תודה לכל המקסימים שתרמו צעצועים לצען הקופים

toomuchdogs

New member
ומה אתה עשית למען האחר השנה?היום?

אז אלה שבחרו לתרום לקופים - כל הכבוד להם אלה שתואמים לכלבים כל הכבוד גם להם לילדים אם אינני טועה יש גם הורים,לא? ןלהורים יש עבודה, לא? ואם אין - בוא נחזור ליסוד שבבנית משפחה - אז למה שאנחנו נידאג לילדים של הורים חסרי אחריות? רוצה להמשיך להתפלסף? כל אחד עושה כרצונו ותורם כפי יכולתו לנישה שהוא בוחר בה הודעה כמו זו הראשונה שרשמת מיותרת לחלוטין!!! רק אדם חסר לב יכול לרשום הודעה כזו - אלו אותם הקופים שמפרידים מאמותיהם כשהם תינוקות ואתה יודע למה? כדי שאתה תוכל לשתות את האקמול שלך כשכואב לך הלב שאנשים בוחרים לתרום צעצועים ישנים לקופים!!

liors72

New member
עדו לא הבנתם???

שכולו רוח וצלצולים? הוא מתמחה בלשבת מאחורי מקלדת כל היום!!! ולהעביר ביקורת על כל העולם ואישתו. בינו לבין מעשים המרחק ענק. (או בעצם לא קיים בכלל). שימו לב שהוא מדבר על ילדים יהודים כל הזמן... והנה התרחיש: ילד מורעב יושב על מדרכה ברחוב . כולו חבול...צנום...ולגופו כמעט ואין בגדים. אדון סימבה היקר עובר לידו ושואל .."גבר גבר? אתה ילד יהודי מסכן?" "לא אדוני"...אומר הילד..."אני ילד אמריקאי שננטש." "הורי נהרגו ואין לי משפחה..בית..או פת לחם" אז לך ת**דיין" אומר אדון סימבה. אתה כלום. כל הכבוד למי שתרם (ענבל..אני אגיע) ותמשיכו לעשות את כל אותם דברים שעושים שמח ונעים לבעלי החיים.

וואי, את או אתה ממש אבל ממש סתומים.

אם ההורים נהרגו בתאונת דרכים, נשארו נכים, הכתה בהם מחלה, השכר שהם מרוויחים לא מספיק כדי לכלכל את הבית, וכו' וכו' יש אלף בעיות שלא קשורות לחוסר אחריות של ההורים אלא קשורות לרוע שמסתובב בעולם והרוע הזה נובע בגלל שאנשים כמוך מחליטים להשקיע את כל האנרגיות הטובות והזמן בבע"ח לפני בני אדם ובייחוד יהודים וילדים יהודים. למה אנחנו נדאג "במקום ההורים"???? זה מה שאת שואלת..?? כי יום אחד את תתקשרי לאיזה משרד ממשלתי, או תלכי לבנק, או תלכי לרופא, או תצטרכי איזה משהו מאיזה מקום, והבנאדם שיעמוד מולך יהיה הבנאדם הזה, וההבדל הגדול ביחס, באיכות העבודה, בתרומה שלו לחברה יהיה מאוד תלוי באם הוא קיבל ת'צעצוע הזה, או אם הצעצוע הזה הלך לאיזה קוף אפריקאי והוא לא קיבל כלום, אז הוא יהיה ממורמר, וראינו באמריקה למשל מה עושים אנשים ממורמרים =/ לוקחים רובה ויורים סתם בכולם, הגיע הזמן שתקבלו שכל, אתם בני אדם, אתם לא מוגלי, אולי הייתה לכם ילדות עשוקה ואתם מוצאים מפלט אצל בע"ח, אולי חוויתם איזה טרואמה קשה והאהבה לבעלי החיים התגברה אצלכם, אני באמת לא יודע מה הסיבה, אבל זה לא תקין.

מה נסגר איתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזו השוואה מטומטמת, מאיפה הרוע והגועל והרצון לחבל במעשים הטובים של אנשים אחרים!!!!!!!!! אף אחד לא מכריח אותך לעשות ולתרום בעצמך אז שב בשקט ואל תנסה לפגוע ולדכא את אלה שכן עושים משהו

liors72

New member
כי הכל אצלו בתאוריה

ובאוצר מילים של ילד מתבגר. אני לא ממש חושב שהוא יודע מהו מעשר. אבל סביר להניח שיחפש בגוגל ואז יחזור עם תשובה שבתוכה יכללו המילים הנ''ל

איזה ארס?! איזה רעל ?! אתם חולים בראש.

