אני שותה מוגז! אני שותה מוגז! אני שותה מוגז! וגם אני לא קיבלתי.
נ נטע.... Member 24/8/10 #10 זה בגלל שלא התלוננת רק מי שהתלונן בפורום המשוב על הפרסומת של ספרייט, קיבל או היה אמור לקבל את הפחיות. לפעמים שווה לקטר ולהתלונן כמו ישראלי אמיתי.
זה בגלל שלא התלוננת רק מי שהתלונן בפורום המשוב על הפרסומת של ספרייט, קיבל או היה אמור לקבל את הפחיות. לפעמים שווה לקטר ולהתלונן כמו ישראלי אמיתי.
פ פנומן 72 New member 24/8/10 #11 אני לא התלוננתי וקיבלתי שישיה ... רק שתבינו כמה היה שווה לא להתלונן
ש שלוםכתום New member 24/8/10 #7 בשבילי בקבוק חמוציות, בבקשה. אסתפק באחד. וכדור הארץ מתחמם מרגע לרגע אז אני מבקש שזה גם יהיה קר.
ש שלוםכתום New member 25/8/10 #55 אגב, אם אפשר לעשות פרסומת על מרצדס ושתהיה בעייתית-זה יהיה נפלא. אני מוכן להתלונן ראשון.
ד דנטל New member 24/8/10 #13 תגידו לספרייט שיעברו לשווק חמוציות חמוציות מוגז זה מגניב. וכשהם ישווקו דבר כזה - בבקשה שישלחו לי! לא שותה ספרייט וכן שותה חמוציות.
תגידו לספרייט שיעברו לשווק חמוציות חמוציות מוגז זה מגניב. וכשהם ישווקו דבר כזה - בבקשה שישלחו לי! לא שותה ספרייט וכן שותה חמוציות.
ט טולה הורוביץ New member 24/8/10 #14 הו גם אני רציתי בדיוק לבוא להודות.. על שלושת הפחיות ספרייט שחיכו לי לפני יומיים מחוץ לדלת הכניסה לבית זה היה מרענן וכיף בהחלט. תודה לכם
הו גם אני רציתי בדיוק לבוא להודות.. על שלושת הפחיות ספרייט שחיכו לי לפני יומיים מחוץ לדלת הכניסה לבית זה היה מרענן וכיף בהחלט. תודה לכם
ק קופי מעפן New member 24/8/10 #17 גם לספרייט וגם לחמוציות - ולא קיבלתי כלום! אני מבין שלהבא עדיף לא לקחת שום צד...
ש שלוםכתום New member 24/8/10 #18 אצלך זה מתעקב כי מדובר במשאית... ...מלאה בפחיות משקה חמוצים מוגז./tapuzforum/images/Emo3.gif
ק קופי מעפן New member 25/8/10 #22 אני אחלוק את זה עם דנטל, אם כך ואם כבר אתה מתקן את עצמך, אז *מתעכב ולא מתעקב.