הערה מנהלית:לך לאבחון, קבל טיפול אם אפשרי, חפש מומחה שיסביר לך מה הבעיות באישיות שלך ולך ללמוד משהו מועיל,
או אשפוז.
נא לשמור על כבודם של באות ובאי הפורום. תודה מראש.
הערה מנהלית:לך לאבחון, קבל טיפול אם אפשרי, חפש מומחה שיסביר לך מה הבעיות באישיות שלך ולך ללמוד משהו מועיל,
או אשפוז.
אתה קראת את השרשור שלו ושל הסבא?הערה מנהלית:
איזה שירשור?אתה קראת את השרשור שלו ושל הסבא?
איזה כבוד?
מציעה לך לקרוא, מודה מראש.
בפורום הזה החברים נדרשים ל היי מנע משיח בסגנון הזה. השאלה מה קורה בפורומים אחרים חסרת כל משמעות או רלוונטיות לעניין זה. נא להקפיד על כללי הפורום, תודה.אתה קראת את השרשור שלו ושל הסבא?
איזה כבוד?
חבל שהחברים לא נדרשים גם לא להפיץ שקרים ביחס לזהותם של גולשים אחרים.בפורום הזה החברים נדרשים ל היי מנע משיח בסגנון הזה. השאלה מה קורה בפורומים אחרים חסרת כל משמעות או רלוונטיות לעניין זה. נא להקפיד על כללי הפורום, תודה.
יש בזה משהו, אבל יש גבול כמה אפשר להגביל את חופש הביטוי. בכל מקרה, אין כל סיבה שמישהו יפיץ משהו על זהות גולש אחר גם אם זו אמת כמובןחבל שהחברים לא נדרשים גם לא להפיץ שקרים ביחס לזהותם של גולשים אחרים.
חבל מאוד שהגבול מתיר שקרים והשמצות בשם חופש הביטוי, במקרה הספציפי הזה גם מיוחסות לי אמירות שאין לי שום קשר אליהן, ועל בסיס השקר הזה אני נחסם כבר חודשים.יש בזה משהו, אבל יש גבול כמה אפשר להגביל את חופש הביטוי. בכל מקרה, אין כל סיבה שמישהו יפיץ משהו על זהות גולש אחר גם אם זו אמת כמובן. תכל'ס אין לנו אלא לסמוך על האינטלגנציה של הקוראים שיידעו לא להתייחס לשקרים והמצאות כאלו.
החסימות אינן קשורות למעשי גולש. זה עניין של מלחמות המנהלים בעיקר, שאין לנו שום שליטה עליו. הגבול הגמיש לא שלי. הוא נורא פשוט, מאפשרים כמעט הכל בשם חופש הביטוי, אך מבקשים להימנע מתקיפת גולשים. לגבי שקרים וכו', האמיני לי שאני 'סובל' אישית מספיק מהדברים האלה, כאן ובפורומים אחרים בתפוז. המצאות, שקרים, השמצות לרוב, מה שבא לך. אבל כן, לטוב ולרע, זה חלק מחופש הביטוי ואין לנו אלא לסמוך על הקוראים שיידעו להבחין (ובמידת הצורך מן הסתם אפשר להצביע על כך שמדובר בשקרים).חבל מאוד שהגבול מתיר שקרים והשמצות בשם חופש הביטוי, במקרה הספציפי הזה גם מיוחסות לי אמירות שאין לי שום קשר אליהן, ועל בסיס השקר הזה אני נחסם כבר חודשים.
מצד שני הגבול הגמיש שלך אוסר להגיד דברים הרבה פחות חמורים על גולשים.
לא נכון. סבא טוען שהוא חוסם אותי כי אני "מלאכת מחשבת" שזה השקר שמ.ח.פ. בכינויו השונים מפיץ עלי.החסימות אינן קשורות למעשי גולש.
כמה פעמים אחזור לכתוב לך שהפניה אלי בלשון נקבה אינה ראויה?זה עניין של מלחמות המנהלים בעיקר, שאין לנו שום שליטה עליו. הגבול הגמיש לא שלי. הוא נורא פשוט, מאפשרים כמעט הכל בשם חופש הביטוי, אך מבקשים להימנע מתקיפת גולשים. לגבי שקרים וכו', האמיני לי שאני 'סובל' אישית מספיק מהדברים האלה, כאן ובפורומים אחרים בתפוז. המצאות, שקרים, השמצות לרוב, מה שבא לך. אבל כן, לטוב ולרע, זה חלק מחופש הביטוי ואין לנו אלא לסמוך על הקוראים שיידעו להבחין (ובמידת הצורך מן הסתם אפשר להצביע על כך שמדובר בשקרים).
