אני הבנתי, קארין. P:
פ פונצית גירל האמיתית New member 19/9/07 #34 אני יודעת, ורוב הסיכויים שאת צודקת.. אבל אני פשוט אוהבת להשלות את עצמי קצת וכן, הבנתי
T The Cat Woman New member 20/9/07 #42 הסברת את עצמך מצוין ואמרת בדיוק מה שחשבתי... אנחנו בני אדם והדמיון הזה ביניהם רק מחדד את זה הרבה יותר. עם כל ההבדל העצום, בעצם אין הבדל...
הסברת את עצמך מצוין ואמרת בדיוק מה שחשבתי... אנחנו בני אדם והדמיון הזה ביניהם רק מחדד את זה הרבה יותר. עם כל ההבדל העצום, בעצם אין הבדל...
B BrowN EyeD GirL1 New member 19/9/07 #22 וואוו!../images/Emo47.gif זה פשוט גאוני!כל הכבוד! מאוד מעניין..הדמיון בין תומאס לביאליק תמוה,אבל זה מדהים..
וואוו!../images/Emo47.gif זה פשוט גאוני!כל הכבוד! מאוד מעניין..הדמיון בין תומאס לביאליק תמוה,אבל זה מדהים..
פ פונצית גירל האמיתית New member 19/9/07 #23 תודה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif וכן, תמוה ביותר
T The Cat Woman New member 19/9/07 #40 אני דווקא חשבתי על זה ../images/Emo8.gif קשה שלא לחשוב כשמכירים את שניהם כ"כ טוב.
ג גברת פלפלת האחת New member 19/9/07 #37 אוי איזה יופי נהנתי לקרוא! אפילו שבתיכון לא למדנו על ביאליק בצורה מורחבת אבל את הדברים הכללים אני יודעת D: [שהוא עבר לגור עם סבא שלו אחר ימות אביו] זה ייכנס למאמרים? D:
אוי איזה יופי נהנתי לקרוא! אפילו שבתיכון לא למדנו על ביאליק בצורה מורחבת אבל את הדברים הכללים אני יודעת D: [שהוא עבר לגור עם סבא שלו אחר ימות אביו] זה ייכנס למאמרים? D:
ס סנעיר New member 20/9/07 #47 מדהיםמדהיםמדהים. איפה החפירה הזו הייתה כשהייתי צריך אותה, בדרך הארוכה לעזריאלי...? האמת שקראתי את זה כבר. בפלאפון. הלכו לי האצבעות תוך כדי, אבל נהניתי מכל רגע. ושוב- מדהים
מדהיםמדהיםמדהים. איפה החפירה הזו הייתה כשהייתי צריך אותה, בדרך הארוכה לעזריאלי...? האמת שקראתי את זה כבר. בפלאפון. הלכו לי האצבעות תוך כדי, אבל נהניתי מכל רגע. ושוב- מדהים
פ פונצית גירל האמיתית New member 20/9/07 #55 תודה מותק../images/Emo9.gif ו... נו, דיברנו בנסיעה על דברים אחרים שמחה שאהבת!
1 10th Man Down New member 20/9/07 #48 ביאליק ../images/Emo99.gif אחלה חפירה! משהו שתמיד גרם לי להשוות בין ביאליק לתומאס זה העברת הרגש לקורא באמצעות תיאורי טבע - למשל, ביאליק ב"הקיץ גווע" ותומאס ב"Sleeping Sun"
ביאליק ../images/Emo99.gif אחלה חפירה! משהו שתמיד גרם לי להשוות בין ביאליק לתומאס זה העברת הרגש לקורא באמצעות תיאורי טבע - למשל, ביאליק ב"הקיץ גווע" ותומאס ב"Sleeping Sun"
פ פונצית גירל האמיתית New member 20/9/07 #56 תודה :] כן, תומאס משתמש בזה בהמון שירים... הוא אמר בעצמו שכל הקטע של הטבע והחיים בכפר השפיעו המון על הכתיבה שלו.
תודה :] כן, תומאס משתמש בזה בהמון שירים... הוא אמר בעצמו שכל הקטע של הטבע והחיים בכפר השפיעו המון על הכתיבה שלו.