!!!my turn ../images/Emo6.gif
אוקיי על עצמי מקווה שתבינו אותי כי חברים שלי טוענים שאני משוגעת ומוזרה אבל אני תמיד מתעקשת שאני רק מיוחדת....
אני הבנאדם הכי קולהוליסטי שאני מכירה(מכורה לקולה) ואני יודעת שהמון אנשים מתעקשים שהם הכי מכורים אבל שוב (שאני מכירה...) זה הגיע פעם אחת למצב שרעדתי מעצבים בערב ראש השנה כי לא הייתה קולה בארוחה!קוקה קולה!!
עוד התמכרויות??...אני הבנאדם הי-ח-י-ד בעולם הזה שמכור לקינדר בואנו(הממתק הכי טעים בעולם!!!!!) ואפילו הביאו לי קינדר בואנו במיוחד לטיול משצ"ים שהיה לי עם הוכמן(הווווו יייהההההאאאאאאא)
משפטים שאני נוהגת לאמר הם: # בכל דקה של עצב מאבדים 60 שניות של שמחה.... # סקס סמים וקינדר בואנו\קוקה קולה\המון דברים אם אני אפרט זה לא יגמר... # כל פעם כשאני אומרת איזה משהו ושואלים אותי למה ...אז התשובה תהיה תמיד כזאת:"כי בדוגרי בואנו זה טוב"
אני אף פעם לא בוכה כשפוגעים בי אם פוגעים בי אני פשוט נכנסת לדיכאון ומסתגרת אבל לא יוצאות לי דמעות גם אני מאד רוצה... הבכי היחיד שלי הוא בזמן עצבים(בוכה כשאני עצבנית ממש!!!)
לצחוק אני צוחקת המוןם כמעט מכל דבר... אבל אני בעיקר נקרעת מצחוק ברגעים של ייאוש ועייפות !
אובססיבית בענייני אוכל ואוכלת לאט חוץ מאשר בבית של רותם ששם אני חייבת לסיים מהר כדי ששדים קטנים לא יאכלו לי אותו...
אני לומדת כבר שנה שלישית גיטרה (התקדמות ממש גרועה...) היו הרבה הפסקות ואני שונאת תווים... אבל אם אני מתחילה לנגן זו מעין מחלה של "אי אפשר להפסיק" אלא אם כן זו הגיטרה של הוכמן ואם אני לא מחזירה אותה כשהוא מבקש אז הוא לא מדבר איתי יותר או שהוא פשוט מנצל את ההזדמנות שאני אחבק אותו כדי לתפוח לי חזק על הגב!!!(נכון חנו'שקה??)
כל מה שאני יודעת לנגן על גיטרה אני גם יודעת על הפסנתר וההיפך...
אני מעריצה רק אדם אחד בעולם הזה! ולא זאת לא בריטני ספירס חחחחח חן הוכמןןןןןןןןןןןן וואי הגיטריסט של השקופיותתתתת תעשה לי מיתרים לגיטרה תתעלל בי!!!!!
ה-סוף!