תודה רבה רבה שוקולד

אנונה11

New member
תודה לכולן היה כייף + מתכון

וכפי שהתחייבתי מתכון העוגיות טחינה הן מהבלוג של מלכה "המתכונים של אמא" 100 גר' חמאה רכה 1/2 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 1/2 כוס טחינה גולמית 1 כוס + 2 כפות מלאות קמח 1/2 כמית א. אפייה להקציף במערבל את החמאה והסוכר במשך 3 דקות, להוסיף את הוניל והטחינה ולערבל עוד 2 דקות. לערבב את א. האפיה עם הקמח ולהוסיף לתערובת, ללוש מעט עד שהבצק רך אחיד וכמט שאינו נדבק לידים. ליצור כדורים בקוטר 1.5 ס"מ ולשטח כל כדור להניח בתבנית על נייר אפיה. לאפות כ- 25 דקות בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות עד שהעוגיות בצבע צהוב בהיר. ואני ויתרתי על כל שלבי הכנת הבצק ולשתי ביד את כל החומרים ביחד והכנסתי כדורים פחוסים לתבנית. זהירות הן משחימות מאוד מהר. בהזדמנות זאת תודה גם למלכה - יש לך בלוג מקסים.

../images/Emo51.gifעל המתכון, מחר יעשה ניסוי

מסקנות אחרי שאסיים חחחח מקווה שיצא לי טעים כמו שלך כי העוגיות מדהימות חבלז. תודה

אנונה11

New member
חשבתי שאת מטייסת רק על הכביש

כבר ניסית? כל הכבוד את הורסת את התדמית של "לא נכנסת למטבח". תהנו, גם בריא וגם טעים וגם ממכר.

../images/Emo6.gif

אופסי...שוב קלקלתי
ולמרות מתה עליך
סיפרת על עוגיות פצפוצע אורז שהכנת, אשמח גם למתכון
הכנתי בשבת קוסקוס...יצא חבל"ז

אנונה11

New member
עוגיות פצפוצי אורז - מתכון נטול כמויות

מאחר והוא היה המצאה ואילוץ של מהירות והרבה רצון בכל זאת לעשות משהו... המצרכים : 200 גר' חמאה/מרגרינה מומסת למצב נוזלי 100 גר' שוקולד מריר מומס יחד עם החמאה טחינה גולמית (בערך חצי כוס) ואפשר גם לוותר מי שלא אוהב שילוב של שוקולד וטחינה אפשר להחליף בעוד שוקולד מריר. דבש קקאו כפית נס קפה פצפוצי "אורז מלא" כמה שנכנס מכינים את הרוטב וטועמים אחרי כל מרכיב (טועמים
כדי שישאר לפצפוני אורז
) כשהוא טעים ומתוק להוסיף את פצפוצי האורז וישר לתוך כוסיות נייר קטנות ולשלוח למקרר לכמה שעות כדי שיתגבש.
הרעיון הכללי, לקחת כל קרם שוקולד שאוהבים ומכירים שיש בו חמאה/מרגרינה ולהוסיף לו פצפוצי אורז, עד שכל הפצפוצים עטופים שוקולד. ואחרי שני מתכונים כאלה צריך עוד טיול עם ריצה אחרי המנהלת (
קשה קשה לעמוד בקצב שלה) כדי להוריד את הגרמים (במקרה הטוב) שהצטברו.

קבלתי פטור ../images/Emo13.gif

חזרתי מצעידה בים
30 דקות לבד, אני הים והאופק
טנקס על המתכון
אמתין שסטוק העוגיות הטחינה שלך ועוגיות השוקולד של המנהלת יחוסל קודם.

למעלה