הזירה כתוב שהיום בערוץ חמש יש את תוכנית הזירה מיוני 2005. איזה קרבות יש היום?
ד דן שוורץ1 New member 7/7/05 #1 הזירה כתוב שהיום בערוץ חמש יש את תוכנית הזירה מיוני 2005. איזה קרבות יש היום?
ד דן שוורץ1 New member 7/7/05 #7 מחנה אימונים CMA יניב, לא הבנתי למה המחנה של הנוער והמחנה של הבוגרים בסוף מתקיים ביחד שתאריך הבוגרים....
מחנה אימונים CMA יניב, לא הבנתי למה המחנה של הנוער והמחנה של הבוגרים בסוף מתקיים ביחד שתאריך הבוגרים....
י יניב פישר New member 7/7/05 #2 תוכנית ראשונה של "הזירה" 25 יצאנו לדרך בשידור....... בתוכנית שני קרבות של אגרוף מקצועני 1. הגר שמואלפלד - אירה 2. איציק וולט - קדם איילון וסקירה קצרה בתוכנית הראשונה על כל הקרבות שהיו באותו הערב, עם טעימה של כל הקרבות שהיו. יניב
תוכנית ראשונה של "הזירה" 25 יצאנו לדרך בשידור....... בתוכנית שני קרבות של אגרוף מקצועני 1. הגר שמואלפלד - אירה 2. איציק וולט - קדם איילון וסקירה קצרה בתוכנית הראשונה על כל הקרבות שהיו באותו הערב, עם טעימה של כל הקרבות שהיו. יניב
י יניב פישר New member 7/7/05 #8 דן שוורץ....../images/Emo6.gif מה לא בכבוד שלך להתאמן איתנו אני חושב שהם רוצים להרים לכם את הרמה קצת אז שמו אתכם איתנו עכשיו תשובה ברצינות אני שולח לך אותה במסר פרטי.... יניב
דן שוורץ....../images/Emo6.gif מה לא בכבוד שלך להתאמן איתנו אני חושב שהם רוצים להרים לכם את הרמה קצת אז שמו אתכם איתנו עכשיו תשובה ברצינות אני שולח לך אותה במסר פרטי.... יניב
ד דן שוורץ1 New member 8/7/05 #11 תודה שוב.... תודה על התשובה, חח סבבה ***בטח שבכבוד שלי להתאמן איתכם, שוב מחנה ביחד הא? איזה כיף היה במחנה הקודם שהתאמנו יחד בהולנד הא?
תודה שוב.... תודה על התשובה, חח סבבה ***בטח שבכבוד שלי להתאמן איתכם, שוב מחנה ביחד הא? איזה כיף היה במחנה הקודם שהתאמנו יחד בהולנד הא?
י יניב פישר New member 8/7/05 #14 ../images/Emo6.gifבכיף דן.............. מי שלא יודע דן שוורץ ורז מדמון שמתאמנים אצל אלון רצון הגיעו ביחד איתנו למחנה בהולנד... הם למעשה היו הנוער היחידי במחנה הזה... יניב
../images/Emo6.gifבכיף דן.............. מי שלא יודע דן שוורץ ורז מדמון שמתאמנים אצל אלון רצון הגיעו ביחד איתנו למחנה בהולנד... הם למעשה היו הנוער היחידי במחנה הזה... יניב
ד דן שוורץ1 New member 7/7/05 #3 הזירה תודה יניב... אתה יודע במקרה מתי יהיה את הקרב של רז מדמון,אור פורת ושלי?
י יניב פישר New member 7/7/05 #4 עדיין לא ידעו לי אבל.... נגיד כאן כאשר יהיה המידע בכל שידור איזה קרבות יהיו יניב
B BROWN BOMBER New member 8/7/05 #12 אני מקווה שוולט השתפר מאז הזירה 24.. בפעם שעברה הוא נפל רק על טעויות בסיסיות בלבד..
י יניב פישר New member 8/7/05 #15 קבלו וידאו ראשון של המכון בת"א צולמה קבוצת המתחילים שכבר נרשמה למכון. http://www.megaupload.com/?d=18GKU3U5
קבלו וידאו ראשון של המכון בת"א צולמה קבוצת המתחילים שכבר נרשמה למכון. http://www.megaupload.com/?d=18GKU3U5
M MikeTyson New member 8/7/05 #16 לא יורד נתקע לי על 250KB של הורדה וזהו תנסה דרך אתר אחר בבקשה, יניב...
B BROWN BOMBER New member 8/7/05 #17 זה מהאימון שקים קיבל את הפנס??? אני רוצה לראות את הספארינגים ואת השיפור שהבטחתם לי....
י יניב פישר New member 8/7/05 #21 איזה תוכנה מרגיזה...../images/Emo46.gif לא רואים כמה היא מורידה בפועל.....
B BROWN BOMBER New member 8/7/05 #22 ../images/Emo123.gif תכנה מכוערת.... זה נכון... אבל היא עובדת... תמיד...