אתה נסחף, לא צריך שום פוליגרף כדי לראות שמ.ח.פ. טוען שאני "מלאכת מחשבת"סתם לגבי שקרים, מה את בדיוק מצפה מההנהלה, שתהפוך לשופטים ותתחיל לחקור מה אמת ומה שקר? הרי אין לנו את הכלים לכך. לעומת זאת לזהות התקפות של גולש א' על גולש ב', אכן מן הסתם קל יותר לאבחנה ומשם לטיפול. אם תחלקי למנהלים פוליגרפים ותעמידי את כל הכותבים לרשותם, אולי יימצא המנהל/ת שיש לו זמן לאבחן גם שקרים מול אמיתות. כרגע זה לא המצב.
זה עדיין פועל יוצא של אותה מלחמה, אבל לא ניכנס לזה מעבר לכך. בעיה שאתה צריך לפתור מול המנהל החוסם, לא מולי.לא נכון. סבא טוען שהוא חוסם אותי כי אני "מלאכת מחשבת" שזה השקר שמ.ח.פ. בכינויו השונים מפיץ עלי.
כנראה אותה כמות פעמים שלא אזכור זאת או לא אשים לב מול מי אני מתדיין.כמה פעמים אחזור לכתוב לך שהפניה אלי בלשון נקבה אינה ראויה?
אתה באמת חושב שאני מספיק מתעניין בכל אחת ואחד כאן (וזה אפילו לא "כאן") כדי לדעת מיהו מי, מי נגד מי וכיו"ב? חשוב שנית בבקשהאתה נסחף, לא צריך שום פוליגרף כדי לראות שמ.ח.פ. טוען שאני "מלאכת מחשבת"
אמחק הודעות, במידת הצורך, בהתאם לנהלי הפורום (ככלל אגב אנסה להימנע מזה ואעדיף את הטיפול בכותב/ת על-פני מחיקת הודעות ואשמור אפשרות זו למקרים קיצוניים וחריגים). זה כולל בחינה אם גולש/ת מתלונן על תגובה או אחרת, אולם המחיקה תיעשה בהתאם לתוצאות אותה בחינה, קרי כאמור, על-פי נהלי הפורום. נהלים אלו ידועים לכל גולשות וגולשי הפורום, מחודדים ומוזכרים לגולשים חדשים שמגיעים מעת לעת, וגולש/ת שיעבור עליהם יטופל בהתאם. די בדומה להערה שקיבלת בעצמך כאן למעלה. קפיש?בוא נעשה הסכם, אני אדווח לך על ההודעה בה הוא טוען את זה ואתה תמחק אותה, הולך?
אני לעולם לא משקר. כתבת בשרשור ההוא בחשבונך "xyxy210". הדמיון בין חוסר ההתרשמות שלך אז משעון החלומות שלי לחוסר ההתרשמות שלך מהנעליים היקרות שלי (שבצניעותי הרבה לא חשפתי את מחירן וזה לא היה מעניין בכלל עד שהתחלת לדבר שטויות) רק מוכיח מי אתה.גם כאן אתה משקר, מעולם לא כתבתי בשרשור ההוא.
כפרה, אין לך מושג שקרים והשמצות מהם ואתה לא נפלת קורבן לכאלו גם אם אתה מואשם בהיותך מלאכת מחשבת וגם אם אתה אכן אינך הוא והואשמת בכך בשוגג.חבל מאוד שהגבול מתיר שקרים והשמצות בשם חופש הביטוי
מיטלמן, מותק, אנחנו כבר דיברנו על זה. אני מקווה להתקבל בגלל כל הפרוטקציות והקומבינות המיוחדות שאני זכאי להן, בתנאי שלאנשים סוף-סוף יתחיל ליפול האסימון מי אני ומה אני. צבא המעריצים הצמוד של עשרים איש הוא מאוד חמוד, אבל זה לא מאוד עוזר לי. אני צריך שאנשים בעמדות כוח והשפעה ידעו על ערכי הרב, ואני מאמין שזה יקרה, רק לא יודע אם בזמן. אם לא, במקרה הכי גרוע תואר שני בהונגריה או סלובקיה באחת מהתוכניות לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר שנבנו במיוחד עבור סטודנטים ישראלים."רשיון פסיכולוג"
איפה אתה חי?
