תוספי תזונה

אם אין לך הגבלת תקציב, ואתה מתאמן בצורה עצימה

1) מולטי ויטמין
2) אבץ
3) מגנזיום
4)ויטמין C
5) ויטמין D
6)שמן דגים
7)קריאטין)
8)חומצות אמינו
9)סידן
10)לפני אימון קפסולות קפאין או פורמולת קריאטין יכולה להיות ממריץ נחמד ולשפר ביצועים בצורה לא רעה.

moriarty

New member
נשמע לי מוגזם

אם אתה אוכל כמו שצריך אתה לא צריך תוספי תזונה.

לך לתזונאית לקבלת תפריט מסודר, כמו שאתה הולך למאמן כדי להתאמן.

אם תרצה, אני יכול להמליץ לך על תזונאית המתמחה בספורטאים, שאני יודע שהיא מעולה. אני ירדתי בעזרתה יותר מ-20 קילו, ועכשיו עברתי לדיאטה להוספת מאסת שריר.

danielmo1

New member
אם אפשר הכוונה

רק אציין, שקלתי לפני שנה וחצי 132 קילו ועכשיו אני שוקל 94, נעצרתי בצורה מחרידה, הגדלתי את האימון שלי ל4 ק"מ 4 פעמים בשבוע, לפעמים אני רץ גם 5, היה לי מאמן כושר בעבר אבל הג'ובות הפכו לבעיה (הם שואבים את הכיס) אפשר הכוונה לדיאטנית שתוכל לעזור לי להגיע למשקל היעד? (80-78) תודה אחי :)

moriarty

New member
בשמחה

שמה דנייל (כמו דניאל, אבל בלי א').
מספר הטלפון שלה הוא 0544919797.
היא דיאטנית קוסמת.
אתה יכול להגיד לה ששמעת עליה המון מחמאות, ושאני הפניתי אותך אליה. שמי אורי דרור. בהצלחה!

IamStalker

New member
good for you man אני מנסה להוריד

ואני תקוע עם 130 כבר מעל 4 חודשים ....

אשמח לעיצות...

danielmo1

New member
רשמתי פה בעבר לאיזה בחורצ'יק

אני מבטיח לחפש ולשים את כל המסלול שעברתי בדרך למשקל שאני היום
אין מה לומר המאמן כושר עזר לי פלאים, מחר בבוקר אני ארשום הכל אחלה לילה

באסטר1

New member
אפשר לעלות במשקל בלי מכון כושר?

אפשר להתאמן במשקולות בבית ועדין לעלות מאסת שריר?
או שהכל עובר דרך המכון כושר לגדילה?

moriarty

New member
עליית מאסת שריר

רק באמצעות תזונה נכונה ואימוני התנגדות (משקולות). אם תצליח לעשות תרגילים דומים בבית, עם מנוחה מתאימה בין סט לסט (בד"כ דקה), ובין שריר לשריר (בד"כ יומיים-שלושה), אין הבדל בין הבית לבין מכון כושר.

IamStalker

New member
אני עובד עם מאמן כושר,

אני מצליח רק לעלות את הקושר שלי אבל המשקל לא יורד.

אני עושה אימונים פונקציונליים, כושר, משקולות עם משקל נמוך, ריצות, שק איגרוף, סמבו, ג'ו ג'יטסו.
5 פעמים בשבוע עם מאמן ואוכל רק סלטים והמשקל כמו שהיה.

udi102

New member
תראה זה תלוי איזה סלטים אתה אוכל

סלט ביצים ,חומוס ,חצילים כל אלה משמינים מאוד וחוץ מזה זה הכל עניין זה כמויות ותזמון .... תאכל 3 ארוחות ביום בלי לחם ,פסטות למיניהן ומטוגנים אתה תרזה . בבוקר סלט עם חביתה ביצה אחת ,קצת גבינה לבנה /קוטג בצד ,בצהריים סלט עם חזה עוף אתה יכול לאכות גם חמש חתיכות ואולי אורז בצד או בטטה או אפונים ,בערב סלט ,אפונים ,גבינות של עד 5 אחוז ,ואפילו שתי פרוסות לחם קל . אם אתה לא מרזה אני חומוס

IamStalker

New member
אני לא יכול לאכול

לא חומוס , ביצים , ובשר - יש לי מחלה שלא מאפשרת לי לעכל חלבון מסויים שיש בבשר, חומוס, בירה, ביצים, מאכלי ים ועוד...

