. אני רואה את הסטנדים של הלקים בקערה גדולה וזה עושה לי בחילה. כמו בסטה בשוק. זאת זכותי לחשוב ככה וכמו שאת רואה, בחרתי לא לכתוב את זה די הרבה זמן (שנה ככה?). יכולתי להגיד את דעתי קודם אבל אני חושבת שהיא לא רלוונטית או מעניינת כאן אף אחד. אני יכולה להגיד את זה לחברים הקרובים שלי גם כשאני חולפת על פני סטנד כזה אבל לא הייתי בוחרת במודע להגיד למישהי בפרצוף - איכס, יא דוחה אחת! או איזה קמצנית.. אבל כמו שאמרתי, חלאס, הגיעו מים עד נפש. כל יפות הנפש של "אין לכן הוכחות שזה רעיל" וכו'. גם אני יכולה להיות מגעילה ושיפוטית אבל עד היום, בחרתי שלא להיות כזאת. אמשיך שלא להיות כזאת מנקודה זו והילך. כתבתי את מה שכתבתי בעצבים ועם זאת אני לא מצטערת על זה. לפעמים סטירת לחי זה הדבר היחידי שעובד. אם אני לא רוצה לקנות אם רעלים ואם אני רוצה לקנות חוטיני אדום אילו החלטות שלי ומי שלא מתאים לה, שלא תסתכל לי על התחת!

lilo4

New member
../images/Emo4.gif

כן, אני קונה לקים של שיק כי הם זולים. לא, אני לא מוכנה להשקיע 40 ש"ח בלק. למה? כי אין לי כסף. תקראי לי קמצנית. אני בת 22, גרה עם ההורים. אני גרה בעיר קטנה וצריכה לנסוע למעלה משעה לעבודה, בשביל להרוויח משכורת מינימום, ואין לי סיכוי להרוויח יותר בשלב הזה. אין לי רכב, אין לי יותר מ-1000 ש"ח להוציא בחודש, לא משנה על מה. אני חוסכת ללימודים שלי, כי להורים שלי אין שקל לעזור לי ובתחום שאני רוצה ללמוד רוב הסיכויים שאני לא אקבל מלגה. אז אין לי כסף, והלקים של שיק מספיק איכותיים בשבילי, ועניין הרעלים לא מפריע לי. יש דברים בחיים שלי שאני לא מתפשרת עליהם, ויש דברים בחיים שלי שאני מוכנה לעגל פינות. אני כן אוציא 250 ש"ח על מברשת של מאק למייקאפ, ואני כן אקפיד על מייקאפ איכותי ועל קרמים איכותיים שמתאימים לי. אבל אני אקנה בכיף ליפגלוס ב-10 ש"ח של וואו, ואני כן אקנה לקים ב-10 ש"ח. כי יש דברים בחיים שלי אישית לא שווה לשלם עליהם יותר. יש לי ליפגלוס מעולה של וואו ב-10 ש"ח, וליפגלוס ב-80 ש"ח של לוריאל. המוצר של וואו לוקח בהליכה את המוצר של לוריאל. כסף לא בהכרח אומר איכות, בעיקר לא בתחום האיפור והקוסמטיקה. יש בשוק מוצרים זולים ומצוינים, לצד מוצרים יקרים וגרועים, לצד מוצרים יקרים מדהימים לצד מוצרים זולים מזעזעים. את ההודעה הראשונה שלי בנושא כתבתי בצורה הכי עדינה שיש, לא מתוך נקודה של "יאללה, סתמו חפרתם!". אני לא אכנס שוב לוויכוח הזה, כי זה מיצה את עצמו. לא ניסיתי לסתום את הפה לאף אחת, ניסיתי להציג צד קצת שונה וניסיתי להגיע לעמדה קצת יותר מאוזנת, כי באמת הרגשתי שיש פה בפורום מידע לא מדויק שיכול להכניס לסרטים בנות אחרות. אני זו שחטפתי מקלחת קרה של סותמת פיות, ועכשיו אני רואה את השם שלי עולה בהקשרים מאוד לא חיוביים. לא איכפת לי, באמת. אין לי כוונה להיכנס לוויכוחים האלה יותר. חבל לי שזה הגיע לכיוון הזה, וחבל לי שאת כועסת על זה שסותמים פיות ועל ההתנהגות הגרועה שלי כביכול, אבל כאמור- אני זו שחטפתי מקלחת קרה, ואותי תקפתן באופן אישי. אני לא באה להתחשבן על כלום, פשוט מגעיל אותי. באמת. כי לרגע לא ניסיתי להאשים פה אף אחת באופן אישי ולא ניסיתי לסתום פיות או לעשות סצינות, ניסיתי לתת קצת איזון לוויכוח הזה ולתת לו כיוון קצת יותר "מקצועי", אם אפשר לקרוא לזה ככה. כי היסטריה לא עושה טוב, וכמו שכבר כתבתי- יש ברשת מספיק סיפורים ושמועות שמסתובבים. חצאי אמיתות שפתאום הפכו להיות אמת מוחלטת והם בעצם קשקוש אחד גדול.

