תוספי תזונה

moriarty

New member
אגב, כמובן שעדיין חשוב מאד לעשות אירובי

כלומר לשלב בין אירובי ואימוני התנגדות. אימוני התנגדות מהסיבות שכתבתי קודם, ואירובי מפני שזה שורף שומן מעולה.

BJJ זה אימ ון התנגדות? נראה לי שכן

הקטע של לאכול ארוחות קטנות ומזינות לא מונע ממני ללכת רעב לישון. בימים שאני לא מתאמן זה יותר קשה כי אין מה שידכא לי את התיאבון. אני גם מתאמן באיגרוף ואיגרוף תיאלנדי וגם ב BJJ. איגרוף זה ארובי נטו.

אני אשמח לכל עזרה

moriarty

New member
לא נראה לי, לא באמת

זה יותר אימון סיבולת אאל"ט, אבל אני לא מומחה. ברור שיש בזה חלקים של התנגדות, חלקים של כוח מתפרץ וחלקים של אירובי, אבל זו לא בניה מסודרת של שריר מול התנגדות.
הרעיון באימוני התנגדות (משקולות ומכשירים) הוא לפתח את השריר כדי שלטווח הארוך חילוף החומרים שלך יואץ.
לגבי ללכת רעב לישון - אני שותה מיד אחרי אימון קיקבוקסינג משקה חלבון, וכשאני מגיע הביתה (סביבות 22:00-22:30) אני אוכל ארוחת ערב מלאה של 200 גרם חזה עוף + כוס אורז עם סלט. אני הולך לישון בסביבות 12, ואין לי בעיה של רעב.
אני שוב ממליץ בחום לפנות לדיאטנית שלי. היא קוסמת, והיא תופרת במיוחד בשביל כל אחד דיאטה שמתאימה לו במיוחד.
ולגבי הכסף - תחשוב על זה - אם הייתי אומר לך לשלם עכשיו 1,000 ש"ח ולדעת בוודאות שעוד חצי שנה-שנה אתה הרבה יותר רזה חטוב ושרירי, ובלי ללכת לישון רעב לעולם, לא היה שווה לך?
עכשיו תחשוב שזה עולה הרבה פחות מ-1,000 ש"ח. זה משהו כמו 150-200 לפגישה. לא שווה?

moriarty

New member
מעתיק את התגובה הקודמת שלי

שמה דנייל (כמו דניאל, אבל בלי א').
מספר הטלפון שלה הוא 0544919797.
היא דיאטנית קוסמת.
אתה יכול להגיד לה ששמעת עליה המון מחמאות, ושאני הפניתי אותך אליה. שמי אורי דרור. בהצלחה!

moriarty

New member
הפגישות שלי איתה היו

במשרד שלה ברמת השרון, אבל הבנתי שיש אפשרות להיפגש איתה במקומות אחרים.
אני גר ברמת גן, אז זה היה קצת סינג'ור בשבילי לנסוע עד לשם כל פעם, אבל היא באמת קוסמת, ונמאס לי להיות שמן.

danielmo1

New member
גם אני רמת גני אבל אם היא שווה את זה

ללא ספק נצלצל אליה השבוע
תודה רבה חבר.

moriarty

New member
עוד עצה ידידותית לשניכם

תאכלו בדיוק מה שהיא אומרת, עד הפירור האחרון.
אני עד עכשיו מתחרט שניסיתי להיות גבר גבר ולאכול עוד פחות מהדיאטה כי הדיאטה גרמה לי להיות מפוצץ אוכל כל הזמן. כתוצאה מכך, איבדתי מאסת שריר יקרה. יכולתי עכשיו להיות רזה יותר, חטוב יותר, עם עוד 10 קילו של שרירים בקלות! עכשיו זה סרט להעלות מאסת שריר לאט לאט בחזרה.
פשוט תעשו בדיוק מה שהיא אומרת, בלי להתחכם.

assaf12343

New member
אני לא בא אליה בקטע של דיאטה

כי אני לא רוצה להרזות.

אני עושה הרבה ספורט (כולל MMA) וצריך תפריט טוב ליפול עליו...

AmitNHB

New member
מה המטרה שלך ?

