תופעה מסתורית של גלי הדף פורסם היום

סנגי

New member
תופעה מסתורית של גלי הדף פורסם היום

היום פורסם בכול העיתונים האלקטרוניים בעמוד הראשוני על מאות תלונות של אזרחים לכל אורך מדינת ישראל על רעידות וגלי הדף בין השעות 2 ל 3 בלילה אתמול ולאורך כל השבוע לחלק התפוצצו האקווריומים החלונות קירות נסדקו. אלו לא היו בומים של מטוסי קרב הצבא מכחיש פעילות בומים על קוליים. אני אישית הייתי עד לזה כבר כמה ימים נשארתי ער אני גר בבניין גבוה לייד הים הבניין כולו זז וחלונות בכול הבניין רטטו כאילו מדובר בפולס מגנטי. שמתי לב שכול התלונות מגיעות מערי החף בישראל באותה שעה בדיוק כך שזה לא יכול להיות מטוס על קולי אני אישית הבטתי לכיוון הים ובזמן ההדך והתזוזות הרגשתי שזה מגיע מתוך הים כמו אוושה של רוח פרצים קצרה מדודה וחזקה באופן פאתלוגי סדרתי. בדקתי את התגובות בווינט והמון התלוננו שזה הגיע מתוך הים היו טוקבקים שאמרו שראו התפוצציות אור מוזרות בצבעים שונים בתוך הים לייד חיפה עתלית ואשקלון. מסקנות למרות תגובה גורפת של הצבא שלא הייתה להם שום פעילות מדובר בניסוי צבאי בתוך הים בפצצות נויטרון קטנות של צוללות וזאת בגלל החשש והאיומים האירנים ישראל מבצעת ניסוי כלים. מדובר בניסוי בנשק יום דין חדש של ישראל היכול ליצור רעידות אדמה מדודות וכאן כבר מדובר במהפכה ופחד שיירד על אוייבנו. מדובר בתופעות מסתוריות מאזור הדמדומים הקשורים למשהו מתקדם אולי לעבמים וצהל חוקר זאת ביתר שאת. למרות שהמסקנה הראשונית יותר הגיונית. משהו מוזר קורה אולי גם היום בלילה זה יקרה לכן תהיו ערים צאו לחלונות הביטו מהיכן המקור. היו דיווחים בטוקבקים גם על הופעות אור בשמיים באיזור חצור הגלילית ובאיזור אילת.

Darakan

New member
אתמול הרגשתי פעמיים במהלך הלילה

ישבתי עם חברים בחולון בתוך הרכב, והיה "בום" לא חזק מידי, וכל המכונית רעדה. התופעה חזרה על עצמה לאחר חצי שעה. בהתחלה חשבתי שמדובר ברעם חזק, אבל כשהוצאתי את הראש מהחלון השמיים היו בהירים...

daniel771

New member
אני נשאר תמיד ער בלילות

גם אני הרגשתי את זה בעיקר בלילות בין שתיים לחמש לפנות בוקר

Alien

New member
מוזר אתמול בשעה 21:00 בערב...

בדרום בת-ים סמוך לים הבחנתי בעצם עם 3 אורות מהבהבים שהופיע בשמיים במשך 40 דקות , אבל נראה לי שמדובר על משהו צבאי כי יש באותו אזור גם בסיס צבאי בכל אופן זהו העצם שנקלט.... אבל שוב לא אומר שזה עב"ם אני לא יודע מה זה אבל נראה לי משהו של הצבא ...

Darakan

New member
מתוקף תפקידי הצבאי

אני יודע שלא היה אתמול ניסוי/מבצע/תרגיל כלשהו. כמובן שיש דברים שאני ממודר מהם...

יוטו

New member
לדעתי (ואני כמעט בטוח שזה נכון)

זה כלי טייס בלתי מיואש סודי של חייל האויר , שמבצע ניסויים או טיסות בלילה כדי שהאזרחים לא יראו אותו ..

