תוספת לשירשור היכרות...

רותמיקה

New member
שכחתי עוד פרט מעניין..../images/Emo29.gif

אני נשואה באושר רב למישהי מהפורום שבכלל לא שומרת על קשר איתי ולא יוזמת שיחות!!! אבל אני עדיין מתה עליה.. עדידה לאב יו ביייבי

Just Adi

New member
היייייייייייייי!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo80.gif

אני אמרתי לך אלףףף פעם שאני רוצה כבר לראות אותך בחופש
וחוצמזה אני כן יוזמת באייסי ואני רוצה כבר לראות אותך שוב המווווווווווןןןןןןןןןןןןןן

רותמיקה

New member
בסדר כפרה!!../images/Emo29.gif

נפגש בת"א כי זה דיי באמצע מתישהו.. אל תשכחי שאני מתה עליך אישתי..

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

אי-סי-קיו

אגודה, להתפקד!!!../images/Emo66.gif

האנשים שהיו אמורים להיות באגודה עדיין בפורום? אם כן, אז תתפקדו!!! למי שא יודע/רוצה להצטרף: פעם אני ורן (כשהוא עוד היה נכנס לפורום...) הקמנו את אגודת שומרי האי-סי-קיו המקורי. הרעיון העיקרי (והיחיד בעצם) הוא שאנשים יגידו אי-סי-קיו במקום איציק ואי-סי וכל שאר הקיצורים למיניהם... אם מישהו רוצה להצטרף, נא לפנות אליי.

jingle bell

New member
אני מצטרפת! ../images/Emo6.gif

ואני רוצה כרטיס חברי מועדון גם אני שונאת קיצורים לאיי סי קיו!

6gaia9

New member
גם אני...

פשוט שונאת אנשים שמקצרים את האיי-סי-קיו ... זה פשוט מעצבן בטירוףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

אני לא מסוגלת להירדם כשהחדר שלי לא מסודר.
עד לא מזמן כססתי ציפורניים, ולאחרונה הפסקתי בלי שום סיבה נראית לעין
אני גם מסוגלת לכסוס ת'ציפורניים של הרגליים (*נסקלת*), אבל כאמור - מזמן לא עשיתי את זה.
אני מסוגלת לאכול לפחות 5 מילקים ביום.
ולא להשמין
אני פוחדת מהחושך.
כשאני לבד בבית - אני ממממממש מפחדת לפתוח דלתות...
אני מסוגלת לקפל ת'אצבעות של הרגליים, ולהזיז את השלוש האמצעיות (עם תנודות של הזרת
) ימינה ושמאלה. בשתי הרגליים.
שבוע אחרי שעברנו לבית הזה, גיליתי שהלב התלוי והמקפץ הזה, שהזאת שגרה פה השאירה, גם יודע להגיד "איי לאב יו".
יש לי בעיה קשה מאווווד לפתוח את השער והדלת של הבית ולסגור ת'טלוויזיה. אני אמשיך כשיהיה לי כוח. יש שם כבר 10?

אה, ../images/Emo105.gif

אני מכורה לסמיילים, לשוקולד, למחזיקי מפתחות, ולהרבה דברים אחרים

וגם... ../images/Emo105.gif

יש לי נטייה להדביק לעצמי תזכורות על השולחן בסלוטייפ (וכן, זה כבר הגיע למצב שרוב הששולחן היה תזכורות).
אני מתקנת הכוווווול עם סלוטייפ (ע"ע: העטיפה שעל הבקוק שאני לוקחת לבצר [נו, הוא מארה"ב! חבל!], השקע של המנורת לילה הישנה שיצא מהקיר [כל הצבע התקלף לגמרי
]). וזהו, באמת שתקתי עכשיו

למעלה