את מסכימה איתי שיש איזון וסדר ביקום ? שאם אני עושה עכשיו משהו אחד, אז אני לא יכול לעשות משהו אחר? ואם אני נמצא עכשיו בקצה אחד של העולם, אז אני לא יכול להיות בעת ובעונה אחת במקום אחר? מסכימה? אז אני חושב שהצעצועים האלה לא יגיעו לידיים הנכונות זה הכל! זה בדיוק למה המדינה שלנו נראית ככה, כי הממשלה לא מסודרת, אין ארגון נכון, חלוקה נכונה של המשאבים. המשאבים של הילדה הנפלאה הזאת ענבל, שאני מוקיר את מעשיה הטובים, לדעתי יכלו לעזור יותר לילדים עניים מאשר לבע"ח וזאת בחירה מוטעית בשיקול הדעת. לא מסכימה איתי??? אם לא, אז באמת שאני מדבר לקירות פה.

enbalush

New member
בתור ילדה אני רוצה להגיד שלילדים גם יש זכות

בחירה לעשות מה שבא להם עם משאביהם! ולכן אני לא מבינה למה מנהלות הפורום התעקשו לא למחוק, שכן זה לא היה דיון, זה היתה בקשת עזרה! וכשמישהו מנסה לחבל בבקשת עזרה, לא משנה עבור מי צריך להתנגד ללחבלה. זו דעתי.

דמגוגיה זולה.

אני ניסיתי לחבל בבקשת העזרה שלך? אני הבעתי את מחאתי. כמו שמחר תנסי להתרים לרוצחים פלסטינים ספרי קוראן, אני אביע את מחאתי. זה על אותו עיקרון, רק עם דוגמת הקצנה. זכותי תמיד להביע את מחאתי בדרך חוקית ולגיטימית בעזרת הבעתי בכתב בפורום הזה ובכל פורום אחר, לשם כך מתקיימים פורום, ובמקום שיש קונצנזוס משהו מסריח, תדעי לך תמיד, זאת מצווה מהמסורת היהודית. כש70 חברי הסנהדרין היו דנים פלוני למיתה, אזי היו מבטלים ישר את פסק הדין כי הפחד מקונצנזוס במסורת היהודית מראה שברגע שאין מישהו בעל דעה נגדית הרי שמשהו לא בסדר וצריך לבטל את הפסיקה ולבדוקה שוב. דעתך היא כזאת, ודעתי בצד השני של המתרס, דעתי אולי מובעת בצורה טיפה חריפה, ובצורה מחאתית שאינה נוחה לקריאה עבור הנפשות הפועלות אבל מי שיקרא לעומק, יקח אויר ויחשוב פעמיים לפני שהוא מחליט כיצד להגיב יבין שהנני צודק ובדבריי יש עומק רב, וראייה לטווח ארוך.

enbalush

New member
"כמו שמחר תנסי להתרים לרוצחים"???

עכשיו ברור מה היחס של לבעלי חיים, תתבייש, אתה אטום ריגשית, מרחמת עליך, אם היית הבן שלי היית שולחת אותך לאיזה מדינת עולם שלישי שתלמד קצת להעריך את החיים.

ההשוואה עומדת בעינה והיא נכונה בהקצנה.

יש המון אזרחים ישראלים ממוצא ערבי\מוסלמי שמנסים לעזור לאסירים בטחוניים פלסטינים שפגעו באזרחי ישראל, זה דבר שנעשה שהוא לא מוסרי ובכפוף לדמוקרטיה. אז אני לא אומר שלעזור לבע"ח זה לא מוסרי, זה ועוד איך מוסרי ורצוי, אבל יש דברים יותר חשובים וצריך להיות סדר מסוים לפיו על בני האדם לפעול. אם הייתי הבן שלך ?! מזאת ההתנשאות הזאת? בת כמה את ? דרך אגב, אני בטוח שפעם אחת ראיתי אותך ברנאטו לפני איזה חודש-חודשיים. יכול להיות?

liors72

New member
שים לב איך תוכל להיות בתי מקומות בו זמנית..

1. מרים טלפון לעמותה שמטפלת בילדים ותורם כסף. 2.מרים טלפון לעמותה שמטפלת בבעלי חיים ותורם כסף. וראה ...הפלא ופלא... גם עזרת פה וגם שם. אז האנרגיות שלך לא מתבזבזות סתם. נכון קסם? זה עדיף מלשבת מול המחשב כל היום בחוסר מעש. ואפרופו חוסר מעש....עד שתמצא עבודה...לך תתנדב. קצת מצחיק אותי העיניין... כרגע אתה לא מועיל לבעלי חיים או לילדים.

enbalush

New member
נראה לך?! הוא יעדיף לקנות מקופלת בשקם

אני בטוחה שגם אם הוא יוצא למסע בצבא וחברים שלו צמאים הוא יעדיף לרוקן את המימייה שלו לשירותים ולא לתת להם.