חבל על האשליות שלך
הייתי כבר. פעמיים. בשביל לקבל הקלות בבית-ספר. כמו כולם בימינו.לך לאבחון
הייתי כבר. אצל חמש. לא היה שום דבר לא בסדר איתי, אבל למרות שחוכמתי האדירה והיותי ילד פלא גאון בזמנו אלו היו דברים שלא זוהו, בית-הספר כן הצליח לשים לב לאיזשהו משהו כלשהו, כי לא באמת-באמת אפשר לפספס כליל גאונות אדירה כל-כך ובולטת כל-כך. הבעיה היא שהם פשוט לא הצליחו להבין מה הם רואים, לא ניסו בכלל, וזרקו את כל האחריות על אנשים אחרים, פסיכולוגים בתוך ומחוץ לבית-הספר, שבהיותה של הפסיכולוגיה של ראשית המאה ה-21 שוות ערך לפיזיקה של סוף המאה ה-19, כלומר כושלת לחלוטין, כמובן שגם הם לא הבינו מה הם רואים ומי יושב מולם, וילדותי כילד פלא גאון בלתי מזוהה נמשכה ללא הפרעהקבל טיפול אם אפשרי
כבר הסבירו לי. אני בן-אדם יותר מידי טוב, כך אומרים.חפש מומחה שיסביר לך מה הבעיות באישיות שלך
לימודי פסיכולוגיה זה מועיל מאוד. הפסיכולוגיה היא מלכת המדעים החברתיים, מה שהופך אותה לאחד משלושת המדעים החשובים ביותר ביחד עם המתמטיקה והפילוסופיה, כמו גם המדע הצפוי לצמוח ביותר במאה ה-21 (כאמור, זה הצפי).ולך ללמוד משהו מועיל
אינני זקוק לאחד ואני גם לא מראה סימנים שאני נזקק לאחד.או אשפוז.
כמו שמלת תחרה, אין לי מושג על איזה שרשור את מדברת. אני לא יודע מה ראית, או יותר סביר להניח, מה נדמה לך שראית, או מה שאת טוענת שנדמה לך שראית, אבל רק אציין שיש הבדל עצום בין אם סבא כותב כל מיני דברים ואני מגיב לו (ואפילו אז, אומר דברים הרבה פחות קשים ממנו בנושאים שניכר די בבירור שהוא זה שגורר אותי לדבר עליהם), לבין אם אני כותב ופותח שרשורים שכאלו בעצמי ויוזם שיחות שכאלו.אתה קראת את השרשור שלו ושל הסבא?
איזה כבוד?
כל-כך, אבל כל-כך הרבה תודה לך. אתה אפילו לא מבין כמה שזה משמעותי בשבילי. אתה צריך להבין-אני רגיל למשפטי שדה סטליניסטיים שבהם לאחר שכתבתי לי להנאתי עם כל החברים על נושאים שונים, ופתאום הותקפתי על לא עוול בכפי על-ידי אנשים שזה לא באמת שיש להם בעיה איתי (והרי איך יכולה להיות להם? אני אף-פעם לא עושה שום דבר לאף-אחד [התגוננות לא נחשבת]) באותה המידה שבה יש להם בעיה עם עצמם, אני מתגונן מפני המתקפות עליי שמגיעות משום מקום וללא שעשיתי שום דבר לאף-אחד (כניתן לראות די בבירור, לדוגמה, במקרה הזה ממש) ואז נחסם לצמיתות על לא עוול בכפי (לאחר מה שהותקפתי על לא עוול בכפי), בתאנת כזב לפיה תקפתי אדם חף מפשע על לא עוול בכפו. כל זה כמובן לחלוטין ביודעין ועם הרבה מאוד כוונת זדון.הערה מנהלית:
לא יודע, לא בדקתי, לא מעניין ולא חשוב. אם אתה רוצה אני יכול לבדוק ולהגיד לך, אבל לא מובן לי העניין הער שלך ושל עוד כמה מסביב לציונים שלי. כלומר, אתם מודעים לעצם העובדה שציונים הם לא מדד אמין לכלום ושום דבר, נכון?ומה ממוצע הציונים עכשיו?