יוטו

New member
בכול מקרה , אם זה אימונים של הצבא

זה לא יהיה היום בלילה כי בשבת אין אימונים .. ככה שאם זה יהיה גם היום - זה משהו מבצאי ..

Alien

New member
למה התכוונת כלי טייס , לתמונה

שצירפתי ? העצם הזה לא זז מהמקום במשך 40 שניות ונעלם , כלי טייס מאוייש או לא היה מרחף קצת באזור לא? חוצמזה הוא דיי בולט עם כל האורות הללו..

HUhybrid

New member
תוכל לפרט עוד?

איך העברת לפה את התמונה? יש נוספות? איך צולם? עם מה? תוכל לפרט יותר על המקרה, וכמו-כן להעבירו לדיווח למרכז הישראלי לחקר עב"מים? תודה.

יוטו

New member
חח "עב"מים " ... כול מי שחשב שהוא

רואה "עב"ם " זה בעצם כלי טייס סודי .. יש הרבה שלא אני ולא אתם יודעים עליהם .. אגב - מרחוק גם אורות של מטוס מוסעים נראים מוזר ואם הוא בא אליך זה נראה כאילו הוא לא זז ..

אלו לא היו מטוסי קרב:

ככה לא נשמעים בומים על קוליים ובטח שלא ב-2 בלילה. צפיתי בטלוויזיה כשכמעט חשבתי שהחלון בחדר הולך להישבר, זה נשמע כמו רעמים, אבל לא היו עננים, זה יותר היה דומה לכאילו מישהוא מנסה לפרוץ את ההחלון עם התריסים שרעדו בעוצמה. לפי דעתי יש כמה אפשרויות: או שעשו תרגיל צבאי בכל רחבי הארץ, או שעשו ניסוי בנשק חדש, או שזה היה מטוס ריגול חשאי כמו "אורורה", או שזה היה משהו לא מפה. הלילה אני אקשיב טוב לכל דבר מוזר שהוא לא ממטוס קרב, בכל אופן בומים על קוליים אמיתיים ממטוסי קרב כבר יצא לי כבר לשמוע הערב ב-21:30.

a e q u i t a s

New member
אתם נכנסים למצב של פרונאיה חחחחח

אנשים, חיל אויר מתקיף כבר כמה ימים את עזה ובגדה המערבית, סביר הדבר שהם יעברו מעל הראשים שלכם, מימלא שוטרים דיווחו שהם שמעו בום על קולי - דווח בYNET.

כריסטין

New member
מאיפה לך הבטחון ?

אולי זה כן היה הופעת עב"מים ? המון אנשים דיווחו על עב"מים בשמיים אתמול החל מהערב לאורך החוף

a e q u i t a s

New member
מאיפה הביטחון אני אראה לך

כי שאתה שומע בחדשות, שחיל האויר ב48 שעות אחרונות מרחף מעל עזה והגדה המערבית, אתה מפעיל שיקול דעת ושכל ישר ומבין, שחיל האויר לא יספר לכל ישראל על פעולות מבצעיות שהוא מבצע, וברור הדבר שהוא יכחיש....אבל תמונות לא משקרות ועזה אכן בוערת.... רק לפני שעה וחצי חוסל עוד מחבל בעזה בטילים שנורו על ידי מטוס חיל האויר....

a e q u i t a s

New member
ואגב עזה שוכנת על....

ואגב עזה שוכנת על....חוף הים, עוד חלק מפאזל שהתחבר לנו, כל הבומים דווחו בקריבה כזו או אחרת לבסיסי חיל אויר, בחיפה, בתל אביב ובראשון לציון, באילת - תעשו 1+1 = 2. פשוט וקל.... קראתי בYNET, שאנשים אמרו שזה אימונים לתקיפה באיראן, נשק סודי לחולל רעידות אדמה, מטוסים עם ציוד חוצני ורק כמה שפויים התסכלו בחדשות וראו שעזה בוערת.... דווקא זה נראה הכי לא רציני.

למעלה