גמד הונגרי
Active member
זה מה ששר חוץ עושהזה מה שעשה הגמד ההונגרי טס לחול המון
עכשיו מלחמה, קשה להמשיך עם ההפיכה.עכשו באופוזיציה לא עושה כלום
זה מה ששר חוץ עושהזה מה שעשה הגמד ההונגרי טס לחול המון
עכשיו מלחמה, קשה להמשיך עם ההפיכה.עכשו באופוזיציה לא עושה כלום
בעיה לדעת את העתיד?
העתיד חרא
תחטוף כמה שיותר היום - מחר לא יהיה
ברוך ה'. טוב מאוד שהפיכת השמאל הקיצוני והרל"ב נבלמה. חבל שזה הצריך מלחמה וכמות נפגעים מטורפת, אבל טוב שזה קרה.עכשיו מלחמה, קשה להמשיך עם ההפיכה.
זאת השעייה זמנית.ברוך ה'. טוב מאוד שהפיכת השמאל הקיצוני והרל"ב נבלמה. חבל שזה הצריך מלחמה וכמות נפגעים מטורפת, אבל טוב שזה קרה.
מכיוון שהצלחותיי אדירות המימדים ושומטות הלסתות אינן קיימות רק בדמיוני, אלא הן עובדות ידועות ומוכרות המגובות בעשרות הוכחות ברורות וראיות חותכות, אז מן הסתם שבוודאי שאף-אחד מעולם לא הראה שהצלחותיי קיימות רק בדמיוני, ובוודאי ובוודאי שהדבר לא הוראה עשרות פעמים.כפי שהראו כבר עשרות פעמים, רוב ההצלחות שאתה מתהדר בהם היו הצלחות רק בדמיונך.
נכון, ואילו הייתי רוצה, הייתי ממשיך לחשוב על כך לבד ומגיע להחלטה לבד, אך החלטתי להיעזר בחבריםהעובדות אומרות שהתלבטת כמה ימים ואז פנית לעזרה.
ההוכחות הן לא-לא הוכחות כי כואב לכם כל הגוף מרוב קנאה שלכם בי על חוכמתי אדירת המימדים, צר לי מאודכמו שנכתב לך כמה פעמים אתה צריך לחזור ללמוד מהי הוכחה.
ועובדה שעשיתי כך כל חייבוודאי שיש סתירה, גאון אופנתי מתווה את הדרך ללא תלות במה חושבים האחרים.
לא נכון. עובדה שרוב הבגדים שלי הם דווקא לא יקרים, אלא דברים שבחרתי לפי כמה טוב הם נראו לי וכמה אהבתי את העיצוב שלהם, כפי מה שהוכח זה עתה בדוגמת הנעליים הזולות, וכפי מה שהוכח בשני המקרים של החולצות הזולות שסיפרתי שקניתי בשרשורי הגאון האופנתי שלי:אתה מתיישר לקריטריון המחיר ולכן בעליל גם באופנה אינך גאון.
לא זה נכון ולא זה נכון. זאת לא סוגיה בינארית. הבגדים אינם עושים את האדם, ברובו. אבל הם תורמים, כפי מה שהוכיחו מחקרים בפסיכולוגיה שהראו שלבגדים יש השפעה קלה אבל לא אפסית על התנהגות ואישיות האדם הלובש אותם. שלא לדבר גם על איך שהבגדים תורמים לזהות האישית שלנו, לתפיסה שלנו בעיניהם של אחרים ועוד ועוד. לכן, בגדים זה כן חשוב, עבור מי שמספיק שפר עליו מזלו כדי שלא יהיו לו בעיות גדולות יותר בחיים, כמו לדוגמה המלך שאתה מדבר איתו עכשיו.אנשים טפשים חושבים שהלבוש עושה את האדם, החכמים יודעים שלא.
ברור כשאין כלום באמתחתך אתה צריך ליצור תדמית...
כנ"ל
לא נכון. אני יודע בדיוק מה זה צניעות ואני אדם צנוע מאוד. בחיים הכול יחסי כולל צניעות. אם אני גאון אדיר מימדים לדוגמה, וקורא לעצמי גאון, אני למעשה צנוע.גם את משמעות המילה צניעות כדאי שתרענן.
