תודה לכל המקסימים שתרמו צעצועים לצען הקופים

enbalush

New member
תודה לכל המקסימים שתרמו צעצועים לצען הקופים

הגיעו המון צעצועים, הקופים ודאי ישמחו, הלוואי שיכולנו לראות אותם משחקים...אני אבקש אולי יוכלו לצלם אותם עם הצעצועים, שיעשה לנו קצת טוב על הנשמה
שוב תודה רבה שהגעתם במיוחד ותרמתם, אתם מדהימים!

תודה בשם הילדים העניים של ארץ ישראל!!!!!!

תודה שהבאתם את הצעצועים האלה לקופים שבקרוב גם ככה יעזבו לפארקים גדולים וג'ונגלים בארצות אחרות תודה שהבאתם להם את הצעצועים שלא יעזרו בהתפתחות שלהם, בהכרת טוב הלב והתודה, בנתינה וקבלה, ובתרומה לחברה היהודית והישראלית הקצת מאוד חולה .. תודה רבה שאתם עוזרים לבע"ח לפני בני אדם ! ! ! תודה מקרב לב, המון תודה. תודה בשם כל הילדים הרעבים, הסובלים, המוכים, העניים, המסכנים, כאלה שקר להם בלילה וביום, הילדים שבקושי יש להם קורת גג, הילדים שבקושי מכניסים פרוסת לחם ביום לפה, הילדים שצעצוע היא מילה שמשמעותה היא כמו זהב ויהלומים בשבילנו. פשוט תודה.

למה ההודעה מנוולת ?! סליחה?

כי את לא מקבלת את דעתי? כי את לא מקבלת את מחאתי הלגיטמית ? אין סיבה למחוק את ההודעה, כי אין בה הסתה, אין בה השמצה, אין בה גזענות. אין בה שום סיבה שתאפשר לך להשתיק את קולי לחינם, זאת הודעת מחאה והודעה שתגרום להמון אנשים לפתוח את הראש לכיוונים יותר מועילים לדעתי, את יכולה להמשיך לנסות לשכנע ואני מברך על העשייה שלך, אבל אני חושב שיש דברים שיותר חשובים וכיוונים יותר חשובים, וההודעת מחאה שלי רק מביעה את זה בצורה הכי נכונה.

אורOR1

New member
תודה לך שאתה דואג לכל הילדים האלה !!!

הרעבים , המוכים , הסובלים ,,,,ובלבלבלבלבבבההה ואנחנו נמשיך לדאוג לבעלי החיים האהובים והיקרים שלנו , כי בלעדיהם העולם לא שווה כלום והם אלה שהכי דואגים לאיזון היקום , אותו יקום ש בני האדם דואגים לזהם ולהרוס !!! והלוואי שכמו שאתה אומר שבקרוב הקופים יעזבו לפארקים ולג'ונגלים שלהם ויחיו חיי טבע ואושר כמו שמגיע להם !!! חזק ואמץ ואל תפריע לאחרים בעבודת הקודש שלהם . נ.ב. צריך וראוי לעזור לכל אדם באשר הוא , לא רק לחברה "היהודית והישראלית" !!

אז ככה, אוטופיה לא קיימת.

ואיזון בחיים לא יהיה, אני לא אומר שלא צריך לעזור לבע"ח, אבל לא על חשבון הילדים העניים והמסכנים, ובמצב שנוצר כיום, יש יותר מדי מאלה. לעזור לבע"ח זאת ברכה, אולי אף מצווה, בטח שלא מצווה יותר גדולה מלעזור לעניים יהודים ובטח שלא עבודת קודש, אז בחור את מילותיך בקפידה בחור. נ.ב צריך וראוי לעזור לכל אדם באשר הוא, וכך אני אומר תמיד וגם לאויביי, אבל בטח בראש ובראשונה ליהודים. אלה הערכים שגדלתי וספגתי, אולי אתה אדוני ספגת הלכי תרבות אחרים שנגועים בבשר חזיר וסימנים אתניים שנוגדים את היהדות למיניהם.