Ultra marine

New member
תצאי מהמגננה!

כתבתי במפורש שזה בכלל לא קשור אליך. ההודעה הלפני אחרונה היתה שלך אבל היו מספיק הודעות לפניך ועובדה שהפעם התייחסתי לסקרמנטה. את לוקחת הכל כ"כ קשה ואישי ואני ממש לא מבינה על מה. לגבי סיפור החיים שלך - מרתק! עם זאת - לא ענייני, תעשי עם החיים שלך מה בראש שלך, תוציאי כסף על מה בראש שלך. את לא חייבת הסברים לא לי ולא לאף אחד אחר (חוץ מלבנק אולי
) לא מפרידות בינינו הרבה שנים אבל מה שאני כן יכולה להגיד לך בכל זאת שאת לא צריכה להתנצל על מי שאת, על ההחלטות שלך, על המחשבות שלך, על הדעות שלך. בדיוק בגלל שהם שלך. אבל שימי לב שלא בכל מקום ולא בכל זמן "מסתדר" להגיד בדיוק מה את חושבת על אנשים, סיטואציה וכו'. ועם ההודעה ההיסטרית והנעלבת שלך שאני כביכול קוראת לך אישית קמצנית עשתה בדיוק מה שההודעה הקודמת שלך עשתה כאן בפורום - גרמה לפרובוקציה. לא יודעת אם ידעת שאת הולכת לייצר פרובוקציה, אבל בשורה התחתונה יצרת אחת! והנה אני מלמדת אותך כמה קל לייצר פרובוקציה "בחזרה".. אז לפני שאת סוגרת את ההודעה הזאת לפחות תלמדי משהו. להפנות אצבע ולהאשים, להעביר ביקורת, להיות שיפוטי נורא קל. הרבה יותר קשה "להיות בן אדם" ולקבל אנשים כמו שהם, עם המחשבות שלהם, עם הדעות שלהם וכו'.

lilo4

New member
את יודעת מה מעצבן אותי?

