תופעה מסתורית של גלי הדף פורסם היום

a e q u i t a s

New member
48 שעות לא דקות../images/Emo67.gif

יותר מ 48 שעות זה יומיים ואפילו יותר, ובכלל בגלל ירי הקסמאים והפיגוע שהיה לפני כמה ימים, חיל האויר מבצע גיחות כדי לאתר חוליות משגרי קסאמים, לפגוע נקדותית ובמסות מאוד גדולות בתשתיות טרור ברצועה ובגדה, הדבר גורר אחריו גיחות אינסופור של מטוסי חיל אויר מעל לאוכלוסיה אזרחית, סביר הדבר שמטוס עושה רעש ואכן הרעש נשמע כמו מטוסי קרב. תשמע, אני כן מאמין בעב"מים וטוען שיש חיים מחוץ לכדור הארץ, אבל הטענה הזו היא מגוחכת ותלושה מהמציאות לאור כל העובדות הרבות. תחשבו...שכל נקודות שדווחו הרעשים קרובים במידה סבירה לבסיסי חיל אויר והפצצות מאסביות של חיל אויר בימים אחרונים. נו חאלס, אתם באמת חושבים שחיל אויר יפרט בפניכם את פעולות המבצעיות שלו, את מסדרונות האויר שהוא משתמש כדי להתקיף בעזה או את שעות הפעולה שלו, הרי גם ידוע ששעות אידאליות להתקפה אוירית - זה שעות הלילה לקראת הבוקר...

כריסטין

New member
לא מדובר על מטוסי קרב...

גם בום על קולי משמיע הד אל תשכח , אני חושבת שהיינו עדים כולנו לתופעת עב"מים בקנה מידה ארצי ואפילו עולמי.... רק המחקר לחקר עב"מים הישראלי יכול לתת לנו פרטים אם קרה משהו בארץ או בח"ול כמובן אחרי שיבדוק לעומק את העדויות ..

a e q u i t a s

New member
זה הסיבה למה מסתכלים עלינו כך

בגלל זה מסתכלים על מאמינים בעבמ"ים כאנשים מוזרים ותימהוניים, כי הם כל כך מאמינים שכל דבר זה קונספרציה ממשלתית מאורגנת היטב, ושום דבר שהוא נראה הכי גיוני שבעולם לא יכול להיות. תקיפות אפשריות של חיל אויר שבאה מכיוון הים, זה בעצם ניסוי סודי ביותר של מכשיר המאפשר להרעיד את אדמה וכך לחסל את אויבנו, או פצצות ניוטרון - בחייאת רבאק, את באמת חושבים שניסויים גרעיניים מתבצעיים מול העיניים שלכם בקרבת החוף ועוד מול חופי ישראל.... טוב מה שתגידו...

כריסטין

New member
אולי תשאיר גם את אפשרות העב"מים

פתוחה ? זה לא שקיבלת אישור רשמי ממפקד חיל האוויר על מה שהתרחש אתמול ... עד כה איש לא יודע מה מקור הרעש אתמול בארץ

A L1

New member
כנס..

אף מטוס, לא סילון ולא חמקן, לא יכול לעשות קולות נפץ כאלה. לא מדובר בבומים על קוליים, תשכח מזה! תיקרא את העדויות של אותו לילה לא שקט ותבין שמדובר במשהו לא פשוט: "אני ראיתי גופים שחורים חוצים את השמיים במהירות על קולית לפי צורתם של הגופים אני משוכנע כי אלה לא היו מטוסי קרב..." " ראיתי -שני הבזקי אור עצומים שטסים ממש בגובה נמוך מגלחים את הים מרחוק ומתרוממים במהירות לכיוון החוף ,זה היה ממש מפחיד וממש באותו רגע היתה רעידה קלה של האדמה!!! התקשרתי למשטרה ודיווחתי על מה שראיתי אבל הם לא עשו כלום!!! "

A L1

New member
ועוד...

