תודה רבה רבה שוקולד

תודה רבה רבה שוקולד ../images/Emo24.gif

היה אחלה טיול, כרגיל...מלא במרכיבים הנכונים. מהטייסת ב

../images/Emo47.gifשוקו את מלכה-כרגיל טיולים מדהימים עם טעם

של עוד. מחכה לטיול הבא. תמיד כייף לטייל איתך ועם הקבוצה, להכיר מקומות חדשים, אנשים חדשים ונופים קסומים. שתהיה שבת נפלאה

TALf2007

New member
תודה מאוד נהנו- אני ו../images/Emo68.gif...

תודה ירדנה על הטיול המקסים, למרות שלא היתה שמש עדיי חימם את הלב והרוח
תודה נושי על התחבורה
שבת שלום
נ.ב.
החצי הצליח להכין תפוחי אדמה לא רעים בכלל - חושבת למנות אותו לסו שף בענייני תוספות
טל

w o m a n 10

New member
נושי האחת והיחידה ../images/Emo140.gif

תודה על סיקור הטיול ועל הצילומים היפים.

../images/Emo141.gif../images/Emo39.gifמצרפת קצת תמונות מהטיול והמסלול

קהילת בת אל זכרון יעקב את הבוקר התחלנו בזכרון יעקב בקהילת בת אל-קהילה של נוצרים המתגוררת מעל 40 שנה ישראל יש לה מפעל ליצור מסנני אויר לחדרים, טנקים ועוד. קיבלנו הסבר ואירחו אותנו למופת וולדרוף מהקהילה ישב עימנו והסביר לנו על איך הוקמה הקהילה, פעילותה, התוצרת שמייצרים ולקח אותנו לסיור קצר במפעל ובחנות לממכר תוצרת בריאה. צמוד למפעל ישנה חנות מקסימה שניקראת "כרמל מוצרים טבעיים בע"מ"-בחנות מוכרים את התוצרת של הקהילה החל מלחמים טריים, עוגיות, עוגות, ריבות, רטבים, מצעים, מגבות, שמיכות פוך כריות ועוד. כל אחת מאיתנו חזרה משם עם שקית מלאה כל טוב מזון טעים ובריא
יער קרן כרמל משם המשכנו ליער קרן כרמל- למרגלות הכרמל בצומת אליקים ישנו יער מדהים כ-10,000 דונם, מתוכם 7,000 דונם יער נטע אדם המון שבילי פריחה של רקפות, נרקיסים, מסלולי הליכה עם נופים מדהימים, מקום לעשות פיקניק וגישה מאוד נוחה עם האוטו כיצד מגיעים? במחלף אליקים (מפגש כבישים 70 ו-672) נפנה לכיוון דלית אל-כרמל (כביש 672). מיד לאחר הטרמפיאדה שמימין ניצב שלט עץ גדול של קק"ל ובו רשום "יער קרן הכרמל - חניון חורבת חרמש" וחץ מפנה ימינה. ניסע בשביל עפר כבוש כורכר (מתאים לכל סוגי הרכב) כ-800 מ' אל רחבת כורכר שבשוליה עצי ברוש גבוהים. נחנה את הרכב ונצעד ברגל בנתיב "שביל יער הרקפות". לחילופין ניתן להמשיך בנסיעה בדרך על פי השילוט ולהגיע לחניון חורבת חרמש ואל יער הרקפות.
טרטאטן- בישוב זרזיר את ארוחת הצהריים שלנו אכלנו במסעדת טרטאטן בישוב זרזיר,אירוח חלבי וקטרינג. בימי שישי מגישים בפובה השופע פשטידות, סלטים, גבינות, מטבלים, לחמים תוצרת המקום, חביתות, מיצים טבעיים ועוד, וכמובן שקינחנו בקפה/תה עם עוגות הבית המשגעות. היתה ארוחה נפלאה ומלאה שפע כל טוב ודייב המקסים והבנות אירחו אותנו למופת מכל הלב.
לבידו קוסמטיקה טיבעית מצמחי השדה לאחר ארוחת הצהריים נסענו לנהלל לחנות המפעל של מוצרי קוסמטיקה טבעיים המיוצרים מצמחי מרפא שמגדלים במקום. הריחות והמוצרים היו משגעים וכמובן שחזרנו משם עם מתנות קטנות ועשינו סיור בחוות התבלינים המדהימה שלהם.
קרמיקה גבת-מוניקה הדרי מנהלל נסענו לקיבוץ גבת לסטודיו לקרמיקה של האמנית מוניקה הדרי. מוניקה קיבלה את פנינו בחמימות, הסבירה לנו על הכלים, על החומרים, טכניקות עבודה וייצור. עשינו סיור בסטודיו ובפינת העבודה שלה וחלקנו חזרו עם כלים מדהים שקנו מהסטודיו.
הקבר של אילן רמון את סוף הטיול סיימנו בביקור בבית העלמין של נהלל בטקס קטן מול קברו של האסטרונאווט אילן רמון. היה טיול מקסים, עם טעם של עוד, המון פריחה ונופים משגעים והתמונות כבר ידברו בעד עצמן. וכמובן... מי שלא בא הפסיד

זה מרוב שאני מפנטזת על הנרקיסים בעציץ שלי

שלא פורחים להם עדיין,חחחח נו עוד לא התרגלתם שאני מרחפת מידי פעם
מחליפה שמות, שוכחת שמות, סנילית בגיל מתקדם

נראה לי שאת מפנטזת גם על סלט וולדורף

ההוא קראו אותו ווגנר איזה אדיבות איזה יקיות כשהוא קד מולי בבוקר כמעט התעלפתי מהנימוסיות........

חחחחחחחח, נו אמרתי שאני גרועה בשמות

ואני לא אוהבת סלט וולדרוף זה מתוק לי מידיי... נו את רואה הוא יכול ללמד את הגברים הישראלים קצת ג'נטלמניות:) אין ספק שהוא אדם מאוד נחמד ומעניין. נ.ב. שמת לב מרוב המהירות כמה שגיאות כתיב יש לי בשירשור הזה? חחחחחחח

ארוחת הצהריים במסעדן טארטן בישוב זרזיר

למי שרוצה שווה להגיע מרפסת ענקית הצופה אל נוף הצפון, נוף משגע. וכמובן שאפשר לשבת בתוך המסעדה בקומה השנייה. קפה איכותי אל מול שדות העמק 04-6415995

כדאי להוסיף בנושא טארטן

שטארטן היא האופציה הטובה ביותר הקיימת באיזור למבקשים לשלב טיולים ואוכל בימי שישי הארוחה עשירה במחיר של 55 ש"ח בלבד כוללת פשטידות, סלטים גבינות שתיה חמה וקרה וקינוחי הבית. המקום שמתפקד בעיקר כשרותי קייטרינג לארועים עומד להרחיב פעילותו גם בשבתות והתפריט יגדל. יש חניה צמודה נוחה השרותים נקיים והשרות מכל הלב! מומלץ!

חוות התבלינים של חנות לבידו בנהלל

החווה שייכת לחברת לבידו הייצרת מוצרי טיפוח מן הרבע. במקום חוות תבלינים עם שפע צמחי מרפא.

למעלה