תודה לפיגה ויוכי

  • פותח הנושא ddh1
  • פורסם בתאריך

cial 1

New member
הקטנתי את התמונות וחבל

טוב שאני מצלמת לא בכמות אבל פעם הולך ופעם אם יש מי שיכול לסביר לי למה כך עושה התוכנה אני אודה לו מראש זה מרגיז שעות אני מנסה ולא הולך .... אמשיך
 

cial 1

New member
ובלי התחינה כמה ההמבורגר

חצי טיגון חצי בתנור עם עלי רוקט ובצל בלב ההמבוגר ממשם נטרפים הכנתי בחגים שעבו לחברים של הבן כמובן.?
 

cial 1

New member
האם זה כך הולך לאט רק בתפוז כול אתר מקבל את ר

רוב הגדלים של התמונות כאן הכול מוזר
 

cial 1

New member
חתיכות עוף עם אורז אדום מתכון של שפית ענקית

חצי יהודיה חצי צרפתיה ואני מאמצת כול מתכון שלה מישלירוב המתכונים החדשים אני מאמצת הכול כמובן קוישר וכשר וזה הגדולה באוכל של החיים היום הרבה מבשלים כשר יש לנו הרבה טוב הגיוון שלנו
 

pirge

New member
תמונות טעימות מאד../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

 

cial 1

New member
כאן כבד הודו שלי כמובן בבלנדר

והוא איך שצריך לא קר אחרי הטיגון גם בתנור כך שהכול בא בטעם של פריכות טובה
 

cial 1

New member
והעוגה הכי מדוברת אצך משפחתי היא במקור הונגרי

הונגרית אבל גיסתי והבן שלי מכינים אותה הרבה יותר טוב עם טעם צרפתי וזה עם אגוזי לוז הגדולים יש גם פקאן ומה כול מה שאתם רוצים יש בה כדי לאמץ לי אין כוח עכשיו למתכון רק בצאת הבת גם לעוגות לימון ממש היה לי שקה עם התמונות ויש לראות בין זמן לזמן על כול תמונה העיקר השכול יבוא בעז"ה על מקומו
 

cial 1

New member
ונשאר לכם לחם פרוס או כול לחם קל יש הצעה

וזה גם ליום חול כך פשוט חתיכות של לוף מי שאובה או כול נקניק קצת שומני ועם ביצה תרופה או בלי לתנור או בלי העיקר שזה על מצה של טוסט אכן כך גם הגדולים אוהבים וכך קצת ירק או סלט ויש ארוחה קלה כאן זה עם לוף אני לא אוכלת אבל הכול למבן הבן וכול מי שאוהב את הבן יחד הוא נהנה מהדברים הכי גדולים וגם מהכי קטנים יש לזה טוב וכאן שבת שלום יש ליעוד עוגה אבל עדיין לא הרכבתי כי הלך לי פה הרבה זמן? עכשיו אבשל לי רק דג ושניצל ממולה בטיגון הכי עדין וכך אלך לנומי נומי ולכם שבת שלום והרבה קיף ויכילה שלי אני אצור קשר איתך בצאת הבשת בעזרת השם מלה אני מכווה שלא מפריע לך זה בקשר לשאר הדברים ואת יכולה לשלוח לי כאן התמונות של הדג או במייל כתבתי זאת ואני חוזרת ולרותי שלי גם את תני לי כאן או במסרים מה יש לך מי מרוקו זה מרגש אותי תמיד וכאן שבת שלום לכול האהובות שלי גודה DDH1 שחמטית PRUGE ועטרהלה הגדולה כול מה שאני עושה היא שם ודש חם למאיוש לחנה פ פרי ירוק ולכולם ואורולוש אני אצור קשר גם שלכם חני משתדלת
.
 

cial 1

New member
אנסה שוב לתת את האורז כך יש לראות קל

רק על מים ואידוי קל נקרא ומוצלח
 

יוכי68

New member
חני, איזה מאכלים מיוחדים את מכינה../images/Emo24.gif

הכל נראה עשוי בטוב טעם עם שילוב מיוחד של טעמים - נראה לי שנדבק חזק ב"חיידק הטוב".......חחחחחחחחחח תמשיכי להציף בתמונות מעוררות תיאבון.......שבת שלום וכל טוב.
 

