תומכי ליכוד נכבדים, יש לי שאלה קטנה

קישקאשת

New member
יש הבדל בין ידע ששרון לא יקיים

הבטחותיו (וזה חמור מאד מבחינתך בתמיכה במנהיג שידוע כבר שישקר מראש ) לבין אמונה מינלית במנהיג שהבטיח מול כל העם ודחה לבסוף את החלטת הליכוד. אז אם אתה טוען שהיה ישדוע שרה"מ ישקר מראש , בסדר, בגלל זה אתה תומך בקדימה . אני בכיתי ?! תזכיר לי ! שוב אתה אומר חצי אמת(דמגוג) ! אני טענתי שהתבטאותו של מופז היתה הסתה פרועה של יהודים נגד יהודים בעוד העניין נדון בבית המשפט ,שד"א בנתיים עצר את הפינוי . ושוב מוכח שמשהוא(אולמרט) מושך בחוטים בפרובוקציה מתוכננת מראש רק שלמזלו החמס נבחר וגנב לו את ההצגה .כמובן שהוא נכנס להלם עד שיועציו החליטו שהוא יוציא את הודעתם .ממש בובה !(ראה קישור) ממש חסרי דעה תומכי קדימה ,רואים בכשלון מנהיגם ומתיישרים בהתאם. אין עם מי לדבר !

להגיב ענינית אתם לא מסוגלים ../images/Emo4.gif

מה הקשר לשרון עכשיו?
תאמר לי איך זה שהתנגדתם כל כך לפינוי מתנחלי חברון.. עכשיו שנתניהו מראה שהוא בעד -גם אתם בעד
תסביר לי את זה בבקשה..

קישקאשת

New member
מי אמר שאני בעד ?! דמגוג !

אני בכלל לא הבעתי את דעתי בנושא ,בעד או נגד! אתה ממשיך להגיב בצורה לא עניינית

mean girl 16

New member
../images/Emo4.gif

אתה באמת מעוות. בתוך הממשלה נתניהו הצביע נגד, אולם לאחר שההחלטה שהתקבלה בממשלה הייתה "בעד"- נתניהו בתור שר בממשלה, היה חייב להצביע בעד ההתנתקות בכנסת.

קראי את האמת, מגובה בהוכחות ../images/Emo70.gif

לא פעם אחת.. לא פעמיים.. לא שלוש.. ארבע פעמים הצביע בעד! הסיבה להתקפלות, שהוא הציג, היא שערפאת כבר לא חלק מהמעגל הפוליטי ! http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Political/200411/2004110902700.htm נתניהו ידע!!!! שימי לב - ידע!!!! שלא יהיה משאל עם! אני לא יודע מי חלש אופי כאן... מצביעי נתניהו או הוא בעצמו - הרי רק לפני מספר ימים בכיתם על מר גורלם של מתנחלי חברון - עכשיו כשנתניהו תומך בגירוש -פתאום הכל בסדר?! הצביעות עושה לי רע..

bhnadav

New member
מה נדב פתאום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בגלל טמטום של ליכודניק דמגוג הפכתם את "אני כותב" לנדב? אתה לא יכול לפתוח את הכרטיס האישי שלו ולראות שקוראים לו יניב? אני נדב

mean girl 16

New member
פחח כן, בכיתי על המתנחלים.

בחיים לא, ואני שמחה שהוא תומך בזה.

mean girl 16

New member
יש תגובה?

הגבת- הגבתי, עכשיו אני מחכה לתגובה
או שאתה מוכן להגיב רק במצב שמתנפלים עלייך

d a n o n i t

New member
זגזגיהו השקרן נשאר אותו דבר ../images/Emo178.gif

הליכודניקים יאכלו כל חרא שיתנו להם (יתנו -יקבלו) חחחחחחחחחחחחחחחח עדיין מאמינים לאפס חסר העמוד שדרה הזה?!?!?!? טחחחחחחח

רטוריקה של ססמאות חחח ../images/Emo6.gif

מה עם תשובה ענינית? אתם עושים צחוק מעצמכם ומהמפלגה שלכם, ידידי..

למעלה