בלי ממוצע תקין לא תמשיך לתואר שנילא יודע, לא בדקתי, לא מעניין ולא חשוב. אם אתה רוצה אני יכול לבדוק ולהגיד לך, אבל לא מובן לי העניין הער שלך ושל עוד כמה מסביב לציונים שלי. כלומר, אתם מודעים לעצם העובדה שציונים הם לא מדד אמין לכלום ושום דבר, נכון?
קודם כל, הם לא מדד לשכל, שזה דבר שהוא ידע כללי ושאנחנו יודעים אותו עוד מאות שנים לאחור, עוד הרבה מלפני המאה ה-20, וללא שהיינו זקוקים לציוניהם של אלברט איינשטיין, תומאס אדיסון ועוד רבים וטובים מהמאה ה-20 בשביל להבין זאת, כן? אני מקווה שכל זה מובן לך.
שנית, הם לא מדד להמשך הדרך האקדמית, כי במקסימום נוסעים למדינה שמאפשרת את המשך הלימודים שרוצים אותם גם עם הציונים שישנם. לאמא שלי יש חברה, שהבן שלה, כל התעודות שלו של כל שנות התיכון הן כולן עם נכשלים. אתה יודע מה הוא עושה עכשיו? לומד רפואה בחו"ל.
שלישית, ולבסוף, הם אפילו לא מדד להמשך הדרך המקצועית, מכיוון שאת המעסיקים מעניין הרבה יותר ניסיון והישגים בפועל במקום העבודה מאשר הציונים בתואר.
אז אחת ולתמיד, אני באמת שואל ובאמת רוצה להבין, בפעם האחרונה, מהו העניין המוזר של כמה אנשים שונים ובהם אתה, מסביב לציונים שלי בתואר?
או שאולי אתם באמת לא מבינים את אחת או יותר משלושת הנקודות שצוינו לעיל![]()
הבעיה שהעלתי מולך הינה הטיפול בשקרים שמופצים עלי בפורום הזהזה עדיין פועל יוצא של אותה מלחמה, אבל לא ניכנס לזה מעבר לכך. בעיה שאתה צריך לפתור מול המנהל החוסם, לא מולי.
להבנתי לשקר שקר ברור לגבי גולש מהווה עבירה על נהלי הפורום הדורשים "כבוד הדדי"אמחק הודעות, במידת הצורך, בהתאם לנהלי הפורום (ככלל אגב אנסה להימנע מזה ואעדיף את הטיפול בכותב/ת על-פני מחיקת הודעות ואשמור אפשרות זו למקרים קיצוניים וחריגים). זה כולל בחינה אם גולש/ת מתלונן על תגובה או אחרת, אולם המחיקה תיעשה בהתאם לתוצאות אותה בחינה, קרי כאמור, על-פי נהלי הפורום. נהלים אלו ידועים לכל גולשות וגולשי הפורום, מחודדים ומוזכרים לגולשים חדשים שמגיעים מעת לעת, וגולש/ת שיעבור עליהם יטופל בהתאם.
מוכן להפנות אותי להודעה בה קיבלתי הערה? עד כמה שאני ראיתי ההערה שלך לא כוונה אלי....די בדומה להערה שקיבלת בעצמך כאן למעלה. קפיש?
ופירטתי את עמדתי בעניין די והותר פעמים כעת.הבעיה שהעלתי מולך הינה הטיפול בשקרים שמופצים עלי בפורום הזה
אז הבנתך היא הבנתך והבנתי היא הבנתי, מה לעשות.להבנתי לשקר שקר ברור לגבי גולש מהווה עבירה על נהלי הפורום הדורשים "כבוד הדדי"
הייתה כזאת בתחילת תת-השרשור והיא אף זו שהתחילה את כל הדיון בינינו. אם לא הבנת את תוכנה, אין לי אלא להצטער על כך. אף על פי כן, אסמוך על השכלתך והבנתך שתפעל בעתיד בהתאם לאמור שם.מוכן להפנות אותי להודעה בה קיבלתי הערה? עד כמה שאני ראיתי ההערה שלך לא כוונה אלי....
אתה מוכן לתת לגולשים מספר הודעה?הייתה כזאת בתחילת תת-השרשור והיא אף זו שהתחילה את כל הדיון בינינו. אם לא הבנת את תוכנה, אין לי אלא להצטער על כך. אף על פי כן, אסמוך על השכלתך והבנתך שתפעל בעתיד בהתאם לאמור שם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.