תוכלו להפיץ לי את הקישור בפייסבוק?

trilliane

Well-known member
מנהל
בטח לא קרה כלום, רק הטעית והתווכחת סתם שוב ושוב...

ועוד הייתה לך החוצפה לכתוב לי שאני צריכה לקרוא שוב! אתה באמת לא מבין את הבעיה? זו בדיוק הנקודה שלי, שלא אכפת לך מהדיוק במידע. חמור מכך, אתה מתעקש על טעויות גם אחרי שמתקנים אותך. לי לא יכול להיות אכפת במקומך, אבל כאמור, בעיניי זו גישה לא רצינית וכל עוד לא תשנה אותה אני לא אפנה לאתר שלך ואף אמליץ לאנשים להתרחק ממנו כי הוא לא אמין.

ההיתי ברמזור באמצע נסיעה, וחשבתי שהתגובה השנייה של מישהו אחר

(לכן היא גם כתובה בלשון זכר)
הבאתי עוד 2 קישורים שכותבים שמילה גורמת לדלקות, וגם עניתי לך על התגובה מהצהריים.
אני לא מטעה אנשים, וגם לא מתווכח סתם.
אני לא מבין למה את לוקחת הכל אישי, ולמה את חושבת שזה לא נכון אם זה כתוב בעוד מקורות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אז אל תענה באמצע נסיעה אם אין לך מושג על מה אתה מדבר

ומה זה משנה אם זה מישהו אחר? בתור התחלה, אף אחד אחר לא כותב לך כאן מלבדי. דבר שני, אם זה מישהו אחר זה בסדר להתעקש על נתון שלא כתוב בשום מקום אחרי שהבהרתי לך לפחות פעמיים שהוא לא מופיע? במקום לשלוח אותי לקרוא שוב יכולת לטרוח ולקרוא שוב, כלומר ליישם את עצתך בעצמך לפני שאתה זורק אותה על אחרים.
&nbsp
אני לא לוקחת שום דבר אישי, למעשה אני ממש לא חושבת שזה קשור אליי. בכנות, זה קשור לחוסר ההיכרות שלך עם מאמרים מדעיים ואיך קוראים אותם. למעשה ברור לי לחלוטין שהיית מנהל את אותו דיון עם אדם אחר. רק שאני קפצתי למים והשקעתי במענה מפורט ובהסברים ואני מרגישה שכלום לא עוזר ואתה בשלך. חלאס, מיציתי. לא נותר לי אלא לקוות שתיעזר במישהו שמבין עניין ולא תנסה לקרוא מקורות מדעיים בעצמך. עם כל הרצון הטוב, אתה פשוט לא עושה זאת נכון. שלום.

למעלה