לי אסור להגיד את הדעה שלי, שסותרת את הדעה שלך בנוגע לרעלים כי אני סותמת פיות ומעוררת פרובוקציות. את ההודעה הראשונה שלי ממש לא כתבתי בקטע של "יאללה, סתמו חפרתם" כמו שכבר הסברתי כמה פעמים. ניסיתי להציג דעה שונה, אבל בגלל שהדעה שלי מנוגדת אז כמה בנות פה בפורום החליטו שאני מנסה לסתום להם את הפה, ובתגובה תקפו אותי, כנראה כדי שאני לא אגיד משהו מנוגד. אני לא מפחיתה מהחשיבות של הנושא, בדיוק להיפך. אבל כמו שכבר כתבתי אין לאף אחת מספיק הוכחות, ולפעמים יש פה ספקולציות לא הגיוניות ולא נכונות. ובדיוק זה מה שניסיתי להראות, והנה עכשיו עוד דוגמא, ב"לייב"- נכנסה לפורום בחורה ושאלה איך להשתמש בלקים הרעילים שלה, כי חבל לה. ומה, עכשיו נמליץ לה על סוגים של מסיכות? ועל סמך מה? על סמך איזה מחקרים? מסיכת בד מספיקה? ואולי לא? אולי היא צריכה מסנן עם פילטר פחם? ואולי היא צריכה גם מסיכה שמסתירה את העיניים כי החומר נכנס גם דרך הריריות? ואולי מסיכת בד מספיקה, אבל את יודעת להגיד לה כל כמה זמן צריך להחליף את המסיכה כדי שהיא לא תהפוך לכר גידול לחיידקים? בקיצור כל המלצה בנושא או ניסיון לתת לה פיתרון יכול רק לגרום נזק, כי אף אחת מאיתנו לא יודעת באמת איזו מסיכה יכולה לסנן את הרעלים בלקים. אז מישהי יכולה לתת פה תשובה על סמך כלום, אותה בחורה תיקח את זה ברצינות ותיישם. ולאף אחת אין מושג מה יקרה. כמו שכבר כתבתי גם בפעם הקודמת, יש לאינטרנט המון המון המון המון המון כוח. אנחנו לא יודעות מי קוראת את הפורום, אנחנו לא יודעות מי מבינה מה. אני בטוחה שיש פה בנות שקראו חלקים מההודעות, הן לא בהכרח גולשות קבועות ורובן בטח סמויות, הן לא יודעות להפעיל חיפוש בפורום ולמצוא עוד מידע, ולא היה להן כוח להיכנס לגוגל ולחפש מידע על החומרים הנ"ל. אז הן קראו חצאי אמיתות ועכשיו יש להן מידע לא נכון בראש. אני אתן לך דוגמא לכיוון אחר- לפני חודש בערך נכנסתי לספריה העירונית. פתאום אני רואה על לוח המודעות מכתב שמזהיר מפני ווירוס חמור שמסתובב באינטרנט ומופץ ע"י מייל כלשהו. המכתב הזה, אגב, הוא קשקוש אחד גדול. אבל מישהו בספריה קיבל את המכתב, האמין, ועכשיו הוא ממשיך להפיץ את זה כאילו זו האמת לאמיתה, ועובדה שזה הגיע למקום ציבורי ששייך לעירייה, ונכנסים לשם גם אנשים מבוגרים שיש להם עוד פחות הבנה במחשבים וגם הם יקראו ויאמינו ויעבירו הלאה מידע שהוא כאילו אמת גדולה, אבל בת'כלס הוא שטות והוא בסה"כ מכתב זבל שמסתובב. זו דוגמא שלא קשורה לפורום בצורה ישירה, אבל היא מראה איך מידע באינטרנט מתגלגל ומתגלגל ומתגלגל, כי אנשים לא תמיד קוראים עד הסוף, לא תמיד בודקים ולא תמיד מבינים מה מקור המידע ומה האמיתות שלו. בואו ניקח צעד אחד אחורה. כן, יש רעלים בחלק מהלקים וסביר להניח שזה לא עושה טוב לגוף. אף אחת לא יודעת באיזו רמה, באיזו צורת חשיפה ומה תדירות החשיפה. עדיף כמובן להימנע מהלקים האלה ויש בשוק אלטרנטיבות אחרות בלי רעלים. ומכאן והלאה שכל אחת תסיק לעצמה את המסקנות- כן מסוכן? לא מסוכן? כן מוכנה לקחת את הסיכון או שמעדיפה לוותר?

צונית

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

ואני לא אגיב מעבר כי אני חשה שזה מיותר להוסיף בשלב זה.

Ultra marine

New member
אני לא מבינה למה את מסכימה איתה?