לא נכון. רוב הבגדים שלי נבחרו לפי איך שהם נראים בלבד. גם אלו שיקרים יותר, גם כן אהבתי את איך שהם נראים אחרת לא הייתי קונה אותם. אתה בסה"כ קנאי פתאטי. אוי מלאכת מחשבת, מתי סוף-סוף באמת תצליח לראות את עצמך ולהבין כמה שאתה פתאטי? ולמה לא פרסמת זמן רב בבלוג שלך? נגמר החומר? אין יותר מה להגיד? זהו? התייבש המעיין כפרה?לא באמת יש לך סגנון. קניית יקר זה לא סגנון זו עצלות לבדוק ולחשוב מה באמת הולם אותך.
עובדה שלא כי עובדה שמאות פרטי לבוש נבחרו על-ידי ובעצמי וללא עזרתו של אף-אדם, כולל החולצות שדובר עליהן בשני שרשורי הגאון האופנתיכאמור חוסר יכולת להחליט לבד אפילו בדבר פעוט.
מה אתה משחק אותה אתה לא בשוק וכאילו שזה לא וואו בשבילך כשהנעליים הכי יקרות שלך עולות בטח 300 שקל?ל 1500 אתה קורא יקר?
אם אתה לא מלאכת מחשבת אז איך קוראים לך? לי קוראים מאור ולמלאכת מחשבת קוראים אלעד.כבר ראינו בשלל דברים שדעתך משובשת. גם כאן זה קורה לך.
ציניות יקירי. ציניות. מזלך שזה אני זה שתפס אותך באי-הבנת ציניות. יש פה אישה מתמודדת נפש שמסתובבת בפורומים השונים, ואם היא הייתה תופסת אותך באי-הבנת ציניות, היא הייתה מאשימה אותך באוטיזם.הנה כבר יש לנו דוגמה, מה שכתבתי לא היה מחמאה ואתה מודה לי על מה שכתבתי.
כפרה, תפנים, אנשים שחוזים מראש מניות וסחורות שעולים במאות ואלפי אחוזים, שהם מצאו דברים שיעלו במאות אלפי ומיליוני אחוזים, שהם הגאון הפיננסי הגדול ביותר בכל הזמנים, שעשרים איש כותבים עליהם בספר המחזור של סוף י"ב שהם חכמים, מוכשרים וסקסיים, שהם מתקנים את הטעויות של פרויד בגיל 16, את הטעויות של איינשטיין בגיל 17 ואת הטעויות של סוקרטס בגיל 18, שהם האדם החשוב ביותר בהיסטוריה של מדעים, דיסציפלינות ותחומים מרובים, שהם גדול בני-האדם במאה ה-21 ובאלף השלישי כולו, ושחוזים מראש רעידות אדמה, שיטפונות והתפרצויות הרי געש, הם גאונים אדירי מימדים, וזה לא משנה איזה ראיות סותרות כביכול לקובץ מתנגדים קטן, עקשני, חסר ביטחון ולוקה בנפשו חושב שיש לומתברר שכל הרעש על זה שאתה עסוק בלימודים היה על שני קורסים... כנראה יכולת הלימוד שלך ממש עלובה עם זה מה שגוזל ממך כל כך הרבה זמן.
גם כאן אתה משקר, מעולם לא כתבתי בשרשור ההוא.ממש מזכיר לי כשעשית את אותו הדבר בשרשור שעון החלומות שלי, העמדת פנים שאתה לא מתלהב מהרולקס מצופה הזהב ומשובץ היהלומים ברבע מיליון שקל שאמרתי שהייתי רוצה שיהיה לי יום אחד והתלוצצת שבאמתחתך שני שעונים במיליוני דולרים
(1) שעון החלומות שלי-האויסטר פרפטואל דיי-דייט 40. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)
תקרא בגוגל.לתת את כל מה שיש להן ולכן ניצחנו. זה נכון?![]()
במידה מסוימת אני סבור שיש בזה משהו (אם כי כמובן לא ניתן לייחס לזה באופן מוחלט את הנצחון). עמדתי פשוטה: ככלל, עם שנאבק על קיומו פשוט לא יכול להרשות לעצמו להפסיד. לעומת זאת עם שנלחם על אידיאל כזה או אחר אולם שלא ייפגע גם אם יפסיד, לחימתו תהיה מעט שונה, חייליו פחות ייטו לקחת סיכונים, וכו'.לתת את כל מה שיש להן ולכן ניצחנו. זה נכון?![]()
יש פה חוסר הבנה מסויים.לתת את כל מה שיש להן ולכן ניצחנו. זה נכון?![]()
"פתרונות לכל", השרשורים שלי אפילו לא מתקרבים ללהיראות כמו מה שהטרלה נראית.DFTT
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.