תומכי ליכוד נכבדים, יש לי שאלה קטנה

תומכי ליכוד נכבדים, יש לי שאלה קטנה

מבלי לזלזל בדרך שלכם ובכוונות הבאות לטובת המדינה.. אני חייב להבין משהו - איך זה שהמנהיג שלכם - הצביע ארבע פעמים בעד ההתנתקות כאשר, לסרוגין, הוא אומר שהוא בעד ואחר כך נגד.. ועכשיו, אחרי כל הדיבורים שלכם על כאב המתנחלים מחברון, הוא גם תומך ב"גירוש" שלהם? אולי אחר כך עוד נראה אותו, גם כאן, מתחרט ומשנה את דעותיו? הרי אתם הייתם אלה שכתבו כמה נורא ואיום זה לפגוע במתנחלי חברון בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=70493846 האם גם אתם תשנו את דעתכם בעקבות החלטת נתניהו לא לסרב לפינוי מתנחלי חברון? האם גם אתם תזגזגו? אנא, ענו לי.. כי אני באמת לא מבין.

אין תשובות בפיכם? ../images/Emo2.gif

מעניין מאוד.. אני חושב שהבנתי. תודה

JOSEF272

New member
יניב הם מחרימים אותך

אחרי שמדבריך יצא נימה של אחד שלא פוסל על הסף שיחות עם מחבלים שהרגו בנו בחמש שנים ללא רחמים אין טעם להשיב לך כי הרי אתה שייך למרץ-חדש ולא קדימה אני מתפלא בכלל על תומכי קדימה שיושבים בשקט ולא אומרים מילה על דיעותיך השמאליות אז לפני שאתה מדבר על נתניהו שבינתיים קולע בול בתחזיותיו תעשה בדק בית סייג לחכמה שתיקה

תומרס1

New member
אוי נו מה אתה רוצה תגיד...

מאיפה הבאת את זה שליניב דעות שמאלניות?? ומתי הוא אמר שהחמאס פרטנר כרגע? אה? באמת סייג לחוכמה שתיקה!

bhnadav

New member
אתה מוכן להסביר,

איך הגעת ל"דיעותיו השמאליות" של יניב, ע"פ התגובה שלו - עליה הגבת קודם? מה בהודעה שלו גרם לך לחשוב כך? או שגם אתה מחרים אותנו כששואלים אותך שאלות ענייניות.

JOSEF272

New member
קראתי עכשיו שאולמרט נגד החמאס

אחרי יום של הלם מצד אולמרט ואחרי שהתיעץ עם אדלר וחורב והרי לא מוציא מילה בלי רשותם יש לי חדשות בשביל תומכי קדימה אולמרט אומר שהחמאס לא פרטנר אחרי שכל המפלגות רצו שמאלה ורוצות לתת שטחים וכמה שיותר מהר אולמרט נאלץ וייאלץ לחתוך ימינה חזרה לדעות הליכוד אז למה להצביע לחיקוי שמתקרא קדימה אם יש את הדבר האמיתי הליכוד

אשרת

New member
תסלח לי,

אבל אתה עושה לו רצח אופי. קראתי את השרשור המדובר ולא נותר לי אלא להסיק ש: א. ההבנה שלך לקויה ב. אתה מאמין לכותב מסויים שהחליט שיניב בעד מו"מ מול ארגון טרור ג. אתה סתם מחפש לריב פה ולעשות דה-לגיטמציה למפלגה, כמפלט אחרון בפני התבוסה של המפלגה שלך (וכן, שינוי התרסקה, אני יודעת). אנא , סמן את התשובה המתאימה.

JOSEF272

New member
ממש חבורה מגוננת

מה אתם קופצים, מה נדב איבד את המקלדת אם נדב רוצה לאמר את דעותיו היה אומר לבד הוא ממש צריך את עזרתכם יש דברים שנאמרים בין השורות נדב,ממש מועדון מעריצים אה גבר שיבושם לך

../images/Emo4.gif מה אתה רוצה מנדב, עכשיו?

אתה מביך את עצמך... וזה ממש לא נעים לכולם.

אשרת

New member
נדב?

אני דווקא הגנתי על "אני כותב". חוץ מזה, כאשר אתה תפסיק להמציא דברים והלדביק אותם על אנשים אחרים אז ל"אני כותב" או לניק השני שלו "נדב" , לא יהיו קבוצת מעודדות.

קישקאשת

New member
בזמן שאתה אומר חצי אמת ,אז למה

לענות !? אבל בכל מקרה נתניהו לא צריך לחתום על מכתב עלוב לממלא רה"מ לשלושה חודשים . בהקשר לחצי אמת שבדבריך , ראוי לציין ששרון הבטיח שיהיה משאל-עם , ונתניהו הצביע בעד בתנאי למשאל-עם בהתאם להבטחת שרון , כאשר שרון שיקר נתניהו הצביע נגד ! אז די לדמגוגיה , העלובה הזו אתם חוזרים על זה כמו תקליט שבור . אתם מדברים על אמת ואתם מעוותים אותה.

קרא את האמת, מגובה בהוכחות ../images/Emo70.gif

לא פעם אחת.. לא פעמיים.. לא שלוש.. ארבע פעמים הצביע בעד! הסיבה להתקפלות, שהוא הציג, היא שערפאת כבר לא חלק מהמעגל הפוליטי ! http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Political/200411/2004110902700.htm נתניהו ידע!!!! שים לב - ידע!!!! שלא יהיה משאל עם! אני לא יודע מי חלש אופי כאן... מצביעי נתניהו או הוא בעצמו - הרי רק לפני מספר ימים בכית על מר גורלם של מתנחלי חברון - עכשיו כשנתניהו תומך בגירוש -פתאום הכל בסדר?! הצביעות

למעלה