לא כעסו עליה שהיא אמרה את הדעה שלה, כעסו עליה על האופן שבו היא התנסחה. ועד שהיא לא הסבירה את עצמה ב 10 הודעות אף אחד בכלל לא הבין מה היא אומרת!!!! אחרי שהסבירה את עצמה, לא היתה מישהי (כולל אותי) שלא הסכימה איתה!!! אז היא כועסת על זה שהיא לא יודעת להתנסח?!

צונית

New member
היא לא יודעת להתנסח??

הגזמת לגמרי עכשיו אולטרה! קראתי לפני עשר דקות את כל השרשור ההוא היא התנסחה כל כך ברור וכל כך בנימוס ולא הפסיקה להדגיש שהיא חושבת שזה נושא חשוב שמעלה מודעות רק שאין לזה ביסוס מחקרי אז כדאי לקחת את הדברים בעירבון מוגבל. הדברים שלה לדעתי הוצאו מהקשרם, גם בהודעה הראשונה שבה היא הביאה רפרנס לשאר הדברים שמזיקים לנו. לדעתי היא התנסחה מצוין, אתן פשוט קראתן מה שרציתן לקרוא ובחרתן לקחת את הדיון למקומות אחרים רק כי זו כבר הייתה נקודה רגישה וחיפשתן על מי לצאת. וגם אם נאמר בשרשור ההוא שיש היסטריה סביב הנושא, זה לא לגמרי מופרך. הרלוט שמה מסיכת אב"כ כדי למרוח לק! מסיכת אב"כ שאמורה לעזור במקרה של התקפת נשק אטומי-ביולוגי-כימי! לא, זה לא נלקח רחוק בכלל. אלה בדיוק הפרופורציות הנכונות.

צונית

New member
ואני לא מבינה

למה צריכים בכלל להיות כעסים, לא משנה מה היא אמרה. בכל אופן, הסכמתי איתה כי מה שמצטייר פה זה שאם מישהי אומרת שרעלים זה לא ביג דיל עבורה, אז זה כאילו היא אומרת שזה לא אמור להיות חשוב לאחרות. אז רק כדי להבהיר את הנקודה הזו, זה ממש לא מה שאנחנו אומרות. יתכן ששני הצדדים פשוט נתפסו לרגישות וחבל. זה נושא באמת חשוב והוא הופך להיות משני לויכוחים על דקויות.

Ultra marine

New member
אני חושבת שמזמן הלכת לאיבוד...

עם כל הכבוד שיש לי אליך כבן אדם אני חושבת שאת צריכה לשקול שיתכן ויש דברים שלא קשורים אליך ואם הם קשורים הם קשורים רק בצורה מקרית.. זה שהיה שרשור פלצת על ההודעה שלך בעניין רעלים - אוקי, נכון. אבל אני מזכירה לך שאת לא "לבד בזירה" והתגובות באו בהמשך להודעות קודמות שנכתבו על ידי כותבות אחרות. כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, אגיד שוב, הפעם הטענות היו כלפי סקרמנטה לא עליך!!!! ברור שמותר לך להגיד מה שאת חושבת אבל את צריכה לזכור שאנשים גם עשויים להפגע מדברים שאת כותבת. אני חושבת שהבעיה העיקרית שלך בשרשור הקודם שהתבטאת באופן מסוים ואנשים לא הבינו למה את מתכוונת. אני מבינה לחלוטין את מה שאת אומרת לגבי אימות הסכנה ברעלים וכו'. אבל מנוסח ההודעה המקורית זה לא היה מובן. אז שוב, בהמשך לדברים שכרגע כתבתי - אין לי שום ויכוח איתך! והרשי לי לומר לך שוב - צאי מהמגננה.. אף אחד לא תוקף אותך פה באופן אישי.

