דינה, ממש-אבל ממש- אל תתייאשי, כי בסוף
זה יסתדר. מילה של סופר-לא-בשלנית. בקשר לאורז, העצה של גולדה ממש נכונה. נראה לי שכדי שאורז לא יהיה עיסה מצד אחד, אבל מצד אחר גם לא יהיה אחד אחד אבל קשה, זה לדעת את הכמות המדויקת של המים. קודם כול לא כל סוג אורז מתנהג אותו דבר - אני משתמשת באורז בסמתי - שהוא, לדעתי, הטוב ביותר. ואם את מטגנת את האורז קודם, זה מבטיח שהוא לא יהיה עיסתי. בקשר לכמות המים - אני לא מודדת כוסות. אחרי שאני מטגנת את האורז עם התבלינים, אני שופכת מים לסיר בכמות שתכסה את האורז ותעבור אותו בסנטימטר בערך. נותנת לרתוח, עד שכמעט הכול נספג, ואז מנמיכה מאוד את הלהבה, משאירה עוד כעשר-חמש עשרה דקות (החכמה לא לבשל עד הסוף), מכבה את האש, שמה מגבת על המכסה כדי לאטום ככל האפשר, ואז האורז מסיים את הבישול שלו בעזרת האדים. אני אצרף תמונה להמחשה.