אני כבר מעל 10 שנים אוכל ירקות מבושלים ואם אני מפרק איזה סטייק אז אח"כ אני משלם על זה... בבריאות וחוסר יכולת ללכת.

IamStalker

New member
זה משהו שקרה לי בצבא הייתי בים קר,

וכנראה קרה משהו לכליות שלי וזה גרם לאיזה טריגר , מאחר וזה תורשתי כל מה שהיה צריך זה טריגר,
אבל ככה זה כאשר אתה חותם על 20% נכות.

moriarty

New member
פנה לדיאטנית שהזכרתי

אני מעתיק שוב את הפרטים:
שמה דנייל (כמו דניאל, אבל בלי א').
מספר הטלפון שלה הוא 0544919797.
היא דיאטנית קוסמת.
אתה יכול להגיד לה ששמעת עליה המון מחמאות, ושאני הפניתי אותך אליה. שמי אורי דרור. בהצלחה!

אין דרכי פלא. לעשות הרבה ארובי ולהפסיק

לאכול. שום תוספי תזונה ושום נעליים.

moriarty

New member
לא, אסור להפסיק לאכול

ספורטאי צריך לאכול ארוחות מגוונות ועשירות בחלבון.
חוץ מזה, אירובי לא מספיק כדי להמשיך לרדת במשקל לאורך זמן. באיזשהו שלב תיתקע ותצטרך להוסיף אימוני התנגדות.

מה זה אימוני התנגדות?

לא התכוונתי להפסיק לאכול במובן של להפסיק לאכול. צריכת הקלוריות צריכה להצתמצם. זה אומר ללכת לישון רעבים. אין אפשרות אחרת.

moriarty

New member
ממש ממש לא

למעשה, זה אסור בדיאטה! זה גורם לגוף שלך להיכנס לסטרס, ולהפחית את קצב חילוף החומרים, ואז עם פחות קלוריות ליום תמשיך לא להרזות.

הרעיון הוא לאכול הרבה ארוחות קטנות ומזינות, להקפיד על חלבונים אם אתה ספורטאי, להיות שבע תמיד, וממש ממש לא ללכת לישון רעב.

אימוני התנגדות זה אימונים שמתבצעים לא רק עם משקל גוף. זה אומר עם גומיות, משקולות, מכשירים וכן הלאה. הרעיון הוא לבנות מאסת שריר כדי להגדיל את צריכת הקלוריות שלך לאורך זמן.

איך זה עובד? תאי שומן מפרישים הורמונים שגורמים לנו רעב, ולעומת זאת תאי שריר צורכים אנרגיה. לכן כשאתה שמן יש מעגל קסמים שגורם לך להשמין, וכשאתה שרירי יש מעגל קסמים שמונע ממך השמנה.

הייתי שמן כל החיים שלי (בשיא שקלתי 115 ק"ג), עשיתי דיאטות כל החיים שלי, וכולן נכשלו, עד שלפני שנה פגשתי את הדיאטנית שלי. בשילוב של הקיקבוקסינג, מכון כושר ותזונה נכונה יצאתי מהמעגל (עכשיו אני שוקל 78 ק"ג). עכשיו הכתפיים שלי רחבות יותר, השרירים בידיים גדולים יותר, כבר אין לי שברי מאמץ כשאני רץ, הברכיים שלי הרבה פחות כואבות, הגב שלי כואב פחות... אני מרגיש מעולה!