סקרמנטה

New member
אולטרא... פה זה הפורום שלנו. לא הבלוג שלך ../images/Emo13.gif

ואם אני מחליטה שאני רוצה להגיב - אני אגיב! ומי שעצם התגובה שלי (או תוכנה) לא מוצא חן בעיניה - שלא תגיב בכלל!!!
ומבחינתי, בפעם הבאה שמישהו ישאל על הרעלים בלקים, בלי נדר אגיב שוב בדיוק כפי שהגבתי הפעם, למרות שאני כן מבינה ברעלנים ואני לא היחידה כאן. אני לא רואה בכך שום דבר פסול ואפילו להיפך. לעומת זאת, אם מישהי תרצה להוסיף על דבריי - זה בהחלט יהיה מבורך. את התקציב שלי ללקים אני מגבילה ל-10 עד 15 ש"ח לבקבוק לא בגלל קמצנות חלילה (כי אני ממש לא), אלא בגלל שההעדפה שלי בלקים היא כמות על פני איכות, בגלל שהמבחר הקיים לא ממש מגוון עבורי כי אני לא אוהבת גליטרים/ שימרים ודומיהם, בגלל שאני לא רואה שום צורך לשלם יותר על מוצר שלא בהכרח שווה יותר (ולפעמים אפילו שווה פחות), בגלל שממש לא מתאים לי לממן את הנפנוף החזק של יצרני/ מותגי הלקים במוצרים שלהם, ובכלל הרבה פעמים אני פשוט לא יכולה לעמוד בססגוניות הנפלאה :) ועם כל זה, במוצרים אחרים אני דווקא בהחלט משתדלת להקפיד על איכות, עד כמה שידי משגת. אמבטיות לקים דוחות אותך?! את יודעת - את לא חייבת להסתכל עליהן... בעיניי הן מראה מלבב וחלק אינטגרלי מהססגוניות והחיוּת שבשווקים. עד כדי כך שעבורי טיול בשוּק הוא חיוני אחת לכמה זמן, גם בידיעה מלאה שכנראה גם הפעם לא אקנה שם דבר. תסלחי לי שלא טרחתי לקרוא (ובוודאי להגיב) את כל דברייך. המגילות היחידות שאני אוהבת לקרוא הן מגילות בתחום העיסוק שלי, טכניות לחלוטין. ולסיכום, את בטוחה שלמדת מדעי ההתנהגות? כי את לא ממש יודעת להתנהג
את עושה רושם של אחת מאונפפת לגמרי. אגב1, דרך ארץ לא קודמת לתורה, היא חלק ממנה, ואת כנראה רחוקה גם מזו מזו. אגב2, למרות שהתגובה שלך מאוד מכעיסה ומאוד מעליבה, הייתי בהחלט מציעה לך להיזהר בענין לשון הרע ודיבה באינטרנט, במיוחד כשהפרטים האישיים שלך חשופים לעיני כל. כבר היו מקרים שעו"ד טוב ומדובב חביב עשו מלאכה נאמנה מאוד (עבור התובע, כמובן). אני אישית יודעת על מקרה קשה ומזעזע מפורום אחר לפני הרבה זמן. ליבי כואב על אותה אישה שנכוותה קשות. אל תיכנסי לזה. שום דבר לא שווה את זה. גם לא אמבטיות לקים דוחות... שבת שלום ומבורך

סקרמנטה

New member
ועוד דבר

זה שאני מאוד אוהבת לראות את הססגוניות הזו מול העיניים, לא אומר שאני עצמי טיפוס ססגוני/ זול חו"ח. ממש לא :) לא באופי, ולא בבגדים/ אקססוריז/ איפור.

Ultra marine

New member
אפשר להיות ססגוני בכל דבר וזה יהיה "נורמלי"

לגמרי.... אפשר להיות ססגוני באוכל לדוג' שזה רק מבורך. סלט צבעוני עושה הנאה בעיניים לפני שהוא עושה הנאה בבטן...

