תוספת לשירשור היכרות...

טולָה

New member
לקח לי כמה שניות להזכר../images/Emo85.gif

על מה את מדברת אבל בסוף נזכרתי ו
אני אוהבת-אבל לצאת טוב אני אוהבת! לא כמו במכונה בארנהה

l a d y b i r d

New member
גם אני רוצה!!!!!

אני לא כל כך מוזרה (למרות שגואטה אומרת שאני כן)
אני חולה על חיפשויות ודי אובססית אליהן (כן כן עיד, סוגדת למראה ולכיסא של זוהר)
אני נראה לי היחידה שאוהבת שבמחשב שלה יש וירוסים....ועוד מטפלת בהם...אל תשאלו איך- זה מוזר מידי
נמשכת לעניים של אנשים- במיוחד לעניים גדולות וחומות...
גם הארון שלי כולל בתוכו הרבה בגדים בצבע כחול ושחור חוץ מאיזה 2 חולצות אדומות ואחת צהובה!
יש לי גיטרה ואני לא ממש יודעת לנגן בה
למדי 3 שנים לנגן באורגן וכל מה שאני יודעת לנגן היום זה יונתן הקטן
הייתי מכורה להמבורגרים ואז התמכרתי לשניצל של אמא!
המילה החביבה עלי היא :"סתמו!" במבטא פריצי וזהו...אני לא כזאת מוזרה!

l a d y b i r d

New member
אוווו.....נזכרתי בעוד!

החדר שלי צבוע בצבע כחול בהיר ובגלל שאבא שלי קצת פיספס וזז כשהוא צבא את הקירות יש לי "עננים" על התיקרה
כל חודשיים בערך אני אוהבת צבע אחר
התיק של הגיטרה שלי די גרוזיני....חחח

jingle bell

New member
!!!my turn ../images/Emo6.gif

אוקיי על עצמי מקווה שתבינו אותי כי חברים שלי טוענים שאני משוגעת ומוזרה אבל אני תמיד מתעקשת שאני רק מיוחדת....
אני הבנאדם הכי קולהוליסטי שאני מכירה(מכורה לקולה) ואני יודעת שהמון אנשים מתעקשים שהם הכי מכורים אבל שוב (שאני מכירה...) זה הגיע פעם אחת למצב שרעדתי מעצבים בערב ראש השנה כי לא הייתה קולה בארוחה!קוקה קולה!!
עוד התמכרויות??...אני הבנאדם הי-ח-י-ד בעולם הזה שמכור לקינדר בואנו(הממתק הכי טעים בעולם!!!!!) ואפילו הביאו לי קינדר בואנו במיוחד לטיול משצ"ים שהיה לי עם הוכמן(הווווו יייהההההאאאאאאא)
משפטים שאני נוהגת לאמר הם: # בכל דקה של עצב מאבדים 60 שניות של שמחה.... # סקס סמים וקינדר בואנו\קוקה קולה\המון דברים אם אני אפרט זה לא יגמר... # כל פעם כשאני אומרת איזה משהו ושואלים אותי למה ...אז התשובה תהיה תמיד כזאת:"כי בדוגרי בואנו זה טוב"
אני אף פעם לא בוכה כשפוגעים בי אם פוגעים בי אני פשוט נכנסת לדיכאון ומסתגרת אבל לא יוצאות לי דמעות גם אני מאד רוצה... הבכי היחיד שלי הוא בזמן עצבים(בוכה כשאני עצבנית ממש!!!)
לצחוק אני צוחקת המוןם כמעט מכל דבר... אבל אני בעיקר נקרעת מצחוק ברגעים של ייאוש ועייפות !
אובססיבית בענייני אוכל ואוכלת לאט חוץ מאשר בבית של רותם ששם אני חייבת לסיים מהר כדי ששדים קטנים לא יאכלו לי אותו...
אני לומדת כבר שנה שלישית גיטרה (התקדמות ממש גרועה...) היו הרבה הפסקות ואני שונאת תווים... אבל אם אני מתחילה לנגן זו מעין מחלה של "אי אפשר להפסיק" אלא אם כן זו הגיטרה של הוכמן ואם אני לא מחזירה אותה כשהוא מבקש אז הוא לא מדבר איתי יותר או שהוא פשוט מנצל את ההזדמנות שאני אחבק אותו כדי לתפוח לי חזק על הגב!!!(נכון חנו'שקה??)
כל מה שאני יודעת לנגן על גיטרה אני גם יודעת על הפסנתר וההיפך...
אני מעריצה רק אדם אחד בעולם הזה! ולא זאת לא בריטני ספירס חחחחח חן הוכמןןןןןןןןןןןן וואי הגיטריסט של השקופיותתתתת תעשה לי מיתרים לגיטרה תתעלל בי!!!!!
ה-סוף!

jingle bell

New member
ברור!!!

רק את חן אני אוהבת נכון חן נכון?!?! אתה הסמיילי שלי אתה כפרה שלי!!

