תופעות לוואי מהחיסון אמא מדווחת שתפו

פולספגן

New member
זה שזה מופיע בתדריך החיסונים זה נחמד, אך למה

לא העירו את תשומת ליבה לסעיף זה?

אני מניחה שהיא לא הייתה מחסנת אם הייתה יודעת שביב מידע כזה מהותי, אתה לא חושב שהיה ראוי ליידע אותה?
להזכירך, רוב הציבור מחסן בעיניים עצומות ואין לו כל יידע בנושא ולכן תפקידכם ליידע אותו

תגובה

שלום רב

כל המידע כולל זה נמצא נגיש באתר שלנו ובעוד מספר מקומות

בנוסף, כל הורה שבא להתחסן נשאל מספר שאלות כדי לראות אם יש לו קונטרה-אינדיקציה.

תפקידנו לידע וכך אנו עושים ונוהגים. לפעמים יש תגובה אלרגית גם כאשר שואלים את כל השאלות (או שלא יודעים מראש שיש רגישות, או שזה לא קשור לחיסון ועוד אפשרויות).

zlp

New member
למה זה מידע מהותי?

הסקת שיש לה רגישות ולכן זה מידע מהותי. מנין לך?

מבקש לראות דוחות הקרן לפיצוי נפגעים

ד"ר קלינר.

(בפעם השניה) אנא הצג בפנינו דוחות מסכמים לכל שנה של הקרן לפיצוי נפגעי חיסונים (המנוהלת ע"י "ענבל"): כמות תביעות, כמות תביעות שזכו בפיצוי, סכום כספי ששולם כפיצוי, וכן את הדוחות הכספיים של הקרן.

תודה!

ומה תפקידך?

אתה עורך הדין שלו?
אולי תשאיר לד"ר קלינר להחליט על מה הוא עונה ועל מה הוא לא עונה? כאן בפורום אין לאף אחד "תפקיד" (חוץ ממנהל הפורום ששומר על הכללים).

הצד השני של המטבע - אתה וכמה חברים נוספים שלקחו על עצמם תפקיד לחרף נפשם על מזבח תכנית החיסונים - ולעולם לא לאשר שום ביקורת על החיסונים או תכנית החיסונים. אז ה "תפקיד" שלכם לגיטימי?!

Markup

New member
אם אתה אימונולוג, הוא עורך דין

וכל אחד נותן יעוץ "ללא אחריות, רק מביאים מידע לציבור"

גם לגיטימי וגם חשוב

לפחות לפי רשם העמותות, העמותה שאני עומד בראשה, מתנהלת בתקינות ולפי מטרותיה. זה תפקיד לגיטימי ומעוגן בחוק.

יתרה מזו, בתפקידי זה אני משרת ציבור של אלפי אנשים ועונה להם על צורך שיש להם ואינו מקבלים אותו משום גורם אחר בישראל.

את תפקידי כאן כמנהל הפורום קיבלתי לפי הכללים מהנהלת תפוז - ולפיכך גם זה תפקיד לגיטימי.

עכשיו, ברוך הבא לפורום שלנו, נשמח לשמוע עליך: מי אתה ומה תפקידך.

deathcaster

New member
תגובה

שלום, שמי זוהר,
אני מנהל מחלקה בחברת ביוטק, בוגר תואר שני במדעי החיים כאשר ההתמחות שלי הייתה במחקר אימונולוגי.

אני בעד חיסונים (באופן כללי, תמיד יהיו מקרים קיצוניים שלא יעידו על הכלל) ונגד פנאטים נגד חיסונים (מקווה שאתה אינך כזה).

אני גם נגד העליהום שעשו כאן לד"ר קלינר, הוא אינו מוצדק ואני לא זיהיתי שום התחמקות מצידו (כלומר לא להגיב לאנשים שמעליבים אותו זה לא נקרא להתחמק).

לכן שאלתי אם התפקיד שלך הוא לגיטימי, כי לא נראה לי שאתה יכול לשפוט אם תפקידו של קלינר הוא לגיטימי או לא כשם שאני לא יכול לשפוט אותך.

נבואה: אם אמשיך לכתוב כאן, "אמא" ו"פולספגן" חיש מהר ינסו לעשות לי רצח אופי.