Ultra marine

New member
לא הולכת להגיב על כל מה שכתבת,

כפי שכתבתי ללילו, ההודעה שלי שירתה את מטרתה
היא עשתה פרובוקציה (בדיוק כפי שנעשה לפני לא על ידי אלא על ידך..). את, היא, צונית, לוקחות קשה את העניין שאני טוענת שאתן קמצניות. אבל דוגרי, את מי מעניין הדעה שלי? תעשו מה שאתן רוצות. אמנם זה לא הבלוג שלי, אבל זה פורום פתוח וכפי שאת יכולה לכתוב הודעה שתיצור פרובוקציה גם אני יכולה והנה עשיתי בדיוק את זה. פעם הבאה אני אנסה לעשות פרובוקציה יותר גדולה שאולי תעביר את העניין יותר טוב.. ואגב, דרך ארץ היא חלק מהתורה?
אילו רק האמנתי בזה.. בעצם איך אני יכולה כשכל החיים שלי ראיתי אחרת? היום כבר אף אחד לא ישנה את דעתי, החיים שלי הראו לי איך אין שום קשר בין התורה לכבוד לבני אנוש על שום זה שהם בני אנוש (גם אם הם אוכלי חזיר) ולגבי התביעות ע"ג הפורומים, אני מדברת מניסיון אישי. וכאן לא היה לי מה "להזהר" כמו להעזר בעורך דין. הסיבה היחידה שלא טרחתי להתעסק בזה היא שלא היה לי אוטו ולא היה לי כוח לנסוע בתחבורה ציבורית לתחנת המשטרה. היום אני מצטערת על זה. יש דברים שצריך לעשות אפילו רק למען העקרון.

סקרמנטה

New member
אהה... בסה"כ רצית שלא יהיה משעמם כאן?!

אם כך, עכשיו הכל נראה אחרת לגמרי
אני ממתינה לפעם הבאה. רק תשתדלי לצנזר קצת את אצבעותייך מעל המקלדת, כי אותך אין בעיה לדובב... ולגבי דרך ארץ - היא בהחלט חלק מהתורה, רק שיש דתיים שאצלם באמת לפעמים לא רואים את הקשר. כואב, אבל נכון. היצר הרע עושה את שלו.

Ultra marine

New member
תקראי לזה "ניסוי התנהגותי"...

הרעיון היה לתת "לצד השני" להרגיש נפגע ונעלב כשלא מסכימים עם הדרך שבה הוא רואה את הדברים. לך יש הסבר "רציונלי" (או נגיד ככה אישי ומתוך כך לגיטימי) לקנות לקים זולים. את נעלבת כש"תוקפים" אותך על זה שאת רוכשת לקים זולים. לי יש את ההסבר שלי ללמה אני קונה לקים בלי רעלים (ומתוך כך *לרוב* יקרים, שלא ככה קולור קלאב המעולים אגב!) ומה לעשות שנעלבתי כשאנשים בחרו לפסול את ההחלטה שלי כי מבחינת אותם אנשים "כי אין מספיק ידע בתחום".. אז כפי שאת רואה, הניסוי די עבד אפשר לומר. ההודעה שלי גרמה להתקפה עלי בדיוק כפי שההודעה שלך גרמה למתקפה עליך. אני מודה שנכנסתי לניסוי הזה באובר תוקפנות וכתבתי את מה שכתבתי בכעס. אולי יכולתי לכתוב את זה בצורה יותר נחמדה או לנסות להסביר את עצמי במקום לעשות פרובוקציה שגרמה לשרשור פלצת.. אבל נו מילא.. אני תמיד טוענת שכל אחד רשאי לעשות כרצונו כל עוד הוא לא פוגע באחר. ההחלטה שלי לא לקנות לקים זולים היתה יכולה לפגוע בשיק באופן עקרוני, אבל כפי שאת רואה, יש מספיק בנות שקונות אותם גם ככה..
בכל אופן, מקווה שפעם הבאה התגובה שלך תהיה יותר מזוככת.. כי כמו שאת חושבת שהרעלים האלה זה טיפשי ככה אני חושבת שלא להוציא עוד 5 ש"ח על לק בכדי לקבל אותו בלי רעלים היא טיפשית.. ואגב, כמו שכתבתי איפשהו קודם, אני מאוד אוהבת לפנק את עצמי בדברים יקרים, ועם זאת, אני גם אוהבת לקנות דברים זולים ומנסה תמיד לקנות גם כחול-לבן כשיוצא לי. אפשר לראות רכישה של לקים מחו"ל גם כן כ"קמצנות" - אני צריכה לחכות שבועיים-שלושה במקום לקבל את הלק בו במקום אבל במחיר גבוה יותר. אז אני מעדיפה לשלם פחות על משהו שהוא בדיוק אותו הדבר ואני די נהנית לקבל חבילות בדואר ככה שההמתנה גם מספקת איזושהו כיף. יש הרבה דברים שאני רוכשת שאין לי שום כוונה להוציא עליהם יותר מ X שקלים ואני די פיקי בעניין הזה. אני יכולה לחזור ולהכנס שוב ושוב לחנויות כל פעם בתקופה אחרת עד שאמצא את מה שאני רוצה במחיר שאני מוכנה לשלם. בגדים אני לרוב קונה באאוטלטים כי אני לא רואה סיבה לשלם יותר על מה שנמכר בפחות.. מה שאני מנסה לומר, שאני לא שונה ממך או מבנות אחרות פה. אני פשוט בוחרת את הדברים הזולים שאני קונה אחרת..