אני חושב שיש היום עודף תשומת לב לתזונה במסגרת של אימונים שנובעת מהעובדה שרב האנשים סביבנו צורכים תפריט כ"כ גרוע, שחלקנו שכן מתאמן נוטה להגזים בצד השני. בהנחה שאתה לא מתאמן לאולימפיאדה, אני לא חושב שאתה לא תוכל להסתדר עם מה שיש בכל סופר. אני עדין אמליץ לך ללכת לדיאטנתית\תזונאית בשביל לקבל המלצות מבעל מקצוע, אבל אני לא חושב שתצטרך תוספי תזונה, אלא אם כן אתה מחפש לפמפם שרירים כמו מר עולם ואז כנראה שיהיה לך קצת קשה לצרוך 100 גרם פלוס חלבון במכה אחת אחרי האימון... אבל בגדול בין ירקות לפירות ללחם מחיטה מלאה, לדגים, לספגטי או אורז בלי יותר מידי שמן לבשר לא מטגן בשמן עמוק עמוק - אני באמת לא רואה בעיה לרוך כל מה שצריך בן אנוש רגיל.

assaf12343

New member
קראתי לאחרונה על

קראטין ואני חושב לנסות.

בגדול אני רוצה לשפר ביצועים.

danielmo1

New member
קראטין זה רעיון טוב וזמני

השימוש בו לא עולה על 3 שבועות וחוץ מאשר לנפח אותך הוא לא יעזור הרבה
כי אחרי שתפסיק להשתמש בו תצטרך להעלות אימון בצורה מבוקרת (מה שהיית אמור לעשות גם בלי הקראטין) או בקיצור, קראטין הוא אחלה טריק כדי להוריד חולצה בים.

assaf12343

New member
לא הבנתי למה רק 3 שבועות

אני לא מחפש להוריד חולצה בים... :)

אני מחפש משהו שיעזור מבחינה אירובית ואנאירובית באימוני הMMA.

IamStalker

New member
רק אימונים פונקציונליים, זה מה שעוזר

אחרי 3 - 4 סיבובים של 5-7דק' בקצב מהיר עמידה + האבקות + קלינצ' להמשיך ולהמשיך.... כל החרא הכימי הזה , זה למי שמתאמן באופן מקצועי בשביל קרירה לא בשביל עצמך.

בכל אופן אם אתה מתאמן בשביל קרירה, ישנם תזונאיי ספורט מיוחדים, אשר יודעים לתת לך כמות של כל חומר כימי כדי לא לפגוע בך, הם אלה שיוכלו לעזור.
בארץ יש אולי 2 - 3 כאלה בווינגייט.

danielmo1

New member
השימוש בקראטין אסור אחרי 3 שבועות רצופים

מבחינה בריאותית לא מבחינה חוקתית.
לא מומלץ בכלל להשתמש בחומר הזה בצורה רציפה.

yekl100

New member
מאיפה הנתון הזה?

"בשימוש בקריאטין אסור אחרי 3 שבועות רציפים" - תוכל בבקשה לכוון למקור המידע שממנו אתה מצטט או עליו אתה מסתמך.

נ.ב-
מצטער אם זה נשמע מתנשא -זו לא הייתה הכוונה, אני באמת אשמח להוכחה. כיוון שמה שאני מכיר:
There's no significant evidence which shows that cycling creatine is better than taking it continuously. There's no compelling proof which shoes that creatine supplementation in athletes will down-regulate the body's own ability to produce creatine.

מקור:
Vogel RA, et al. Creatine supplementation: effect on supramaximal exercise performance at two levels of acute hypohydration. J Strength Cond Res 2000;14(2) 214-219.

yair_bar

New member
מנהל
השאלה שלי לגבי קריאטין אחרת

האם צריכת קריאטין לא פוגמת באימונים אירוביים

yekl100

New member
מהניסיון שלי כן!

הקטע (בגדול ) של קריאטין הוא שהוא סופח נוזלים ומגדיל בכך את השרירים (שוב- זה הסבר מאוד מופשט)- ככל שהשריר שלך גדול יותר הוא דורש יותר חמצן וזה פוגע ביכולת האירובית שלך.

בנימה אישית- בכל פעם שלקחתי קריאטין- גדלתי והכוח שלי התעצם אבל הסיבולת שלי נפגעה משמעותית, אותה חוויה הייתה לכמה עמיתים שלי.

אבל זו החוויה האישית שלי.

lior 30 rg

New member
חד משמעית כן והוא עוזר רק בסייקלים מאוד

ספציפיים למי שעוסק באוניות לחימה. באופן שוטף הוא יותר יזיק מיועיל.

למעלה