ברוך הבא

שלום זוהר.

אני לא חושב שעשו עליהום על ד"ר קלינר. הרוח הכללית בדיון עימו היתה עניינית. הוא בחר שלא לענות על שאלות מסויימות - בחירה (לגיטימית) שלו, אלא שאי מענה עשוי להדהד לא פחות ממענה לפעמים. אל תשכח שהוא בחר להגיע לכן, כנציג של משרד הבריאות, ובכך שם עצמו חשוף לשאלות נוקבות שלא בהכרח נוחות לו תמיד. גם זה לגיטימי.

לא זכור לי שאני שפטתי את ד"ר קלינר או את תפקידו. האם אתה מתבלבל ביני לבין מישהו אחר כאן שהתייחס לתפקידו?

נבואה: אם תתמיד בהתיחסות עניינית בלבד לדיון על חיסונים ותפגין אובייקטיביות - לא יעשו לך רצח אופי :)

deathcaster

New member
תגובה

לא, אתה דווקא הרגעת את מי שתקף אותו. מסכים לגבי כל מה שכתבת.

zlp

New member
אתה מפנה שאלות לא רלוונטיות

וזו הנקודה שהצבעתי עליה. בתגובה אתה בוחר לתקוף.

אתה יכול גם להפנות שאלות לגבי התקדמות פרוייקט מחזור האריזות או הקמת מתקני ההתפלה- אלה, כמו גם השאלה ששאלת, לא רלוונטיים לתפקידו של ד"ר קלינר.

אלא שבאוירת העליהום והאלימות שיצרת כאן, הכל הולך.

אגב, שוב אינך דובר אמת כאשר אתה כותב "אתה וכמה חברים נוספים שלקחו על עצמם תפקיד לחרף נפשם על מזבח תכנית החיסונים - ולעולם לא לאשר שום ביקורת על החיסונים או תכנית החיסונים".

בסוף עוד תתעצבן אם אקרא לך שקרן ותאיים עלי במכתבים מעורכי דין

מנסה מכל כיוון אפשרי?

לא. הנקודה שהצבעת עליה היא ניסיון לפתור את ד"ר קלינר מלענות על שאלה שמאד מאד רלונטית למשרד הבריאות! אם היית מכיר את עמדתם של פקידי משרד הבריאות בוועדות הכנסת (מהפרוטוקולים שלהם, למשל), היית מבין עד כמה השאלה הזו הכי רלוונטית לד"ר קלינר. ואם אתה רוצה להיחלץ לעזרתו - ענה במקומו וספק את הדוחות הללו.
יתרה מזו, גם אם אני שואל שאלה שלדעתך מופנית לגורם הלא נכון - מה לך כי תקפוץ לגונן עליו מפני תשובה? אתה שוטר התנועה של השאלות והתשובות כאן? תשאיר לכל אחד לבחור מה לשאול ואת מי, ולכל אחד לבחור על מה הוא עונה ולמי.
ההתנהלות שלך מחזקת את המסקנה שלי שאתה כאן במשימה שאינה קשורה לדיון ענייני על החיסונים.
אפרופו אווירת העליהום והאלימות כאן, אם תשחרר אותנו מנוכחותך הבלתי עניינית לחלוטין, רמת האלימות והעליהום כאן תרד.

ההתרשמות שלי מהתנהלותך כאן, איננה שאלה של אמת או שקר. זו ההתרשמות שלי ואני מציג אותה.
שקר זה כאשר העובדות ידועות לפלוני, אך הוא בוחר להסתיר אותם או לסתור אותן.

אבל אני מבין שכל הטריקים כשרים בניסיון לדה-לגיטימציה. המשך לנסות...

רק תופעות לוואי חולפות?

מה עם מחלות אוטואימוניות כתוצאה מחיסונים? זה לא אפשרי?

אני בטוח שד"ר קלינר מכיר אותן

אתן לד"ר קלינר לענות לפי מיטב היכרותו את הספרות (...או שיעדיף שלא לשתף אותנו בידע הזה).

deathcaster

New member
גילוי נאות

אני מוכן שתאיר את עיניי לדוגמא או יותר שתהווה בסיס לטענה זו (אולי משהו מהשנים האחרונות שלא הכרתי)

למעלה