סקרמנטה

New member
אין לי זמן וחשק להגיב על כל מה שכתבת

אז אתייחס רק למשפט אחד שלך: "אני תמיד טוענת שכל אחד רשאי לעשות כרצונו כל עוד הוא לא פוגע באחר". מבחינתך, את תמיד רשאית... בעעעע

bottlegennie

New member
וואו, אני קרצייה-עוד שאלה ../images/Emo13.gif

מישהי נוסעת לארה"ב והיא אמרה שהיא תוכל להביא לי משם לקים-אם היא תמצא. עכשיו, מישהי יודעת איפה אפשר להשיג את אטלאנטיס של צ'יינה גלייז? או שזה כבר לא בחנויות? אני פשוט ממש רוצה להשיג אותו... אוה, וצבעים מומלצים, מישהי? P:

הסבר קטן לגבי הרעלים

כל שלושת החומרים שהוצאו מהפורמולות של יצרניות הלקים בחו"ל (פורמלדהיד, DBP וטולואן) הינם חומרים נדיפים שעשויים לגרות את דרכי הנשימה העליונות ולעתים גם את הריריות המצפות את העין והעפעפיים. כלומר הסכנה הפוטנציאלית בחשיפה אליהם היא דרך שאיפה בלבד! אין שום סכנה במגע עם הגוף, רק לא מומלץ לנשום אותם. עקרונית, כדי להגיע למצב של גירוי צריך להיחשף לכמות חומר שהיא גדולה בהרבה מהכמות המצויה בבקבוק הלק (אני מניחה שהחברות המקומיות נתלות בהסבר זה כדי לתרץ למה לא שינו את הפורמולות שלהן). בכל מקרה, הרבה לפני שייגרם נזק כלשהו לריריות הגוף שולח איתות אזהרה בצורת בחילה, שאמורה לגרום לך לסגור את הבקבוק ולרוץ לפתוח חלון...
יחד עם זאת יש מקרים של בנות רגישות יותר ולכן ההמלצה הגורפת היא למרוח לק בחדר מאוורר. לגבי מסיכה - זו כבר הרגשה אישית שלך, לא אמור להיגרם לך שום נזק בלי, אבל אם הריח מפריע לך, למה לא לשים? מעבר לזה, אני לא רואה שום סיבה שלא תמשיכי להשתמש בלקים האלה.

Harlot

New member
אני ניסיתי בעבר כל מיני סוגים של מסכות

כאלה עם פילטרים לסינון אוויר - וזה לא עזר. המשכתי להריח את הלק מבעד לכולן המסיכה היחידה שעבדה היתה מסיכת אב"כ. החסרון הוא שנורא קשה ולא נוח לעבוד עם דבר כזה על הראש.

למעלה