תודה לפיגה ויוכי

  • פותח הנושא ddh1
  • פורסם בתאריך

ddh1

New member
תודה לפיגה ויוכי

פירגה, הכנתי את הבורקס ממולאים בבשר טחון. המתכון שלך. יצא מעולה!!! תודה רבה! ויוכי, הכנתי את המרק כופתאות שלך- יצא טעים. וממש תודה! נשיקות לכולם ושבת שלום הריבועים זה הבורקס בשר והמשולשים הכנתי עם תפו"א
 

ddh1

New member
המרק כופתאות של יוכי

הכנתי בלי ירקות. פשוט מרק עוף עם כופתאות
 

ddh1

New member
בשמחה

המתכון של יוכי. אני פשוט עשיתי מרק עוף בלי ירקות ולתוכם הוספתי את הכופתאות. מרק כופתאות/יוכי כופתאות: 500 גר' קמח מצה 4 ביצים שלמות 2 כפות שמן מלח, פלפל, א. מרק מים - "כמה שנכנס" - עד ליצירת בצק נעים ליצירת כדורים , כדאי שיהיה רך כי לאחר מס' דקות המים נספגים (להתחיל ב2 כוסות מים ולהתקדם בהתאם......הבעייה שאני לא מודדת אני שמה את הקערה תחת הברז ומיד מערבבת עד שמתקבלת לי עיסה טובה) למרק: 2-3 גזרים מקולפים וחתוכים לשניים 1 קישוא מקולף וחצוי 1 בצל מקולף שלם כמה גבעולי כרפס 2 תפו"א מקולפים וחצויים לבשל את כל הירקות עד לריכוך........למעוך גס ולהוסיף מים עד כדי 3/4 סיר בינוני-גדול........להביא לרתיחה. להוסיף מלח, פלפל, א. מרק, מעט כורכום. להכין כופתאות בעזרת הרטבת הידיים, כל כופתאה בגודל של כאגוז.....להכניס למרק החם ולכסות חלקית........הכופתאות תופחות מאוד וצפות......עוד כמה דקות של בישול וסיימנו......לשובע. אם את רוצה את המרק בשרי כמובן שניתן להוסיף חלקי עוף או בשר ולבשל היטב לפני הוספת הכופתאות.
 

cial 1

New member
ועכשיו הכול לבטן טובDDH1 הכול עם טעם של

עוד ועוד כך צריך וטב שאמחנו גם מכינים מהמתכונים של יוכי ושלך ושל כול אחת הכול נראה לעניין ועם סדר כמו בחג ישר כוח DDH1 אומרים אם תרחתי אז יש לי את הערכה שבלת שלום והכי מתוק לך חמודה ותמשיכי עוד לתת יש על מה . מחבקת
אותך
 

ddh1

New member
תודה חני

גם המאכלים שלך והתמונות שלך תאווה לעיניים.... לא רציתי להתערב השבוע בשרשור. אך לדעתי אין כאן מקום להיעלב כאשר לא מגיבים ישר. אנשים עסוקים וזה לוקח זמן. לא הבנתי אם את באמריקה או בנצרת, אבל באמריקה השעות ערות שונות מכאן. בכל אופן, לדעתי, את מפרה מאוד את הפורום והלוואי והייתי מגיעה לחצי מהדברים המדהימים שאת עושה. זו הזדמנות להודות לך על הדברים הנפלאים שאת משתפת אותנו. תודה חני ושבת שלום דינה
 

יוכי68

New member
דינה, התמונות קשות ביותר לצפייה../images/Emo8.gif נהדר

הכל נראה ממש טעים........תמונות טעימות ביותר...שתהנו.
 

ddh1

New member
גם לך ערב טוב ומבורך וחודש טוב

וגם אלייך התגעגנו מאוד!
 

טילי2

New member
יוכי, הייתי השבת בטבריה והצטערתי של קבעתי

איתך מפגש או לפחות המלצה. בשבת בבוקר עשיתי את ההליכה היומית שלי מהולידי אין ועד האכסניה הסקוטית וחזרה והצטערתי שלא שוחחתי איך ועם חברה ותיקה מאוד שגרה בטבריה ובטח עשר שנים שלא דיברנו. הצטערתי שלא ביקשתי ממך המלצה על מקום טוב לאכול ולכן במוצ"ש לא לקחנו סיכונים ואכלנו דגים בדקס.
 

יוכי68

New member
טילי, בחרת מסעדה טובה, אבל בטבריה יש עוד

מסעדות טובות רובן חלביות......העיקר שנהנית.
 

ddh1

New member
תודה לכולכם!

תדעו לכם שהרבה, המון בזכותכם, אני מנסה לגוון ולהכין דברים אחרים וללמוד. בזכות הפרגון, העצה הטובה והחום והאהבה. כמה מוזר, אמנם וירטואלי- אבל באמת שמרגישים חום בנשמה. בכל אופן הדברים שאני ממש צריכה להשתפר, הם הכי פשוטים אבל ממש , ממש מתפקקשים לי. ויוכי, אל תצחקי, כי נתת לי טיפים לפני חודש. ואין- זה פשוט לא הולך.... זה להקציף קצפת- יוכי, הסברינה שלך נראית מעולה וההקצפת מעל- חבל על הזמן.. הלוואי עלי. אז קצפת, אורז, שיוצא אחד אחד אבל עדין קשה, וחלות, כל פעם מנסה מתכון אחר, משפרת, וכלום- נאדה! הם יוצאות מהתנור חבל על הזמן, ובתור הדתיה הכמעט יחידה בבנין, תמיד השכנים באים לבקש חלה ויודעים לפי הריח שאפיתי. אבל אחרי שעה או כשזה יוצא מההקפאה, זה קשה כמו: אבן-זה עוד מילה עדינה...... אבל- למדתי מרותי לא להתיאש ולהמשיך לנסות. רק חבל לי על בעלי ובני הבכור שהם כל פעם שפני נסיונות.....
אוהבת אתכם, דינה
 
דינהלה אורז אחד אחד:

אני מחממת שמן בסיר. שמה את האורז ומטגנת כמה דקות תוך כדי עירבוב. ואז על כל כוס אורז ששמתי שמה כוס ורבע מיים מהברז. מרתיחה מוסיפה מלח ומעט כמון מערבבת. סוגרת את הסיר ומעבירה לאש קטנה למשך 12-15 דקות (לכוס או שתיים 12 דקות ואם שמת יותר להשאיר 15 דקות) ואז מכבה את האש. שמה מגבת על הסיר ומשאירה סגור כמה דקות ואז פותחת ומערבבת עם מזלג.אורז אחד אחד.
 

cial 1

New member
כאן אצרך תמונות שלי וגם אורז הכי קל

ובוקר טוב ושבת שלום מתוק ומבורך אמן על כול בית ישראל
 
למעלה