אורOR1

New member
ואולי תחכים אותי ותספר לי מה הקשר פה

לנגיעות בבשר חזיר ועוד סימנים אתניים ,,,אתה מדבר על "דת" ואני מדברת על דרך ארץ ומוסריות . אני אעזור לכל נשמה שזקוקה לעזרה וממש לא משנה לי דרך אמונתו או דתו . לא חשוב איך גדלתי ומה ספגתי במשך השנים , החשוב פה שיש לי גם היגיון ודיעה עצמית משלי , ,, והכי חשוב זו חמלה לנזקק באשר הוא . ואני לא רוצה להפריע לך יותר מידי כי אתה בוודאי צריך לרוץ עכשיו לבתי היתומים או לבתי הזקנים כדי לעזור שם ,,, אז קדימה לעבודה !!

או קיי, אז נציב בפניך שאלה.

עומדים מולך: גור חתולים יפייפיה, מקסים, מביט בך בעיניים בוהקות. ילד יהודי בן 10 שדמעה זולגת מעיניו על לחיו ילד אפרו-אמריקאי בן 6 שמביט במבט מתחנן ומלא תקווה. שלושתם הולכים למות, באפשרותך להציל רק דמות אחת מהדמויות הנ"ל. במי תבחרי ? אם לא תבחרי הינך אדם רע וכולם ימותו ואת אגואיסטית, עלייך לעשות את הבחירה. קדימה.......

toomuchdogs

New member
אוי אברוך, אתה בוודאי יהודי "כשר"

וכולנו הרי בחושך...יהודים אבל לא ממש כשרים נעזור לכל אדם או חיה שזקוקה לעזרתנו ולא ניבדוק להם בציציות עם הם נימולו או אם הם שומרים שבת!!
אני חושבת שאתה זקוק לעזרה וכמה שיותר מהר!!! תתבייש לך!!!

חחח אני חילוני ולא ממש יהודי כשר..

אבל אני חושב שעדיף לעזור לבני עמי.. מתי תבינו שאתם לא יכולים לעזור לכל אחד !??!?! אה ?!?!?! אתם צריכים לבחור למי לעזור!!!!!! כי אין בידיכם את הכוח, ואת הזמן לעזור לכולם !!!!!!!!! למה אתם לא בוחרים לעזור לבני אדם וליהודים בפרט ? אה? בעצם בזה שאתם בוחרים לעזור לבע"ח, אתם עושים בחירה בעקיפין לא לעזור למישהו\משהו אחר. בלי ידיעה, בלי רצון, אבל אתם עושים בחירה כזאת. אין מה לעשות, כל דבר בא על חשבון האחר.

סימבה פרינס תתבייש לך../images/Emo31.gif

לכל הנשמות מגיעים רחמים, לא רק לאלה שהולכים על שניים ונקראים בני אדם

נכון, זה מה שאמרתי תמיד, אבל אין ביכולתנו

לעזור לכולם בימי חיינו. החיים הם קצרים, ואלוהים ברא לנו אך ורק שני עיניים, שני אוזניים, פה אחד, אף אחד ו4 גפיים. נסי עם כל אלה לעזור לכל הנשמות בתקופת חיים אחת של האנושות. תראי שיש זקוקים יותר בבני האדם מאשר בחיות, יש בני אדם שבידם התודעה והכוח לשנות דברים בעתיד, אז אני אומר, נתקן את החברה היהודית שלנו למען הם בדור הבא יתקנו את הבעיות האחרות. הבעיות בחברה היהודית חמורות מאז ומעולם, אפשר להשוות את היאוש בעם וחוסר התקווה והעצבות והלחץ לתקופות יותר חמורות ואני לא אנקב בשמה של התקופה הנוראה מכל מפאת כבודם של המתים ומשפחות הנספים. תחשבי על דבריי לעומק ואל תראי אותם מתוך צרות עין, כי הנני אוהב חיות והלוואי והיה בידם של כולם לדאוג לבע"ח לרווחתם ולא לחשוב ולדאוג לדברים אחרים.

אז לך לעזור לבני אדם למה אתה מחכה?

אנחנו אוהבי החיות עוזרים לכולם, כל מי שאני מכירה שעוזר לחיות תורם גם לעניים ולכל נשמה שזקוקה.

לכל בני האדם טוב

שעברתם לעזור לבע"ח ?!?! לא נראה לי, יש עוד הרבה בני אדם, במיוחד ילדים שרע להם ואפשר לעזור להם, ובחרתם לעזור לבע"ח וזה בא על חשבון הילדים המסכנים האלה.

למעלה