תומכי ליכוד נכבדים, יש לי שאלה קטנה

bhnadav

New member
תגיד לי, ברצינות,

אתה לא רואה עד כמה אתה מגוחך
יניב כתב בתגובתו שהוא מבקש תגובות ענייניות, ואתה מגיב לו על ההודעה הזו ב"בלה בלה בלה......"
אתה לא רואה עד כמה אתה יוצא מזה מגוחך
אתה פשוט מוכיח לכולם כמה הוא צודק כשהוא כותב שאתה ואחרים רק מכפישים, משמיצים, אבל אף פעם לא כותבים ענייני. תענה לי, ברצינות, מה אתה חושב שאתה משיג בזה
או ששוב פעם לא תענה בצורה עניינית...

בלי לזלזל,

כן, בטח. תמשיך לחזור על אותן אמירות, ואולי בסופו של דבר תאמין להן. ביבי היה (ועדיין) בעד נסיגה מעזה. הוא היה (ועדיין) נגד התנתקות חד צדדית ללא תמורה. הוא ניסה לשנות חלקים מתהליך ההתנתקות (משאל עם, נסיגה בשלבים). משאל העם לא קיבל התייחסות. שרון הסכים לנסיגה בשלבים, ובחודש שלפני הוא וציפי ליבני מסמסו את אותו "הסכם", כשהחליטו שכל ההצבעות יהיו באותו יום, והנסיגה תהיה תוך כמה ימים. הנסיגה בשלבים (נדמה לי שדובר בארבעה שלבים) אמרה: ניסוג ממקום אחד, נראה איך היא תתבצע, איזו תגובה תהיה בצד השני. ולפיהן נקבע (הממשלה, ע"י הצבעה) איך נמשיך , אם, בנסיגות הבאות. לא עקבתי אחרי ההצבעות של ביבי. אבל בכנסת הוא הצביע בעד, כי כשר הוא מחוייב להחלטת ממשלה. בממשלה הוא הצביע נגד. מידי פעם גם בעד. לא יודע מה בדיוק היו ההחלטות של הנגד והבעד. התיאוריה שלי אמרה, הרבה לפני שהוא פרש (גם בימי ניסיון האולטימטום שכשל) שביבי לא יפרוש מהממשלה כל עוד תוכניתו הכלכלית לא הסתיימה. כשהוא סיים עם כל הרפורמות שהוא תכנן לקדנציה הזאת, הביא תקציב לשנה הבאה - הכל היה פתוח. זו היתה תיאוריה שלי, לא יודע עד כמה היא קשורה למציאות.

ובקשר לאי החתימה שלו,

תרשום לעצמך: אין סיכוי שביבי יבקש מאולמרט משהו בצורה רישמית. הוא יכול לקרוא לו , במהלך ניאום, לבצע פעולה זו או אחרת. אבל הוא לא יחתום על שום מכתב בקשה. בטח לא במהלך מערכת בחירות. רק שתבין: גם אולמרט לא היה מוסיף חתימה שלו, למכתב שהיה מופנה אל ביבי כראש ממשלה. נ.ב. כמה זמן יקח עד שתוסיף את השאלה הזאת שוב? ושוב, בלי לזלזל?

למעלה