תופעה מסתורית של גלי הדף פורסם היום

a e q u i t a s

New member
מאילת ועד מטולה במטוס קרב

מאילת ועד מטולה במטוס קרב לוקח בדיוק 2 דקות להגיע, בסיסים הם מבצעיים בכל מקרה, כך שזה לא משנה דקה פחות דקה יותר, לא מדברים על מרחבים כמו בארה"ב... יש לנו ארץ פי'צקלה

zoomarch

New member
אני לא מבין את ההתכחשות שלך

לעובדות: אני גר במושב רמות, רמת הגולן. מידי יום אני סובל מבומים על קוליים. מה שחויתי בלילה היה משהו אחר לגמרי. לא היה בום, אף לא צליל. פתאום היה משב אויר, אפילו לא רוח, עצי הפיקוס הגבוהים בגינה התכופפו כמו בשרקייה אך לכוון מזרח, ארגז הרוח ברעפים שיקשק כמו בהוריקאן, גגות הפח של הרפת הסמוכה הרעישו פי 10. וזה נימשך כ 10 דקות וזהו. אחר כך היה שקט מוחלט. וזה חזר שוב כעבור שעתיים. ולא נשמע שום צליל או מטוס, לא B2, לא B32, ולא f111. לכן אני לא מבין את ההתכחשות שלך לאירוע חוצני או לניסוי בפצצת דלק-אויר כפי שהשתמשו כנגד האפגאניסטנים, הפצצה משחררת אתר לאויר ואח"כ נוצר הפיצוץ שיוצר גלי הדף המגיעים לטווחים עצומים, מעל 1000 קמ. ואתה, אתה מבין את ההתכחשות שלך?

Ecosky

New member
תשמעו חברים

אני גר בבאר שבע, הרגשתי את מה שזה לא יהיה והבית שלי בהחלט הרגיש אותו, אבל זה היה בסביבות הצהריים (11-12) וואלה לא יודע מה להגיד לכם :|

astral tripo x

New member
וואלה שמעתים בוום בזמן הזה,אבל

אני גם גר ליד מחצבה ובסיס צבאי,ככה שבוום אצלנו זה לא נדיר
אבל זה היה בלילה אז אני מסכים איתך.

ידיב

New member
זה לדעתי בומים על קולים בשביל:

להפחיד את המחבלים.זה גם קרה קצת אחריי הפיגוע ושיגוריי הקסאמים,חוץ מזה אם צהל מכחיש זה לא אומר שזה לא נכון.

ידיב

New member
זה לדעתי בומים על קולים בשביל:

להפחיד את המחבלים.זה גם קרה קצת אחריי הפיגוע ושיגוריי הקסאמים,חוץ מזה אם צהל מכחיש זה לא אומר שזה לא נכון.

a e q u i t a s

New member
מה אתה גנוב ?? תגיד לי

חיל אויר משתמש בבומים על קוליים, כדי להפחיד את התושבים ואת המחבלים. כנראה והרמה שלך יורדת בגין חוסר ידע.

Darakan

New member
ג'יסס כי

אתה תבצע בומים על-קוליים מעל עזה, ולא באזורים אחרים (כמו חיפה) למשל בהם שמעו את הבומים.

אם אלה היו אכן עב"מים יש לי הסבר:

במלחמת העולם השנייה ידוע שפיתחו את הפצצה הגרעינית, וידוע שהיו הרבה תצפיות עב"מים, גם ע"י אזרחים וגם ע"י טייסים שכינו את העב"מים "לוחמי פו". עכשיו שעה 14:41 בצהרים, יום שבת, איזור חיפה, בעודי כותבת את הדברים יש מטוסי קרב בשמיים ויש בומים על קוליים רגילים בינתיים, לא דומה למה ששמעתי ביום חמישי ב-2 בלילה. בכל אופן התיאוריה שלי היא "שלוחמי פו" קיימים גם היום והם מתעניינים במתיחות ההולכת וגוברת במזרח התיכון, האיום של אירן להשמיד אותנו והצבא שלנו שאולי מתכנן פעילות צבאית שם. אולי הם פשוט עוקבים אחרי כל זה, והביקור הלילי אכן היה שלהם.

הכצעקתה?! זה נשמע לכם הגיוני?!

צה"ל: הפיצוצים שנשמעו שלשום ברחבי הארץ: פעילות צה"ל בעזה ומזג האוויר גורמים בצה"ל מעריכים שסדרת הפיצוצים שנשמעה שלשום בלילה ברחבי הארץ נבעה משילוב נדיר של פעילות חיל האוויר ברצועת עזה ותופעת מזג אוויר ייחודית, שגרמה לתנודות קול רועמות. בצה"ל מסבירים שמזג האוויר נשא את קולות הנפץ מרצועת עזה לאזורים אחרים בארץ. בולשיט!!! מה זה 1 באפריל?! אנחנו אזרחי מדינת ישראל לא טיפשים!!! טוב שלא אמרו שזה היה בגלל בלון לחיזוי מזג האוויר... טיוח עלוב...
פצעים ונשיקות כל השקרים וכל השתיקות חוזרים כמו מהמרים עם קופסת הקלפים ונעליים מבריקות שארית התום בארגזי קרטון מעשה אמנות או מעשה יום יום אני עוזב אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה...

a e q u i t a s

New member
את האמת - הדבר נשמע הגיוני

לאור התקפות בעזה זה בהחלט הגיוני מאשר פלישה חייזרים לישראל או ניסוי סודי ביותר של מכשיר היכול לגרום לרעידות אדמה.

Darakan

New member
וואי אלוהים

תצא מהסרט מד"ב שאתה נמצא בו. מכשיר שעושה רעידות אדמה. עזוב שהוכח שזו הייתה תופעה קולית ולא ססמית, תחשבו קצת בהיגיון לפני שאתם כותבים משהו

a e q u i t a s

New member
אחי, אתה גנוב תגיד לי

אחי, אתה גנוב תגיד לי, אני היחיד שאומר פה שזה היה מטוסי חיל אויר כבר כמה ימים, אנשים פה כל כך תמהוניים שבין השערות שעלו פה זה מכשיר שיוצר רעידות אדמה....

Darakan

New member
אופס, טעות שלי

משום מה לא קראתי טוב את ההודעה שלך. מצטער על ההשמצה :)

למעלה