תופעה משונה שניתקלתי בה

אשכר

New member
תשובות אפשריות לשאלות שלך

"האם נתקלתי בזה?" - כן. כל הזמן. אפילו חיות מנסות לתמרן אותי. "האם ניסיתי לעשות את זה בעצמי?" - בטח! עקבתי בעניין אחרי איך ההורים שלי מתנהגים איתי בגיל צעיר, ולמדתי מהם בדייקנות, ובכזאת הצלחה, שזה הפך לחלק ממני. "מה הטעם?" למה להורים שלך חשוב נורא להגיד לך מה טוב ומה לא, ושתפעלי בהתאם? לא יודע. תשאלי אותם!

nivinivini

New member
אז מה אתה אומר...מצטרפים בסבבה

לבלאגן? יש דרך לצאת מהמעגל הZה בכלל?

אשכר

New member
אני לא מבין את השאלה שלך

איזה מעגל? איזה בלגן? למה אתה רוצה לצאת (ולאן)?

nivinivini

New member
המעגל של שטיפות המח כמובן../images/Emo202.gif

אני סתם תוהה...ובוהה...ופועה לפעמים. מהההה....בההההה...

nivinivini

New member
נדמה לי שהסיפור על העורך דין

זה פשוט מאוד אחד מהעקרונות הבסיסיים של שיווק באופן כללי. כנראה ככה עובד העסק. זה נמצא בכל פינה, איפה שלא מסתכלים יש סוג של שטיפת מח. יש טעם להלחם בזה? אולי זה "טבעי" מדי. כבר לא יודע.

nivinivini

New member
כל הכבוד לך שרק עכשיו שמת לב לזה

בגילך (אם הגיל נכון 28) את "אמורה" ליהיות שוטפת מח מקצועית. באמת מכל הלב, כל הכבוד על התמימות. אל תאבדי אותה.

ayala sh

New member
תגובה

אני סולדת מבנים שמשתמשים בטכניקה הזו להשפיע על נשים! לנצל נשים!, ובייחוד אנשים שמתיימרים להיות "לוחמים"

nivinivini

New member
אין לי שמץ של מושג איך זה קשור אליי

אבל שיהיו לך אחלה של חיים בכל מקרה.

תני לו בראש !!!!!

חוץ מזה שנראה לי שאם את פחות מחזיקה מעצמך אז אי אפשר לנצל אותך כי בעצם מעשי האחרים שווים כקליפת השום ... אבל זה רק נראה לי. חוץ מזה שאני מתלבשת בבגדי הפיתויים שלי, מעטים הגברים שלא ירדו לי, סליחה לרגלי... מה זה לא השפעה? את יודעת איך ניביבניב רוצה שאני אנצל אותו?! בלי שהוא ראה אותי אפילו

nivinivini

New member
אני מאחל לך ולכל החבר'ה שלך שתתעלו

לעולמות קסומים יותר...וקצת יותר רגועים. פחות פסיכוטיים מאיפה שאתם עכשיו.
.

עולמות קסומים יותר או פחות

שכנעת אותי מחר אני קונה פלייסטיישן חדיש שלא תגיד שאני לא לומדת את העולמות הקסומים שלך

nivinivini

New member
ב"עולמות קסומים" אני לא מדבר על

מדע בדיוני ופנטזיה, חשבתי שזה די ברור. בכל אופן, כמו שכבר כתבתי לך אני לא מעוניין במלחמה הזאת איתך ועם החברים שלך ואני לא עושה תחרות עם אף אחד. מי יותר "לוחם" (אף פעם לא הכנסתי את עצמי להגדרה הזאת) מי פחות וכל הבולשיט הזה. סתם מנסה לראות את גבולות התודעה. נעים לי במקום בו אני נמצא. לא מעוניין להכניס את עצמי לגיהנום שלכם. לילה טוב לך.

נ ו ל י ה

New member
יש דבר אחד שכן יאמר לזכותם....

הייתי אומר שהם קבוצה די מגובשת, אחד מכסה על התחת של השני... אם אתה מתחיל עם אחד או אחת מהם, אתה מתחיל עם כולם.

אתה כל הזמן

מחלק את הפורום לקבוצות אני לא שייכת לשום קבוצה ואן לי שום(רק אוסף קליפות) חברים בפורום ומהפורום וגם לא מחפשת חברים(זו לא הסיבה שבגללה אני כותבת מידי פעם בפורום) מה שיותר מדויק זה שיש העדפות, ובאופן טיבעי את מעדיפה מישהו שאת מתחברת אליו(איו ספק שאתה מתחבר לנוליה יותר מאשר לעיט עינברי)וזה בסדר אם אני לא מסכימה איתך אז אני לא שיכת לקבוצה שלך? מבחינתי אין שום קבוצות אם היית במצב רוח אחר אולי היית מפרש את התגובות אחרת תגיד ניב , אתה חושב שאני לוחמת? ד"א התמונה עם המחשב נייד חבל"ז(תגובה חיובית ולא שלילית שלא תבין לא נכון)

למעלה