תודה רבה רבה שוקולד

noa555555

New member
כפרה עליך, שוב אני צריכה לשמור על הקישורים

שאת מביאה??? יש פה אייקון מתגלגל מצחוק? עכשיו מצורף הקישור, כנראה: או שלא בעצם, כי לא מצאתי אותה בגוגל, עם כל הכבוד למאמצים שלי. את יודעת, אתמול כשראיתי את הראל וארי שלנו, היא כל הזמן דחפה לי ככה בקטנה: טוב, אז תביאי קישור, בחיוך דאחקה כזה. מבינה לאן הגענו???חחחחחחחחח אז עכשיו אני מאיימת עליה שאם היא לא תענה לי אני אביא לה קישור.

לבשת ת' חליפת איומים../images/Emo3.gif

בוקר טוף
תבואי כבר , בלי איומים .....השוקולד עלי ואני אלופה בטראפלס רק לידיעתך

noa555555

New member
זה יקרה , וזה יקרה במפתיע לחלוטין.../images/Emo13.gif

ואני ממש אוהבת טראפלס עשויים כהלכה. לידיעתך.

עבודות הקרמיקה של מוניקה

הסטודיו ממוקם בקיבוץ גבת טלפון בסטודיו 04-6549455 או בבית של מוניקה 04-6549756 ניתן לתאם ביקור במקום בתיאום מראש.

מצפור ליד בית העלמין נהלל

ליד המצפור יש יער לטיולים, שכחתי את שמו של היער. ממש צמוד לכניסה לבית העלמין נהלל.

כפרה ../images/Emo24.gif

למקום הזה קוראים תל שימרון . העיר שימרון הייתה אחת מכמה ערים כנעניות מבוצרות שחלשו על עמק יזרעאל, ואשר המשותף לכולן היה הימצאותן בשולי העמק בסמוך לדרכים מרכזיות שהובילו אליו. יש המשערים כי בתקופת הברונזה הקדומה הייתה הגדולה בערי עמק יזרעאל. במכתבי תל אל-עמארנה ובכתובות מצריות נוספות נזכרת העיר בשם שמע'ון. בתנ"ך מופיעה שימרון ברשימת הערים הכנעניות שהיכה יהושע בן נון (יהושע י"ב 20), וברשימת הערים בנחלת שבט זבולון (שם, י"ט 15). בתקופה ההלניסטית הוקם היישוב למרגלות התל, ושמו שונה לשמעוניא או סמוניה. העיר שימשה כאחד המרכזים במרד הגדול ובשנת 66 לספירה התבצרו בה אלפי יהודים, ונערך קרב בינם לבין הצבא הרומי. ב-1867 הגיעה למקום קבוצה של טמפלרים גרמנים, אולם הם נאלצו לעזוב לאחר תקופת זמן קצרה, מחמת המלריה. החל מ-1936 שימש המקום כתחנת הכשרה של תנועת המושבים. בין השאר התיישבו במקום אנשי נהלל שיצאו להקים את חניתה. בשנות ה-50 של המאה ה-20 הוקמה על התל מעברה לקליטת עולים שיועדו להקים את מגדל העמק ורמת ישי. כיום תל שימרון אינו מיושב. בסמוך לו הוקם היישוב תמרת. על התל עצמו הוקם מגדל תצפית הצופה אל העמק, ובשוליו נמצא בית הקברות של מושב נהלל, בו קבורים אישים חשובים רבים, בהם משה דיין, אילן רמון ומייסדי המושב. לרגלי התל נמצאת שמורת טבע שהיא המקום הצפוני ביותר שגדלים בו עצי שיטה מלבינה יש בו מסלולי הליכה ושבילי אופניים והפריחה מלאה שפע כלניות רקפות המכסים את המדרונות. וחוצמזה תודה רבה רבה על התמונות ועל הכתבה
כשהגענו הביתה אמרתי לאיש שלי שחיכה כבר עם הסלט חתוך דק דק ושולחן ערוך , שהיה טיול נעים וכייפי עם אוירה נפלאה ורגועה ובעיקר חבורה של נשים מקסימות !
הפורום יתכנס בקרוב לערב התרמה עם מיטב אמני הארץ על מנת להתגייס ולקנות לטייסת ולנווטת המוכשרות שלנו מכשיר ניווט מצ'וכלל הדובר עברית, על מנת שנעמוד בלו"ז
מייל מחאה נשלח לדני חרופ על הבטחות שווא והטעיית הציבור
שבת שלום ותודה לכן חברותי על יום מהנה! רשמתי בפני שאני חייבת לכן את החנות בכפר יהושע (מייבישור, האמיני יום יבוא) את נחל השופט , ויש איזה יער מקסים ליד קבוץ דליה שיחכה לפם הבאה.

Zטיול הבא קושרת את הטייסת בחבל לאוטו שלי../images/Emo3.gif

מי שלא יודע לנווט שיהיה צמוד אליי בחבל

noa555555

New member
יפה על הטיול, ועל ההסבר המקיף שוקו,

כל הכבוד!!! פם הבאה אולי אפילו אגיע, לכי תדעי

w o m a n 10

New member
שוקולד מנטה ואגוזים ../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif

היה נפלא. אתמול כתבתי הודעה וברחתי להצגה והיום ראיתי שהיא לא עברה
אז שוב... תודות לך על טיול מעניין ומהנה. גם אני רשמתי בפני את מה שאת חייבת לנו
מצפה לטיול הבא.
רוצים כאן את המחשב אז.... אלך לי.... לא לפני שאשאיר לכם תמונת שקיעה מדהימה שצולמה מקברו של אילן רמון. ערב מצויין לכולם

w o m a n 10

New member
וגם רקפת אחת ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

לאחרונה הרקפות החלו להרים ת'ראש ולפרוח על הסלעים

maybesure

New member
תודה ענקית לשוקולד

תודה על טיול מהנה, על הלמידה על אפשרות לאכול במקום מדהים, על הנופים ועל המקומות המיוחדים והחבויים שאת מגלה לנו בכל פעם. תודה לנושי על ההסעה בבטחה, תודה לנושי לטל ול
ולאנונה על החברה הכייפית.

למעלה