תוכניות אימון

חן M

New member
אתה צודק וטועה

זה נכון שצריך ללמוד תנועה נכונה אלפי פעמים ותיקון תנועה עוד יותר אבל השאלה היא איזה תנועה ? עד כמה היא מורכבת ? מי זה שלומד אותה ומה יכולותיו ? באילו תנאים אתה צריך לבצע אותה ? (אימון , תחרות)

חן M

New member
לא קראתי את המאמר אבל

מסכים עם האמרה שלך שבהחלט הרבה נותנים דגש לנפח ... ופחות משחק עם עצימויות משתנות .

הר ניר29

New member
גיוס יחידות מוטוריות

נקבע יותר על ידי עצימות, ע"פ עיקרון הגודל של Henmman.

חן M

New member
לגביי SS

מאוד תלוי מה המטרה של המתאמן ומה סדר שאר יחידות האימון שלו . אני יכול לומר רק מילים טובות על התוכנית , והיא סייעה לי ול-2 ממתאמניי להתקדם . מצד שני אני לא אהפוך אותה לתוכנית הכי טובה בעולם או וואט אבר זו בסך הכל עוד תוכנית מיני רבות וטובות .

אפשר להתווכח על כך אבל

אי אפשר להתווכח שזו לא התוכנית האידיאלית לעלייה במשקלים מאימון לאימון אצל מתאמנים מתחילים, עלייה פרוגרסיבית במשקלים ועלייה לינארית מאימון לאימון תקנה בסופו של דבר יותר מסת שריר. SS אפשר לעשות 4-6 חודשים מקסימום, לאחר מכן חייבים לעבור לתוכנית אחרת כי כבר לא עולים במשקלים מאימון לאימון וההתאוששות קשה הרבה יותר, פה בעצם נהפכים להיות סוג של מתאמני ביניים ונדרשות שיטות ואימונים מעט שונים.

פיתה3

New member
בעעעעעעע

ss זה יותר לפאוורליפטינג ואימוני כוחחח גם יש פאוור ליפטינג שעושים יותר מישקל בדדליפט מרוני קולמןם זה אומר שיש להם יותר מסת שריר? תלוי מה המטרות של המיתאמןן גם דרושה טכניקה טובה והעמסה בתרגילים מה שיכול לגרום לפציעות אצל מתחיליםם

למעלה