תודה?

גם אלי עוד לא הגיע, אפשר להחליף את הספרייט

בקולה?

girl number six

New member
הרי כתבו כאן שכמה קיבלו

לי הודיעו שאני זכאית אבל תרמתי את זה למשפחה אומנת כיוון שאני לא מעוניינת ששליח יגיע אליי הביתה [ומעבר לכך, אני אחיה בלי 3 פחיות ספרייט וה-90 אג' פיקדון לעומת אותה משפחה שמדי פעם אני והבנות מצ'פרות ומפנקות ככל האפשר לא משנה כמה שהצ'ופר מתברר כעלוב בסופו של דבר]. ככל הידוע לי, אותה משפחה לא שמעה מהם למרות שהועברו פרטים בהתאם ראוי לציין שטיבון ויל למשל תרמה להם משאית מלאה בבשר וזוגלובק גם לא חסכה מהם. בוא נראה מה חברת קוקה קולה מוכנה לעשות למען החברה - הכדור נמצא במגרש שלהם

Purple Mushroom

New member
../images/Emo96.gif אני באמת צמא !

טוב, אלך למטבח להכין לי עוד ספל קפה
חם וטוב. lots of Milk lots of Sugar. וגם מים קרים מהברז
, כנראה בחשבון המים והביוב, זה יותר מ 4 ש"ח לקוב מים. חסכמים !
- כי הכנרת נגמרת

אפשר הסבר איך החסכם עובד?

באמת שגיגלתי על זה...ולא מצאתי דבר! לא הבנתי איך הגומיה הזאת גורמת לחיסכון במים.

לשונאי10

New member
ה"הגיון" ה"בריא" של ממציא החסכמים היה

שאם יהיה פחות זרם מים מהברז נחסוך במים, אלא שהוא שכח שככל שזרם המים פוחת דווקא אז נשתמש ביותר מים כדי להדיח כלים, להתרחץ וכדומה. לא מכניס לביתי את השטות הזאת שנקראת חסכמים וגם לא ערכות מגן.

פנומן 72

New member
חסכמים זה קשקוש

זה כמו לשים מלתעות על השיניים. יש פתרון שחוסך המון מים אבל הוא צורך אנרגיה ולכן הוא די חסר תועלת.

לשונאי10

New member
../images/Emo45.gif

התפלה, התפלה ושוב התפלה וגם: לייבֵּא מים מהטורקים, כן - מהטורקים. רק לא חסכמים טיפשים.

לשונאי10

New member
גם צודק

אלא מה? כשכמעט כל תקציב הממשלה זורם לביטחון ולהסברה, לא נשאר כסף לדברים החשובים באמת כמו חינוך, רווחה, תחזוקת הצינורות וכיו"ב.

Purple Mushroom

New member
אני גם לא יודע.

צריך לשאול את החברות שמחלקות את זה. אפשר לעבוד בזה? אני מחפש עבודה שניה בנרות, תוספת הכנסה של כ-1000 ש"ח בחודש (נכון לחודש זה), אולי יותר , אולי פחות. מישהו יכול להעסיק אותי? ל3 שעות ביום, א-ה ? (אולי אכתוב על זה בפורום רלוונטי יותר). יום טוב !

למעלה