תודה לכל המקסימים שתרמו צעצועים לצען הקופים

יש לך בעיה בסיסית בהבנת הנקרא?

לא הבעתי את דעתי הכואבת על תרומה שאנשים בחרו לעשות למען בעל חיים, אלא בחרתי להביע את דעתי שעדיף והתרומה הזאת הייתה הולכת לבני אדם ככלל, ולילדים יהודיים בפרט. כדור הארץ לא נהרס בגלל האדם, אם תשמעי את האמת המרה ותקראי אלפי מחקרים, תדעי שזהו תהליך טבעי של כדור הארץ, ובלי כדור הארץ שלנו יכול להכיל פיסית 1.5 מיליארד בני אדם, והיום הוא עומד על יותר מפי 4 ולכן ההתססה באקלים והקצנה, ולכן כדור הארץ יווסת את האוכלוסיה וייצור עולם חדש, אם את חושבת שהמלחמות במאה האחרונה וההשמדה זה נובע רק מרוע, אז צר לי, כשיש המון בני אדם, יש לחץ, גם כמו הסי או 2 משפיעה על המוח והחשיבה ההרסנית. אם היו 2 אנשים בכל העולם, אז לא היה כמעט על מה לריב ועל מה להתווכח. ברגע שיהיו 20 מיליארד אנשים בכל העולם, אז יהיה המון על מה להתווכח ועל מה להתסיס ועל מה לקיים מחלוקות ומלחמות. לכן כה יפים הם חוקי היקום הפשוטים שגורמים לאיזון וויסות ברגע שיש הקצנה של משהו, למשל באוכלוסית כדור הארץ והגברת הילודה הטבעית, קיום חיסונים למחלות, ועליית תוחלת החיים, אז כדור הארץ בעזרת האקלים ההרסני יווסת את האוכלוסיה. ללא בע"ח האדם יחיה. כמו שטוענת ענבל, אפשר להתקיים מצמחים. גם ככה הכל לחינם ובקרוב ימותו רבים בין אם זה אסטרואיד, ובין אם זה התחממות גלובלית, המסות הקרחונים ועליית מפלס הים בכמה מטרים, ובין אם זה מלחמות אב"כ או קונבנציונאליות, בין אם זה מגיפה נוראית או כל דבר אחר. זה לא משנה, אתם מנסים לשנות אבל יש איזון מופתי ביקום ואתם לא תצליחו לשנות בהרבה כי אם תעשו טוב במקום אחד, אז במקום אחר יהיה רע, עד מתי טיפשים יעלוזו ?! מתי תבינו את זה?

liors72

New member
הבנתי את הקטע..

זה לא שהוא לא אוהב ילדים או בעלי חיים. הוא פשוט נגד. נגד כל מה שכותבים. לא משנה מה תכתבו או תגידו. שימו לב לשרשור של ההיא שמחפשת נפט. הוא לא ממש קורא מה שכתוב. הוא עסוק בלמרוד. זה הכל.

ת'שרשור של הנפט לא קראתי באמת ובתמים.

פשוט עיצבנה אותי הגישה המסריחה שלך לאנשים ואם הגברת לא כל כך הבינה אז אתה לא חייב לתקוף אותה ואתה לא חייב להתחכם ואתה יכול להסביר לה בצורה יפה שוב פעם ויותר מובנת בלי להתחכם ולהתנשא כמו איזה פלצן, ולכן יצאתי נגדך. פשוט לא היה נאה לקרוא את צורת הדברים שלך ואת התגובות שלך לגברת לילוש.

liors72

New member
אולי באמת כדאי..

שתיכנס שוב ותקרא מההתחלה ואז תחזור. כנראה שאתה מחפש את התוקפנות. אמרתי לך... אתה משחק את המרדן.... אתה בטוח שאתה לא בן 15?

enbalush

New member
טוב סימבה נגמר הדיון, הצעצועים ביידים שלי

ולא שלך, וההחלטה התקבלה פה 1 - להעביר את התרומות ליעודן, לקופים
ובאמת תודה למי שתרם ומי שרוצה להמשיך ולתרום להולכים על 4, אפשר לתרום לכלבים ולחתולים ב"ראשון אוהבת חיות", שמיכות, צעצועים, קערות גדולות למים, דליים גדולים, מזון יבש או רטוב (פחיות שימורים), כמובן נשמח להוראות קבע גם
בקיצור ראשל"צים שרוצים לתרום תבואו שישי או שבת ונקבל אתכם בשמחה ובחיוך. תודה רבה
ותודה לסימבה על ההקפצה הבלתי פוסקת, תכל'ס בסופו של דבר יצא רק טוב
ענבל.

תכלס השרשור הזה רק תרם למטרות שלך :)

שיבושם לך ותהני מזה ואני מקווה שהחיות יהנו מזה ... אני מקווה שאותם אנשים יתרמו גם להולכים על 2 כי יש גם נזקקים מהצד הזה והצרות עיניים שלך והאובססיה לחיות עוברת כל גבול, אני מוכן להגיע איזה שישי אחד לפני הצהריים לראות באיזה חיות מדובר, איפה את נמצאת בשישי בשעה 12-1 בערך ? באזור החי כייף ?

liors72

New member
בקיצור חטפת פעמיים.

פעם פה ופעם על הנפט.. אולי כדאי שתעשה חושבים. הרי לא יתכן שכולם פה נגדך נכון? פעם הבאה...שב...תקרא...תבין...ואז תענה. אחרת תצא פרש כמו הפעם. לא חבל?

אתה באמת לא מכיר אותי.

רוב בני האדם לא חכמים גדולים, מדברים בניחותא ובעידנא דריתחא, רוב האנשים לא מחפשים להיות דעתנים ורוב האנשים הם יפי נפש וחלשי אופי. אני לא כזה, מה לעשות, לא אכפת לי ממש אם כולם היו נגדי או כולם היו בעדי, באמת שזה לא מזיז לי ולא משפיע על דעתי... אתה בנאדם שעושה חושבים, אני בנאדם שהולך בדרך שלי ושלם איתה, ובנאדם שלא שלם עם מחשבותיו, אמרותיו ומעשיו לא שווה כלום בעיניי. קיצר, לך לישון חביבי, נראה לי העיניים שלך כבר הלכו טוטאל לוסט.

liors72

New member
אתה הופך את זה

לפסים אישיים שוב. לא נראה לי שזה לטובתך. ואל תשכח.... גם אני יודע לבעוט. אתה בועט לכל כיוון ...ואני לעומתך יכול לבעוט למקום ספציפי.

אתה התחלת עם פסים אישיים, אני רק זרמתי:)

וכל דבר שאומרים זה לטובתי, מהסיבה הפשוטה, שלא מזיז לי מה שאתה או כל אחד אחר אומר, וההפך הוא הנכון שלכם אכפת מה אני אומר ואתם מגיבים כמו פטריות אחרי הגשם.

liors72

New member
שניה..

חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה