../images/Emo4.gif
כן, אני קונה לקים של שיק כי הם זולים. לא, אני לא מוכנה להשקיע 40 ש"ח בלק. למה? כי אין לי כסף. תקראי לי קמצנית. אני בת 22, גרה עם ההורים. אני גרה בעיר קטנה וצריכה לנסוע למעלה משעה לעבודה, בשביל להרוויח משכורת מינימום, ואין לי סיכוי להרוויח יותר בשלב הזה. אין לי רכב, אין לי יותר מ-1000 ש"ח להוציא בחודש, לא משנה על מה. אני חוסכת ללימודים שלי, כי להורים שלי אין שקל לעזור לי ובתחום שאני רוצה ללמוד רוב הסיכויים שאני לא אקבל מלגה. אז אין לי כסף, והלקים של שיק מספיק איכותיים בשבילי, ועניין הרעלים לא מפריע לי. יש דברים בחיים שלי שאני לא מתפשרת עליהם, ויש דברים בחיים שלי שאני מוכנה לעגל פינות. אני כן אוציא 250 ש"ח על מברשת של מאק למייקאפ, ואני כן אקפיד על מייקאפ איכותי ועל קרמים איכותיים שמתאימים לי. אבל אני אקנה בכיף ליפגלוס ב-10 ש"ח של וואו, ואני כן אקנה לקים ב-10 ש"ח. כי יש דברים בחיים שלי אישית לא שווה לשלם עליהם יותר. יש לי ליפגלוס מעולה של וואו ב-10 ש"ח, וליפגלוס ב-80 ש"ח של לוריאל. המוצר של וואו לוקח בהליכה את המוצר של לוריאל. כסף לא בהכרח אומר איכות, בעיקר לא בתחום האיפור והקוסמטיקה. יש בשוק מוצרים זולים ומצוינים, לצד מוצרים יקרים וגרועים, לצד מוצרים יקרים מדהימים לצד מוצרים זולים מזעזעים. את ההודעה הראשונה שלי בנושא כתבתי בצורה הכי עדינה שיש, לא מתוך נקודה של "יאללה, סתמו חפרתם!". אני לא אכנס שוב לוויכוח הזה, כי זה מיצה את עצמו. לא ניסיתי לסתום את הפה לאף אחת, ניסיתי להציג צד קצת שונה וניסיתי להגיע לעמדה קצת יותר מאוזנת, כי באמת הרגשתי שיש פה בפורום מידע לא מדויק שיכול להכניס לסרטים בנות אחרות. אני זו שחטפתי מקלחת קרה של סותמת פיות, ועכשיו אני רואה את השם שלי עולה בהקשרים מאוד לא חיוביים. לא איכפת לי, באמת. אין לי כוונה להיכנס לוויכוחים האלה יותר. חבל לי שזה הגיע לכיוון הזה, וחבל לי שאת כועסת על זה שסותמים פיות ועל ההתנהגות הגרועה שלי כביכול, אבל כאמור- אני זו שחטפתי מקלחת קרה, ואותי תקפתן באופן אישי. אני לא באה להתחשבן על כלום, פשוט מגעיל אותי. באמת. כי לרגע לא ניסיתי להאשים פה אף אחת באופן אישי ולא ניסיתי לסתום פיות או לעשות סצינות, ניסיתי לתת קצת איזון לוויכוח הזה ולתת לו כיוון קצת יותר "מקצועי", אם אפשר לקרוא לזה ככה. כי היסטריה לא עושה טוב, וכמו שכבר כתבתי- יש ברשת מספיק סיפורים ושמועות שמסתובבים. חצאי אמיתות שפתאום הפכו להיות אמת מוחלטת והם בעצם קשקוש אחד גדול.