כן כן...../images/Emo163.gif

אהה עניתי בשביל הוכמן... כן, סוף אוהבת את הוכמן המון המון... קוצי מוצי אוכלמן אוהבים אותך המוןןןןןןןן!!!(לקרוא במבטא תינוקי) טוב טוב אני רוצה לכתוב עובדות על עצמי..(מקווה שזה מעניין)
אוקי אז דבר הכי חשוב אני ילדה הכי שמחה בעולם אנשים לא רואים אותי עצובה... ואם אני עצובה סימן שקרה לי משהו ממש ממש לא נעים או קשה או עצוב..(איזה מוזרה אני...)
דבר נוסף אף פעם לא סיפרתי אמרתי דיברתי.. אבל כן כן.. תאמינו אני רותם שומעת אחינועם ניני (אממממ מגיל6 בערך) ואיפלו נהנת מזה!!!!!!!!!למרות שאת ה-
אני שומעת מגיל 4
אמממ כל שיר שאני באמת אוהבת או סתם שירים יפים אני כותבת על התיק שלי..ועד לא מזמן התיק שלי היה ממש מלוכלך מרוב שירים אבל אמא כבסה לי אותו
ונשאר רק "דבורה" וכמובן הלוגו של מוניקה(שהוא עשוי מטוליפ)
אני לא יהיה צנועה מידי.. יש לי זיכרון טוב ולפעמים זה מעצבן שאני זוכרת דברים גם אם הם לא חשובים...!!
הדבר הכי מוזר אצלי הוא שאני מתלבטת על דברים שאני עושה או אומרת ואחרי זה שאני חושבת עליהם אני מרגישה מטומטמת... כמו בפעם הראשונה שכתבתי הודעה בפורום הזה (שאגב אני עוד מעט שנה בפורום).. אני בחיים לא אשכח מה כתבתי פה... אבל העובדה החשובה ביותר היא שאני אוהבת את העולם!!!!!

ג ו א ט ה

New member
חחח נגיד..

רותם שתינו יודעות שאת הרבה יותר מוזרה מזה... ואת? ילדה שמחה?.. בעע אני כל הזמן רואה אותך מבואסת על מורים חברות סלאש רים... וכו' וכו'... וזה לא רק על דברים ממש עצובים רותם.. את גירסה כזאת של מרוקאית פולניה שבמקום להתעבן נהיית עצובה.. חחחחח

ג ו א ט ה

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחח שכחת משו...

את גרה בבית הכחול עם הדב הגדול.. חחחחחח... וגם יש לך ת'מבנה החדש שלנו (צופים) ליד הבית.. וגם גן לידים וגם הסוכה (הסוכה בלייט) שלנו לשעבר

6gaia9

New member
אממ ....

משום מה אני אוהבת להגיד אממ ...
יש לי אובססיה למורה שלי למתמטיקה ....
יש לי גן חיות בבית
אני חולת ניקיון
אני מכורה לדאיט קולה ולא סובלת קולה
יש לי משו לבנים עם שיער ארוך ועגיל באף ....
אני גרה באייסיקיו ומנסה להיגמל
יש לי תסביך רגלים
אם החתול שלי היה בן אדם הייתי מתחתנת איתו .... זה בינתיים כי אני חייבת לזוז אם יהיה לי כוח אני אוסיף עוד כמה אחרכך ...

רותמיקה

New member
אני?!../images/Emo29.gif

אני צמחונית (כמעט טבעונית..
אני לובשת רק מכנסיים רחבות (באגיז) והם חייבות להיות גדולות עלי.
אני אובססיבית להרבה דברים וזה בתקופות.
יש לי המון קורדינציה.
אני נושמת היהודים
מעשנת דיי כבדה(קופסא ביום-יומיים)
אני אוהבת בנות
אני מדריכה כיתות ו' בנוער העובד והלומד- ואני שם מכיתה ה'.
הידיד הכי טוב שלי גר בחולון שזה 45 דק' ממני.
רוב החברים שלי גרים בערים אחרות.
אני מכירה המון אנשים מהארץ(כמעט בכל ישוב קטן בארץ יש לפחות מישהו 1 שאני מכירה(הכוונה לפנים מול פנים ולא מהאינטנט לדוג'..)
הייתי מאוהבת בחברה טובה שלי וזה דיי דפק את היחסים ביננו.
אני בין הזקנים של הפורום מבחינת הזמן שאני בפורום.
אני הכי קטנה בשכבה שלי (אני בכיתה י')
הקפיצו אותי כיתה(לא עשיתי כיתה ב')
אני במגמת מוזיקה ואני שרה.
קנו לי אתמול פלא' חדש.
אני בטוחה שאף אחד לא יקרא את כל זה.

רותמיקה

New member
ומשהו חשוב מאוד..../images/Emo29.gif

אני מגדלת דג קרב וקוראים לו פיליפ והוא מהמם!!!

למעלה