תום יורק על ישראל + קליפ חדש

vegetable man

New member
תומר, אני חושב לעומתך

שישראלים אוהבים לחשוב שכל העולם נגדם. הם רגילים לזה, וזה לא תמיד נכון. ת'ום יורק פעל מתגובה רגשית - הוא ריחם על הילד, והתמונות נגעו בו - בלי קשר לעובדה שהוא לבנוני! העובדה שהתמונות הזוועתיות, ערים חרבות, אני לא צריך לספר לך, קיימים יותר בצד הלבנוני, לכן, התמונות האלו הגיעו אליו. אך באותה מידה, אם תמונות זוועה של הצד הישראלי היו מגיעות אליו - אני אומר לך בודאות, שהוא היה מביא קישור של ילד ישראלי שואל "אבא, למה החיזבאללה יורים עלינו טילים". אני יודע שקשה לך להבין זאת, כי אתה ישראלי וטיבעי שתסתכל על האבידות שלנו. אבל מבחינתו אבדות הן אבדות, והוא מצטער על אבדות בכל צד! אתם צריכים (חלקכם) להבין שת'ום אינו מכיר את הסכסוך הישראלי-ערבי לעומקו, כדי שהוא יקח צד. האיש מזועזע מתמונות מלחמה, הוא הביע את זה, זה הכל. האם מותר לו להביע את עצמו? כן. האם זה אומר שהוא מבין משהו? ממש לו! מעבר לזה, ת'ום שונא את בלייר וקרא לו להתפטר, ואם כבר זה המסר היחיד של הפוסט הזה, לא מעבר! ומי יודע, אולי ג'וני ושרונה הספיקו לדבר איתו? בודאי יש לו גם חברים ישראלים שיאמרו לו מילה או שניים בעניין. מה שאני מנסה לומר לכם: רבאק, אל תסחפו מכל מילה שת'ום (או כל אחד יגיד). אפילו הוא חשב פעמיים, ומחק כי לא רצה לפגוע במי שזה לא יהיה, אז גם אתם מסוגלים לעצור ולחשוב שנייה בהיגיון, תאמינו לי.

Knives Out

New member
מה לכל הרוחות?

אתה חושב שאנחנו -אוהבים- לחשוב שהעולם נגדנו? אתה לא לרגע תוהה שהעמדה שתום נוקט כאן דרך סאבטקסט היא תואמת את ה"חשיבה האהובה" שלנו?

vegetable man

New member
מה שאני חושב זה

שעדיף לסיים את הדיון הזה, כי התגובות פה יוצאות מפרופורציה, וחורגות מגבול מהטעם הטוב, וגולשות לעניינים שאינם מענייני הפורום הזה. וגם לנימה הצינית של כמה הודעות פה, אין מקום.

כן כאילו חסרות תמונות מפיגועים

בישראל, או פשוט לשמוע על החטופים שלנו. מדוע על זה אין ביקורת?! לפי דעתי פשוט הוא תמיד אוהב לקחת את הצד של "החלשים", ולהתחיל ולגונן עליו. בכל מקרה, מי יתן וחיילנו יחזרו הביתה בשלום בריאים ושלמים, כולל החטופים אמן!!!!!!

מה זה לא נקט צד?! הוא כן!

מה במילים מה ישראל עשתה לנו לא ברור פה?! לא נקט צד. לפחות תקרא טוב אח"כ תגיב. הוא מאשים את ישראל במלחמה, כי הוא אומר מה ישראל עשתה לנו. כאילו אין סיבה אין כלום. אז אל תגיד שאין פה נקיטת עמדה.

vegetable man

New member
וזה, לא נכון

זה מה שהילד בקישור, שמלא בתמונות מצערות, אמר - זה לא מה שת'ום אמר - יש הבדל גדול. כרגע ידוע בודאות שת'ום הוא זה שהסיר את הודעתו עם הקישור המעצבן. אני בודאי חושב שההודעה של ת'ום בבלוג לא היתה מכוונת כדי לפגוע במישהו בישראל. חבל שחלק מתאמצים לחשוב כך, בכל מקרה, אבל אני חושב שבמקום הזה הדיון מוצה, וכל אחד גיבש את עמדתו. מי שחושב שת'ום נגדנו, שימשיך לחשוב כך. מי שלא, לא.

Gigantic Boots

New member
מה מצדיק מלחמה?

לי באמת אין פתרון להפסקת הפצת השנאה ע"י החיזבאללה בלבנון. כי בוא ניהיה כנים, זאת הבעיה, הילדים שיהיו טרוריסטים. אני מקווה שיש כזה. אולי כדאי שהעולם יממן את לבנון במקום חיזבאללה ואז האזרחים לא יהיו תלויים באירגון. ויקימו צבא לבנון שיגרש את החיזבאללה. כאילו, למה אנחנו צריכים לעשות את העבודה המלוכלכת של טיהור לבנון מחיזבאללה? לסיום, נשק לא ינצח בחיים נשק. הדרך לנצח נשק זה באמצעות דיפלומטיה.

נשק כן ניצח נשק וזאת עובדה.

מלחמת העולם השנייה אומר לך משהו? ויאללה עזבו אותכם מדיבורים לא משנה מה נגיד המצב לא ישתנה מהדיבורים שלנו לפחות, מי יתן והמלחמה הזאת תגמר כמה שיותר מהר, ושהחיילים האמיצים שלנו יחזרו הבייתה בשלום כוווווווווווווווווולם! אמן ואמן ואמן!

senior dingdong

New member
מעניין מה אשתו של ג'וני חושבת על

ההתבטאות שלו... הרי כל המשפחה שלה אמורה להיות פה בצפון, לא? אולי היא צריכה להסביר לו את סיבת המלחמה ולמה היא כל כך חשובה ורלוונטית לגבינו

jony543

New member
זה קורה לטובים ביותר...

לכל המוזיקאים המוכשרים מתישהו השתן עולה לראש ומתחילים לחשוב שהם מינימום אלילים... חפיף העיקר שהוא יודע לעשות מוזיקה, ועדיף שיתעסק בזה

למעלה