יוכי68

New member
דינה אני סומכת עלייך - את ענקית../images/Emo24.gif

לגבי הקצפת יש אפשרות נוספת - קצפת קרה להקציף בקערת נירוסטה שקררת במקרר לפני כן או שהיא מונחת בקערה נוספת עם קוביות קרח. הוסיפי אינסטנט פודינג הוא תמיד עוזר לייצב. לגבי החלה - ל א ל ה ת י י א ש - שחקי עם כמויות המים ועבדי זמן ממושך ותצא לך תוצאה מוצלחת - כמובן עם תפילות.........חחחחחחח
 

רותי410

New member
דינה, ממש-אבל ממש- אל תתייאשי, כי בסוף

זה יסתדר. מילה של סופר-לא-בשלנית. בקשר לאורז, העצה של גולדה ממש נכונה. נראה לי שכדי שאורז לא יהיה עיסה מצד אחד, אבל מצד אחר גם לא יהיה אחד אחד אבל קשה, זה לדעת את הכמות המדויקת של המים. קודם כול לא כל סוג אורז מתנהג אותו דבר - אני משתמשת באורז בסמתי - שהוא, לדעתי, הטוב ביותר. ואם את מטגנת את האורז קודם, זה מבטיח שהוא לא יהיה עיסתי. בקשר לכמות המים - אני לא מודדת כוסות. אחרי שאני מטגנת את האורז עם התבלינים, אני שופכת מים לסיר בכמות שתכסה את האורז ותעבור אותו בסנטימטר בערך. נותנת לרתוח, עד שכמעט הכול נספג, ואז מנמיכה מאוד את הלהבה, משאירה עוד כעשר-חמש עשרה דקות (החכמה לא לבשל עד הסוף), מכבה את האש, שמה מגבת על המכסה כדי לאטום ככל האפשר, ואז האורז מסיים את הבישול שלו בעזרת האדים. אני אצרף תמונה להמחשה.
 

רותי410

New member
דינה, רק הקצפת לא מצליחה או גם

חלבונים? כי אני משתמשת במיקסרים ידניים, ויש לי אחד לחלבי ואחד לפרווה. המיקסר החלבי ממש מעולה והקצפת והחלבונים יוצאים נהדר, אבל הפרווה כנראה לא הכי מוצלח. אני לא יודעת,חשבתי שהמוצרים של פיליפס טובים, אבל כנראה טעיתי. אני מתכוונת בהזדמנות הראשונה לקנות מקסר של בראון או של מולינקס. מה שרציתי להגיד, שאולי המנוע של המיקסר לא כל כך חזק והקצף לא מקבל נפח. והקצפת, כמובן, צריכה להיות קרה מאוד. ואני שמה בפריזר גם את המקצפים שיהיו קפואים. זה עוזר. זה + הטיפים של יוכי בעניין הקערה הקרה, ונראה לי שבפעם הבאה לא יתפקשש לך. אלא אם כן המיקסר לא ממש משובח. והעיקר - לא להתייאש
 

רותי410

New member
דינה, הבורקס נראים משו-משו,

בטוחה שהם טעימים מאוד. כל הכבוד. עשית לי חשק. בא לי להכין בשבוע הבא. למילוי תפוחי האדמה שלך הכנסת ירק כלשהו? פטרוזיליה?
 

ddh1

New member
רותי יקרה

לבורקס תפו"א- תפו"א מעוכים, אבקת מרק עוף ופטרוזיליה, פלפל שחור ובצל מטוגן עם מעט שמן . לגבי המיקסר, יש לי מערבל חשמלי של KENWOOD, אמנם בן למעלה מעשור. אבל חלבונים הוא מקציף מעולה. אולי אני מקציפה יותר מידי את הקצפות....יש כאלה שאומרים להקציף הרבה זמן ויש כאלה פחות. בכל אופן , תודה על המחמאות שבת של שלום. דינה
 

pirge

New member
בכיף,לבריאות.המרק של יוכי כמו כל המתכונים

שלה נראה
תהנו ושבת שלום וטעים
 
איזה מאכלים דינה וחני

הכל נראה מעולה ועושה חשק!!! אני השבוע הכנתי עוף עם פתיתים בסיר אחד ויצא ט-ע-י-ם...אם תרצו מתכון...
 
לשבת- אני מכינה

לערב- דג טונה ברוטב אדום מרק ירקות עם כופתאות- השראה מיוכי ודינה תודה שוארמה מוקפצת עם הרבה בצל אורז לבן משהו ירק סלטים לבוקר- גחנון עם רסק וביצים עוף בפירורים על מצע תפוא קריספי בטטות שבת שלום
 

ddh1

New member
תודה פרי ירוק

אשמח למתכון של עוף ופתיתים, ועוף פירורים עם תפו"א קירספי. שבת של שלום, דינה
 
למעלה