תוכנית הזירה עכשיו

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo67.gif והנה קים...

עדיין בלי הפנס... והוא עדיין לא יודע לעבוד על הרגליים... אבל אני רואה שהוא עובד על זה אז.. כל הכבוד...

BROWN BOMBER

New member
אני יודע שהוא חזק... ראיתי את הקרב

שלו מול ספיווק... תאמין לי היה לו יריב... מתנה משמיים.. גם ברמה גבוהה בהרבה משלו וגם לא אחד שמכסח את היריבים שלו... אני שמח בשביל קים שהיה לו הנסיון להתחרות מול מתאגרף כזה.. רק חבל שהקרב היה בזירה המקצוענית והשפיע לרעה על הרקורד שלו.. נסיון כזה צריך לקבל בטורנירים סגורים בזירה החובבנית. אבל זה היה קרב שאפשר להפיק ממנו המון מסכנות וזה מה שחשוב....

BROWN BOMBER תגיד....

באיזה תוכנה צפית בסרטון?? אני רואה את הוידאו חד וברור... באמת.... אני משתמש ב http://www.creative.com/ משהו עוד לא רואה ברור את הוידאו חוץ מבומבר? יניב

BROWN BOMBER

New member
ב Windows Madia

אין לי בעיה עם האיכות... זה עם הצילום היתה הבעיה..

MikeTyson

New member
אני רואה ב-BSPLAYER

והבעיה היא באמת לא באיכות הצילום אלא בתזוזה של המצלמה כל פעם שלא מאפשרת לראות תמונה חלקה וברורה.

עכשו שקים יתאמן בקביעות במכון בת"א.

אורי צבי ורענן טל יבנו לו תוכנית אימונים וביחד ינסו לקדם אותו.... מה שכן ממה שאני התרשמתי מקים שהוא בכלל בכלל לא מפונק, והוא מתאמן ברצינות יניב

MikeTyson

New member
מהמהמהמהמה?

קים עובר להתאמן בת"א ? זאת אומרת הוא לא יתאמן יותר אצלנו ב'מועדון קרב' ?

בטח שיתאמן אצלכם!!!!

הוא שייך לכם!!!! מה זאת אומרת!!!!! אורי צבי הוא המאמן של קים.... אבל אם קים רוצה להיות מתחרה? מתחרה צריך לעשות הרבה אימונים בשבוע...., וזה אומר שהוא יגיע לקבל תוספות במכון בת"א גם אורי וגם רענן שניהם כצוות על מתחרה אחד זה קטלני.....! יניב

MikeTyson שכחתי למסור לך הודעה

אלעד שמואל מוסר תודה על המיילים שאתה שולח לו... יניב

MikeTyson

New member
איזה מיילים ? ../images/Emo186.gif

דיברתי איתו כמה פעמים איחלתי לו בהצלחה אבל איזה מיילים?. בכל מקרה, בכיף.

joker89

New member
ספיבק מהמועדון שלי

והוא מתחרה בחובבני בצורה דיי טובה

joker89

New member
אהם

שנה שעברה שני (אחרי שכולם ואפילו היריב שלו הודו שהוא ניצח בגמר) השנה הפסיד בקרב הראשון ...לא התאגרף נכון

joker89

New member
תשובה

הוא לא היה בחו"ל אהם שנה שעברה היה מישהו מירושלים נדמה לי ניקיטה ועוד מישהו ושחאדה בגמר (קרוב משפחה,כמה צפויי) השנה הוא הפסיד לשחאדה

BROWN BOMBER

New member
מירושלים...

ערבי נגד גרוזיני בגמר... מעניין ומרטק... אני לא רואה לנכון לזלזל במהראן שחאדה מכיוון שהוא מתאגרף מאוד ותיק וחזק. אבל לא ראיתי את הקרב.. מה ההתרשמות שלך???

תוכנית הזירה עכשיו

מה שלומך יניב? למה מציגים עכשיו תוכנית הזירה מערב קרבות שעבר?

למעלה