או קיי.

ואם יש לי כסף למטרה אחת בלבד? אז למי אני אתרום? לבני האדם. יפה, אה? דבר שני, אני עדיין בתוך המערכת שנקראת צה"ל, ומשתחרר ממש אוטוטו.. ואני בדיוק אחרי פסיכומטרי. כרגע אין לי זמן להתנדב כי איך שאני משתחרר אני מוצא עבודה. אני לא ארקדי גאידמק ולא איזה בטלן שיש לו פול זמן, יש לי עיסוקים רבים ונכון שבשבוע האחרון מאז שסיימתי את הפסיכומטרי יש לי קצת יותר זמן פנוי מהרגיל אבל זה לא מעיד כלל וכלל על התקופה האחרונה בכלל..

את גמכן צרת עין כמו כולם פה?

עצוב לי שהשכל שלכם לא יכול להסתכל על דברים מלמעלה, על דברים בצורה נרחבת יותר ולא לחשוב בקטן, אלא לחשוב על אוכלוסיה כעל פרמטר, ועל בע"ח כפרמטר אחר וכך הלאה והלאה.. וברגע שבני אדם עוזרים לבע"ח, אז העזרה הזאת לא תגיע בהכרח לילדים עניים. ואני אישית מעדיף שאם כבר יש להם זמן\רצון\ממון לעזור אז שישקיעו את כל האנרגיה הזאת לילדים עניים בארץ ישראל !!!!!!!! לא עדיף? למה זה פוגע במי שתורם? למה זה מזיז להם משהו? אם לא הייתי מדבר לעניין אז אף אחד לא היה עונה ואנשים היו צוחקים, אבל זה שזה מקומם אנשים ומעצבן זה אומר שיש דברים בגו ופתאום מישהו מחליט לזרוק להם את כל האמת בפנים, אז לכן הם מתגוננים ותוקפים כמו חיות טרף.

toomuchdogs

New member
לך תתקע את הראש בחול!!!

ללא הטבע ובעלי החיים אין לך זכות קיום!!! ולא יעזרו לך שום תפילות לשום אל!! וסתום תקרא לעצמך!!

או קיי, תירגעי ומהר..

אולי את נוהגת לחיות עם בנות יען ולטמון ראש בחול ומה שלא יהיה... כשתגדירי לי טבע אז נדבר על זכות קיום ובע"ח נדבר על זכות קיום. יש לי שאלה, בלי צמחים הייתה לנו זכות קיום? לא, כי אם שמעת על תהליך הפוטוסינתזה שאחראי לחמצן בעולמנו, בלי צמחים לא היינו שורדים שבוע. היינו מתים מוות מלא ייסורים, אז אולי הגיע הזמן לדאוג ליערות הגשם, לצמחיה, לחסה !!!! מה את חושבת על זה? אם לא הייתה שמש אז היו חיים על כדוה"א ? לא. קרני האור לא היו נכנסים ואז תהליך הפוטוסינתזה לא היה מתרחש, ולא היו מתקיימים פה חיים לאף אחד, לא לנו ולא לבע"ח. אם אוכלוסיית הקופים יכחדו אז בני האדם ימשיכו להתקיים ? כן, ועוד איך כן, אולי בצורה שונה, אולי פחות או יותר ידע בעתיד, דברים ישתנו, בהכרח, כל דבר משנה משהו אחר כשהוא משתנה, אבל אנחנו לא נפסיק להתקיים, אז שבי בלול עם כמה תרנגולות ושמרי עליהן מפני כל, ואל תתעצבני עליי כי בדבריי יש אמת. ואיזה תפילות... אני מאמין באלוהים ואני בנאדם חילוני שמשתדל לכבד כמה שאפשר, זה הכל. צאי מהסרט שלך.

toomuchdogs

New member
כדאי שאתה תירגע ומהר מאוד!!

אתה זה שחשב להביע את דעתו הכואבת על תרומה שאנשים בחרו לעשות למען בעל חי, אתה זה שקרא "סתומים" אז כדאי מאוד שאתה הוא זה שיירגע ומהר מאוד!! בינתיים מי שהרס וממשיך להרוס את כדור הארץ הוא לא אחר מ...האדם, במיוחד אנשים כמוך!! אגלה לך סוד, ללא טבע - בע"ח וצמחים אתה תמות!! האדם ייעלם!! אז אם לא תציל עכשיו את מה שנישאר בקרוב מאוד גם אותך לא יהיה אפשר להציל (למרות שע"פ דעותיך לא יודעת אם יש מה...)

למעלה