אני לא יודע איך להמליץ יותר בחום על הדיאטנית הזו, היא פשוט קוסמת. היא קבעה לי דיאטה מפורטת להפליא, מה אני אמור לאכול בכל שעה משעות היום, וזה פשוט עובד! מהרגע הראשון של הדיאטה הייתי מפוצץ אוכל כמו שלא הייתי בחיים שלי, וירדתי במשקל ובאחוזי שומן!

אספר לך עוד משהו - באחת הפגישות שלנו היא שאלה אותי אם חסר לי משהו בדיאטה, ובתור בדיחה אמרתי לה שחסר לי המבורגר של דיקסי. היא לקחה את זה ברצינות, וכתבה לי במקום דיאטה נפרדת ליום שבו אני משתולל עם המבורגר של דיקסי, כלומר איך אני מקזז את הקלוריות. ובאמת הלכתי לאכול בדיקסי 3-4 פעמים, וקיזזתי כמו שצריך, וכשבאתי אליה אחרי חודש עדיין המשכתי לרדת במשקל.
בפגישה אחרת היא שאלה אותי שוב אם חסר לי משהו בדיאטה, ואמרתי, שוב בתור בדיחה, שחסרים לי שוקולד ואגוזים - והיא הכניסה לי אותם לדיאטה.
אבל אני כותב את זה לא כדי לעודד אתכם להמשיך לאכול שוקולד והמבורגרים, אלא כדי שתבינו שאחרי שנכנסים לאורח חיים בריא, אפשר להרשות לעצמך מדי פעם לחטוא.

anilopo

New member
תיקון קטן -- לפטין וירידה במשקל

ירידה במשקל שונה לחלוטין בין אדם בעל עודף משקל (מעל 25%) לבין אדם המבקש לחטב את גופו (סביב ה-15%). ההבדל עצום, והוא מסביר "הצלחות" של אדם שהשיל עשרות ק"ג לעומת כישלונות צורבים של המבקשים לחטב מעט את גופם. הסיבה הורמונלית. כבר נגעת בזה, אך חל בלבול קל. אכן תאי שומן הם רקמה אנדוקרינית פעילה, אלא שהם מפרישים לפטין -- הורמון מדכא תיאבון. רקמת שומן מדכאת תיאבון, כן, בדיוק כך. אצל הסובלים מעודף משקל נצפית "תנגודת ללפטין", בדומה לסוכרת סוג 2, ובזה תמה התעלומה.

קל לדיאטנים להגיע להצלחות מרשימות באדם הסובל מעודף משקל ניכר. ראשית, משום שכל מאזן קלורי שלילי יפעל עליו ככישוף; ושנית, תחושת רעב מתונה עד לא קיימת כתוצר של תהליכי פירוק השומן (Lipolysis) מואצים ויעילים יותר באדם כזה. למעשה, הוא ישרוד בקלות יחסית דיאטה ארוכה שאדם ממוצע לא ישרוד שבועיים.
אגב, האפשרות לרמות שהוצעה לך היא לא פחות מהכרחית, היא נקראת בתרגום חופשי "רמאות מתוכננת" (strategically cheating); כך מוקפצת רמת הלפטין ומתאפשרת חידושה של הירידה במשקל. לרוב, דיאטנים אינם מצויים במתודות הננקטות בעולם האתלטיקה ואימון הכוח. זה נעשה מבחירה, לא בכדי זהו מקצוע בעל רוב נשי מוחץ ומוכוונות אל דימוי גוף בריא והתייחסות עקיפה בלבד אל דרישות ספורט, ובטח שלא ספורט מקצועי. אומני החיטוב הם ללא ספק מפתחי-הגוף, והם פועלים בשיטות ששוכללו בענף ועמדו במבחן המציאות (עם סמים, בלי סמים, השיטות עדיין יעילות) ומביאות אותם לאחוזי שומן נמוכים.

למעלה