תומכי טראמפ

איי ל

New member
מנהל
לא, אף אחד לי ביקש ממני לסתום לך את הפה.

ואני כן נמצא פה, גם אם אני לא מגיב.
יש מספר סיבות שמנעו ממני להיות מלהשתתף. חלקן (לצערי) טכניות.
&nbsp

vinney

Well-known member
נו, לפחות זה...

כמות הabuse שאני סופג בפורום הזה היא בלתי נתפסת, מזל שיש לי עור פיל

&nbsp
מעניין אם פלסיד, דבי, דנה, קלה, באפלו, וכו' היו מעיזים לדבר בעולם המציאות באותה צורה בה הם מעיזים להתייחס לאנשים באופן אנונימי פה בפורום....

vinney

Well-known member
אם רק היית קצת פחות סרקסטי גם, זה היה בכלל מעולה

vinney

Well-known member
מכיוון שערכת את ההודעה אחרי שהגבתי, אגיב שוב

זה ברור לי והיה ברור לי מלכתחילה מה כתבת ולמה התכוונת. אבל, וזה אבל גדול - את זאת שדואגת להוציא דברים מהקשרם. בתגובה להודעה שלך ג׳וני שוב הזכיר את בבונים, ואף שם אותם במרכאות. זוכרת איך הגבת לו?
&nbsp
אז עכשיו את מתלוננת שאני כזה רשע נוראי שאני מוציא את דברייך מהקשר אחרי שאת עשית בדיוק אותו דבר? הרי לא סתם עשיתי את זה - עשיתי את זה בדיוק כדי להראות לך דוגמא להתנהגות שלך עצמך. וזאת לא הפעם הראשונה שאת עושה את זה, ולא רק לג׳וני - גם לי.
&nbsp
למה את מתלוננת? למה את תוקפת? איפה את רואה שפה בוטה ומלאת שנאה מעבר להודעות שלך עצמך בשרשור הזה?

placid1

New member
ויכוחים פוליטיים, בעיקר עם ניקים אנונימיים, חסרי תועלת,

חסרי משמעות ורק מבטיחים צרבת ועצבים. מהר מאד הם מגיעים להתלהמות ולגופו של אדם, בעיקר כשמדובר בחלק מהשתתפים (תמיד אותם משתתפים.....) ולכן אין צורך להצטדק בפניהם או להיעלב מהם..... ממילא אף אחד לא ישנה את דעתו, חבל על המאמץ....

JimmyGee

New member
כן ולא

זה נכון שאי אפשר לשנות דיעה של תומך trump hardcore. כי כמו ש trump עצמו אמר, אותו תומך גם אם יראה את trump רוצח אנשים ימשיך לתמוך בו. אבל מה שכן אפשר לעשות זה להעמיד דברים על תיקונם למען האנשים שהעובדות כן מענינות אותם.

placid1

New member
כל התומכים ההארד קור, מימין ומשמאל, מלמעלה

ומלמטה, אותו דבר ולא משנה מה העובדות, הם תמיד יתמכו במועמד מהמחנה שלהם.... חבל על הזמן והאנרגיה ובטח שאין מה להיעלב.

vinney

Well-known member
מה אם יש יותר ממועמד אחד? מה אם יש 20?

בפריימריז הרפובליקנים בבחירות הקודמות היו כמה, 15 מועמדים? אצל הדמוקרטים יש עכשיו יותר מ20. למה לא לדון בכל האופציות? גם אם לא נשכנע מצביע רפובליקני להצביע עבור ברני סנדרס - אולי נשכנע אותו להצביע עבור ג'ב בוש במקום טראמפ?

אם עצם הדיונים הפוליטיים מפריעים לך - תתעלמי, זה לא קשה. יש מספיק נושאים בפורום שרק חלק מחברי הפורום משתתפים בדיונים לגביהם, למה שזה לא יהיה עוד אחד?

placid1

New member
תתעלם אתה. תפסיק לחלק פה הוראות לכל מי שלא מוצא

חן בעיניך. עאלק דמוקרט......

vinney

Well-known member
לא מחלק הוראות, תעשי מה שאת רוצה, מה את רוצה ממני?

KallaGLP

New member
אני בעד שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש לנכון.

למען האמת, אני אפילו קצת מקנאה באנשים מגובשים שיודעים עבור מי הם יצביעו בבחירות. לי אין מושג.

vinney

Well-known member
הנה מאמר קצר (או לא) שמסביר למה דווקא טראמפ מעורר אנטגוניזם

האמת שאני לא באמת יודע מי זה הכותב, אבל זה נכתב מאוד יפה וברור ומציג בדיוק את הדברים שבגללן אני מתנגד לטראמפ באופן אישי וחושב באופן שלילי על תומכיו ה"נלהבים".

https://medium.com/being-liberal/wh...ump-the-alphabet-of-liberal-hate-1a8cd0508215

ראוי לציין שמאטיס, שמוזכר כיחיד הראוי לתפקידו בממשל, כבר אינו בממשל.

הכותב גם מזכיר את הtea party (שעלתה כתגובה של גברים לבנים זקנים לבחירתו של גבר לא הכי לבן ולא הכי זקן לתפקיד הנשיאות) כגורם מזרז לפילוג הגדול באומה וכמבשר לבואו של טראמפ. בעיניי זאת הבחנה מאוד מדוייקת.

למעלה