תוכנית הזירה עכשיו

BROWN BOMBER

New member
אז תביא את השני כבר...

לזה אני מחכה יותר.... את שיטות האימון שלכם אני אוד אספיק לראות במשך חודש אוגוסט... עם יהיה לי זמן לבוא כמובן..

BROWN BOMBER

New member
אחלה מכון....

אבל לצלם שלכם צריך לשבור את הידיים... מה זה????????????? לא ראיתי כלום.... אני מקווה שאת הסרטון השני צילם מישהו אחר...

MikeTyson

New member
איזה יופי,

איזה מכון !!!!! והנה קים... קים, הדיסק שלך מוכן אחי! שלח לי מסר או הודעה באייסי מתי להביא לך.

זה צולם במצלמה דיגיטלית...

יחסית לצילום בדיגיטלית זה יצא בסדר- הוא היה חייב למההררר כי אין הרבה מקום בכרטיס...

BROWN BOMBER

New member
למה? אין תקציב למשהו נורמלי?

לא ראיתי כלום... לפי התגובה אני רואה שאתה הצלם... בפעם הבאה תכניס גם את הפרצוף שלך לאיזה פריים שנידע את מי להאשים באיכות..

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo6.gif מכות .... עליי חחח

אני לא מבטיח מופע מרהיב מכיוון שאני כבר 5 שנים שלא מתחרה וכמעט לא מתאמן אבל עם תעשה אתי איזה אימון אז תוכל ללמוד הרבה... לא תתצתער... או שמאוד תצתער.. תלוי במצר רוח שלי באותו יום.. חחח

חחח אתה יודע אצלנו....

לא התכוונתי שתבוא בשביל להתכסח איתי.... התכוונתי שתבוא לראות את החברה, את המכון, אם תרצה להתאמן סבבה, אני כרגע לא מתאמן שם, אני בתפקיד ניהול במכון בת"א, אני מתאמן בראשון לציון... אני מקווה שהצלחתי להתחמק באלגנטיות
יניב

בראשון..........

רחוב מנחם בגין פינת בן גוריון מתחם ביה"ס העמית - מתחת לאולם הספורט ימים שני - חמישי משעה 19:30

בקרוב ארכוש מצלמת וידאו דיגיטלית...

היו לא מעט הוצאות החודש... אז אני מלקק פצעים.... יניב

למעלה