"בימים האחרונים התגלו על מסכי הראדר תנועות לא מזוהות אשר נעו במהירות לא שגרתית, מטוסי חיל האוויר אשר היו באותה עת בפעילות באזור הדרום נשלחו לברר את מהות התנועות, גם כאשר מטוסי ח"א טסו ואף עברו את מהירות הקול לא הצליחו לאתר ואו לראות את הגורמים לתנועות אשר נצפו במסכי יב"א ברחבי הארץ." "שבוע שעבר יצאנו אני וחבר שלי מאימון בחדר כושר וראינו בשמים על קו החוף משהו זוהר וענק ( ממש ענק! ) לא ייחסנו זה חשיבות כמו גם שאר האנשים שהיו איתנו אבל אני דיי בטוח שלא מדובר בכלי של חה"א.. זה היה ממש מוזר ואף אחד שם לא דיבר אבל עוד באותו לילה התחילו בומים אדירים גם כאן באשקלון ואתם יכולים לשאול כל תושב אשקלוני אם הוא שמע בלילות האחרונים רעשים אדירים שהעירו אותו וכולם יגידו שכן.. ( אלא אם כן ישנו ממש חזק.. ) תבדקו את זה..." " 1) בומים על קוליים - לא. כל באנדם שחווה את זה יכול להגיד בבירור שלא בזה היה מדובר. תזכרו שפה זה ישראל וכל אחד יודע איך מרגיש ונשמע בום על קולי, פה לא היה מדובר בזה. 2) ניסוי של נשק חדש ו\או סודי - אפשרי. ידוע לכולם שישראל וגם הרבה מדינות אחרות מנהלות מרוץ חימוש ללא הפסקה, בדרך כלל הכל נשאר סמוי מעיני הציבור, ייתכן שבמקרה זה מישהו פישל וכך הדבר נגלה (בצורה כלשהי). 3) תמרון\אימון לקראת תקיפה של אירן - לעניות דעתי מדובר באפשרות הסבירה ביותר. הרי ברור שישראל לא תשב בשקט ותתן לאויבתה המסוכנת ביותר להצטייד בנשק אטומי, בייחוד לאור ההתבטאויות האירניות האחרונות בנושא. 4) עב"מים - ברגע זה 80% מהקוראים מגחככים, חכו עם זה שנייה. לאורך השנים היו מספר רב של עדויות של אנשים ששירתו בחייל האוויר בנוגע ליחס של הצבא לעצמים בלתי מזוהים. אף תועדו במצלמות מספר 'מפגשים' (ניסיונות יירוט?) של מטוסי חייל האוויר עם עב"מים. בנוסף לזה מצטרפים הדיווחים על קליטת עצמים בראדרים שלכאורה אינם מופיעים במציאות, מעורר מחשבה לפחות. אז אמנם האפשרות הזו נראית מעט מופרכת בתחילה, מי יודע... אם יש משהו שהמציאות הישראלית לימדה אותנו, זה שאין דבר כזה "אין דבר כזה". ותחשבו על זה ;) " " בהחלט לא מטוסים של חיל האויר . כנראה שהם כבר כאן. עובדה שגם חברים שלי בצבא ב-נ.מ עם מערכות הראדר הכי מתקדמות לא ראו דבר בשמיים.זו לא הזייה זו מציאות. עובדה גם שזה היה ונשמע בכל הארץ. צריך להתכונן : להגנה או לחברות. " " אתם לא תאמינו אני בסביבות שעה 2 בלילה יצאת החוצה ובזק אדיר של אור הדליק את השמים..חשבתי שזה מטוס אבל לא שמעתי את הקול שלו ..ופתאום כל החשמל בבית נפל..ואז......... " " כבר כמה שבועות מוזנקים מטוסיי ירוט מבסיסים שונים בארץ אחר עצמים שאכן נקלטו בראדרים ביחידות הבקרה אוירי. זה קורה כמעט כל יום לפי שמועות מחל הבסיסים יש תנועה ערה של עצמים ונקודות המופיעים בראדרים שטסים במהירות בלתי ניתפסת פשוט מטיילים על מסכי הצג האלקטרוני כאילו מדובר בכשל אלקטרוני ארטיפקט. משהו מוזר קורה בצהל הם עצמם לא יודעים מה התופעה החשש שמדובר במטוסי חמקן אמריקניים או עויינים התבדתה בגלל עוצמת המהירות שלא קיימת בכלל בלקסיקון התעופתי בפרט בגלל תרגילי האקרובטיקה שנראו ביחידות הבקרה האוירי. משהו מוזר ומסתורי מתרחש בישראל צהל יודע ראש הממשלה יודע כולם שותקים. "

