תהיתי

היא - כן, הוא - לא כל כך.

אני לא אגיד שזה גורף וחד משמעי, אבל כמעט תמיד אין לגבר בגיל הזה מה לחפש עם בנות 18. אתם נמצאים בשלבים שונים לחלוטין בחיים שלכם, כל אחד רוצה דברים אחרים ומתעניין בדברים אחרים. את עוד לא הספקתי חצי ממה שהוא כבר הספיק לשכוח. ההתבגרות המנטלית - ולא חשוב כמה את בוגרת לגילך, או כמה הוא ילדותי - לא באותה רמה, כי הוא חווה והתמודד והתבגר והתפתח עם השנים, ואת עוד לא הספקת לעשות את זה. מהצד שלך את עם בנאדם בוגר, וזה קוסם ומושך - אבל מהצד שלו, מה שמעסיק אותך זה דברים של ילדים, מי זוכר בכלל מה זה צבא וציוני בגרות?
בלי לצאת בהצהרות, שימי לב טוב טוב מה קורה. בשבילו זו הרפתקה נהדרת, בת 18 תמימה ומסורה וסקסית. בשבילך זה ניצול של התמימות שלך ומשחק ברגשות שלך. הוא משחק את המשחק כבר מספיק זמן כדי שלא תדעי מתי זה אמיתי ומתי זה רק אחיזת עיניים, במקומך לא הייתי נכנסת לשם.

Berethor

New member

יש לי חברה מהצבא

שהתחתנה עם כזה, ולא מזמן נולד להם ילד.

לא יודעת אם הוא היה בדיוק בן 34 כשהם התחילו לצאת, אבל לפחות לקראת ה30 בוודאות.
אז כן, העולמות שלהם היו מאוד שונים כשהוא הלך לבריתות של חברים בזמן שהיא סוגרת שבת בבסיס, אבל משהו כנראה עבד שם.

Berethor

New member
אם אין לך בעיה

להיות עם מישהו שיכול להיות אבא שלך. בסופו של דבר את הצד שמתפשר פה לרוב ולוקח סיכונים גבוהים לניצול מהצד המבוגר בהרבה. אז כדאי לך לחשוב טוב טוב אם את רוצה להיכנס לזה. כמה מקרים הפוכים את מכירה? של בחור בן 18 עם אישה בת 34 ומעלה. תחשבי על זה.

אייבורי

New member
איזה ניצול ?

כאילו אנחנו בימי הביניים שהוא מנצל את גופה התמים.

גיסנו, תתקדם, בגיל 18 היא נותנת משב רוח צעיר הוא מביא בשלות וכסף.

זה לגמרי להיט

Berethor

New member
זה לא להיט, זה דבר פרימיטיבי ביותר

וגם סקסיסטי. ברור גם שזה משתלם לו יותר מאשר לה, ואם היא מסיבה כספית איתו לא צריך לציין למה זה דומה.

האמת כואבת

איחלתי לך בעבר ומאחלת שוב:
בהצלחה לך למצוא את האישה שבדיוק בגובה המתאים, בדיוק במשקל הנכון, בדיוק בגיל הנכון, עם הצבע שיער הנכון, לשההורים שלה בגובה הנכון, שיש לה משפחה מושלמת בלי אף פגם, שלא אוהבת אוראלי, שמתנהגת כמו שאישה צריכה להתנהג- יפה, קטנה, חלשה פיזית ובעלת המקצוע הנשי המתאים ובעדיפות לחדשה מהניילונים.

בחיי, הלוואי שתמצא אותה. לזה קוראים זיווג משמיים!

Berethor

New member
תודה על הייחולים

ועדיין מה הקשר בין זה לבין גברים 'זקנים' שמחפשים צעירות או לנשים שהולכות עם גברים בשביל כסף? מתיי ראית אותי תומך בדבר הזה? ולמה זה לא מפריע לך? כי כי את חלק מזה?

כן, אווווו אני חלק מזה! זה מוריד מהערך שלי בעינייך?

אם תשים לב, ציינתי שאני מגיבה לך *בלי קשר לדעתי על פער גילאים*, היכן ראית שכתבתי משהו לגבי זה? לפי מה החלטת שזה מפריע/ לא מפריע לי?

ורק סתם בשביל הפרוטוקול, הגיל הביולוגי של בן זוגי קרוב לגילי. מבחינה מנטלית, אנחנו עושים חילופי תפקידים בסיטואציות שונות. לעיתים הוא המבוגר האחראי ולעיתים אני

Berethor

New member
למה שמת תחלק של הפרוטוקול בסוף

זה החלק הכי חשוב ממה שרשמת פה. בכל אופן מה הקטע לדחוף דברים שלא קשורים לדיון העיקר לנסות "לעקוץ" אותי? אני לא פרימיטיבי כמו שאת חושבת, עובדה שאני לא תומך בתופעות עתיקות ורעות מהסוג שמוצג כאן, אבל גם לא ברעות חולות "מודרניות" יותר.

Berethor

New member
כמובן שבין היתר

חוץ מזה שזה דברים רעים לרוב, זה גם דבר נוסף שסותר את קונספט ההתאמה.

החלק של הפרוטוקול

לא יכול לרמז כלום בקשר לפערי גילאים. יש כאלה בוגרים ביולוגית ולא מנטלית ויש להיפך. זה נכון שהציפייה שכלל שמתבגרים, הגיל המנטלי עולה, אבל הקצב הוא לא תמיד זהה.

אם רצית בכל זאת את דעתי בעניין, אומר שכל מקרה לגופו.

מה שכתבתי לגבייך בהחלט קשור! הנה.. אפילו בהודעה הנוספת שכתבת משהו על זה "שזה סותר את קונספט ההתאמה", תבין שרק בחשיבה המקובעת שלך יש דבר כזה "קונספט התאמה".

למעלה