תופעה משונה שניתקלתי בה

ayala sh

New member
תופעה משונה שניתקלתי בה

שלום לכולם!! ניתקלתי באיזושהיא תופעה מוזרה שרציתי להתייעץ לגביה ואני אפילו לא בטוחה שאני צודקת לגביה.. יכול להיות שאני מדמיינת.. רציתי לשאול: האם בן-אדם יכול להשפיע על אנשים אחרים בדרך של מחשבות, כמו שטיפת מח,ולהכריח/לשכנע אותם לפעול בצורה מסויימת? (אני יודעת שזה קצת פרנואידי) האם מישהו ניתקל בתופעה דומה? האם מישהו ניסה לעשות זאת בעצמו? ( ואם כן ,בשביל מה? מה הטעם?)

נ ו ל י ה

New member
כן, ישנה דרך לכוון אנשים לעשות את..

רצונך... מנסיון אישי שלי, תמיד יכולתי להשפיע על אדם אחר לעשות את רצוני, רק מה, ההשפעה היא מוגבלת לדברים קטנים.. כמו להשפיע על אדם לא רצוי שילך ממך, או להשפיע על אדם שנמצא רחוק ממך, לטלפן אליך. פעם הדהמתי את בת זוגתי לשעבר ביכולת לדעת מה אביה עושה, והיכן הוא נמצא, ובאיזה בגדים הוא לבוש, בלי להכיר אותו היכרות אישית, ופעם גם הדהמתי מישהי שרק היכרתי כשאמרתי לה שיש לה ציור של פרפר על הישבן, בלי לראות את ישבנה. כל היכולות האלה, דורשים מהאדם המבצע אותם כמות נכבדה מאוד של אנרגיה, ולאחר מכן הוא מרגיש תשוש לגמרי. לסיום: כמות הארגיה הנדרשת לביצוע המעשה עולה בהרבה על התועלת שאפשר להפיק ממנו. נוליה.

nivinivini

New member
נדמה לי שהתשישות הזאת באה אחרי

התדהמה. זתומרת, נראה לי שהעניין עצמו לא גורם לתשישות, אלא התחושת עילוי שזה מביא איתו. כל הניתוח של המצב וההתלהבות.לא?

nivinivini

New member
אני מכרי את זה אצלי אחרי ימים של

עוצמה. אם ייחסתי לכל זה אפילו מעט חשיבות אז זהו, יומיים אחר כך אני סמרטוט.

נ ו ל י ה

New member
יכול להיות, ויכול גם להיות שהתשישות

באה כתוצאה מהרגשה מועצמת של החשיבות העצמית לאחר המעשה.

כאן נמחקו הודעות מגוונות

שכללו השמצות הדדיות. נסו לתקשר נקי (הכוונה, מבלי לרדת אחד על השני).

כל הכבוד למי?

הגיעה הישועה מהכסילים תוכל להמשיך לברוח מעצמך בתקווה שיניב הספיק להפנים כבוד והרבה כבוד מונח על כפות המזניים אז כל הכבוד ושלום לפורום של מיכל

נ ו ל י ה

New member
כל הכבוד למיכל על העבודה הטובה..

ולפעמים, כן, לפעמים, הישועה באה גם מהכסילים. כבר הספקתי לברוח מעצמי, עכשיו אני בורח ממך. בקשר ליניב: כל אחד והתובנות שלו. על איזה כבוד את מדברת? על הכבוד שלי, או על זה של שירהת? לסיום: הייתי רוצה לראות אותך מנהלת את הפורום, ושני דבילים כמוני וכמו שירהת באים ומקשקשים דברי נאצה והשמצות הדדיות... מה את היית עושה?

נ ו ל י ה

New member
הייתי שמח מאוד אם פעם אחת....

היית מסבירה את כוונתך בלי קללות והשמצות. מה לא הבנתי שאת הבנת? שאני שמן פטטי?, שאישתי עזבה אותי? שאני חרמן וחיי לבד? חנוט בתוך חליפה ומזיע? מה???

ליניב האמיץ

הספקנו לקרוא את מה שכתבת אחוז חזק בהבנות האלה ותמשיך להילחם בפחדים ותמשיך לנבור באשפה כי מציאות יש רק בזבל חזק ואמץ

יניב כתוב בבקשה את ההודעה שלך

מחדש. אני חושב שזה מענין הרבה לוחמים זה יכול לשמש דוגמה מצויינת למלחמה פנימית שמתחוללת בין האגו לבין עצמך תודה מראש

למעלה