חבר'ה לא מדובר כאן בתופעה של חייזרי

אני מאמין בחייזרים אבל במקרה הזה אני שולל נחרצות את הדבר לדעתי זה פשוט ניסוי של חיל הים והאוויר...אני משרת בחיל האוויר וידוע לי על שיתוף פעולה בים התיכון...התפקיד שלי בחיל האוויר לא קשור לכלי טיס אבל חבר שלי שעוסק בתחום נשאל ע"י את מה שאתם שואלים כאן אם היה ניסוי בים של נשק חדיש והוא אמר לי שאין לו מושג אבל היה ידוע לו על הצבת אובייקטים גדולים בים שמטרתן לשמש כמטרה לפגיעת טילים ממטוסים....בכל מקרה אם לא היה ניסוי של חיל הים או האוויר הדבר אמור להדאיג את תושבי ישראל וחבל שהממשלה שלנו לא דואגת לטרוח או שהיא מסתירה מאיתנו מידע.....אחרי הכל הופרה שלוותנו בימים האחרונים אז לא צריך להסתיר מידע אם הוא קשר לכל דבר אחר שלא נמנע עם ניסויים סודים של הצבא(שזה אסור בפקודה לספר)

A L1

New member
אם זה אכן נכון

אז מה לעזאזל הבעיה להודיע לתושבי מדינת ישראל שבוצעו פעולות צבאיות בים, שלא יפרטו מה בדיוק בוצע (אם זה סודי) שם אבל שיגידו שאכן בוצא. ובינתיים כלום... שתיקה.

צודק,זאת שערורייה

למרות שיכול להיות שהם מסתירים את זה כדי לא לעורר תגובות של מדינות אחרות לגבינו ....אם זה היה ניסוי הוא באמת הצליח לפי דעתי ולפי דעתם של רבים אם אני ישאל אותם:) חוץ מזה שאסור לשלול שאלה היו מטאורים שהתרסקו אל תוך הים ויכולים להסביר את עוצמת ההדף ואת הרעידות בקרקע ,הטבע מפתיע אותנו בזמן האחרון -הוריקנים ורעידות אדמה בתדירות גבוהה אז אי אפשר לשלול ששוב הטבע מבקר אותנו...

אם אתה כל כך בטוח שזה לא ניסוי

אז אתה גם צריך לדעת מה זה היה אני מחכה לתשובה ממך.... אם אתה לא יודע אז אתה לא יכול להגיד את מה שאמרת

יוטו

New member
טוב , בסדר זה היה חללית של

עבמי"ם שביקרה פה.

תגובה ../images/Emo153.gif

ייתכן שמדובר במטאור. כבר היו מקרים רבים בעולם שבהם מטאורים גרמו לבומים על קוליים , גלי הדף וכו'. מבחינת התאריך שבו התרחש האירוע (27-28.10) יש אכן סיכוי שמדובר במטאור.

A L1

New member
לדין יותר מעמיק בנושא כנסו ל-

http://community.msn.co.il/comm_community_page.asp?CommID=7442

a e q u i t a s

New member
מה נסגר איתכם אנשים ../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif

תסתכלו בעזה מה קורה שם, חיל אויר מפציץ שם כל רגע, אתמול בלילה היו עשרות תקיפות של חיל אויר בעזה, גם באילת גם באזור ראשון לציון וגם באזור חיפה של בסיסי חיל האויר - משהו משותף - חחחחחחחחחח, חוץ מזה אתם לא מצפים שחיל אויר יספר לכם את שגרת האימונים שלו. שוטרים נשבעו שזה היה מטוסים. לא עב"מים ולא שום דבר אחר.

pcp1

New member
בשעה 2וחצי בלילה

הרגשתי גם תהדף אני גר בעמק יזרעאל ובשעה עשרה לשלוש לפנות בוקר שמעתי מטוס אני חושב שזה היה מטוס בודד

למעלה