בקרוב מאד בקרוב זוהר :)
Z zlp New member 28/8/13 #21 אתה החלטת מראש שזוהי תופעת לוואי ושום דבר לא יזיז אותך מדעתך. איזה מידע היה משכנע אותך שזוהי לא תופעת לוואי של החיסון?
אתה החלטת מראש שזוהי תופעת לוואי ושום דבר לא יזיז אותך מדעתך. איזה מידע היה משכנע אותך שזוהי לא תופעת לוואי של החיסון?
C cומcו New member 31/8/13 #31 עכשיו בגלל הבלאגן בסוריה הנושא בכלל ירד מהכותרות וקולות נפגעי החיסונים נבלעים. אפשר אפילו לראות את זה שנעלמו נציגי משרד הבריאות מהפורומים השונים ואפילו הטרולים המסנגרים נעלמו, כי עיניי הציבור בהתקפה כימית מסוג אחר.
עכשיו בגלל הבלאגן בסוריה הנושא בכלל ירד מהכותרות וקולות נפגעי החיסונים נבלעים. אפשר אפילו לראות את זה שנעלמו נציגי משרד הבריאות מהפורומים השונים ואפילו הטרולים המסנגרים נעלמו, כי עיניי הציבור בהתקפה כימית מסוג אחר.
M Markup New member 31/8/13 #32 אני מעריך שחברות התרופות אחראיות למצב בסוריה כדי להוריד מסדר היום את נושא החיסונים, לא? וההוכחה לכך - לא מדברים כיום על חיסונים, רק על המצב בסוריה.
אני מעריך שחברות התרופות אחראיות למצב בסוריה כדי להוריד מסדר היום את נושא החיסונים, לא? וההוכחה לכך - לא מדברים כיום על חיסונים, רק על המצב בסוריה.
C cומcו New member 31/8/13 #33 זה היה צפוי שאיזה חכמולוג ייעלה את התהייה הזו בכדי ללעוג ולהראות את מי שמבקר את החיסונים כהזוי.
M Markup New member 31/8/13 #34 למה ללעוג? הוכחתי את טענתי. מי שחושב אחרת פשוט לא רואה את המציאות, כי נוח להתעלם מהאמת.
C cומcו New member 1/9/13 #35 מה בדיוק הוכחת? שאתה טרול? שמנסה בכל הכוח להכפיש את מי שמותח בקורת על חיסונים ומדביק לו תגיות סתמיות?
מה בדיוק הוכחת? שאתה טרול? שמנסה בכל הכוח להכפיש את מי שמותח בקורת על חיסונים ומדביק לו תגיות סתמיות?
D deathcaster New member 2/9/13 #39 זה דווקא טוב זה מראה כי למסנגרים יש חיים. בניגוד לטרולים של כת האנטי חיסונים.
D deathcaster New member 3/9/13 #53 תגובה בהחלט ייתכן שכן, בהחלט ייתכן שלו, בגלל זה רשמתי שהייתי רוצה לדעת.
C cומcו New member 3/9/13 #47 אז איך אתה מסביר שאתה הופעת כאן? ממליצה לך לנתח את השני משפטים שלך כפי שעושים בפסיכומטרי, אם אתה בכלל יודע מה זה.
אז איך אתה מסביר שאתה הופעת כאן? ממליצה לך לנתח את השני משפטים שלך כפי שעושים בפסיכומטרי, אם אתה בכלל יודע מה זה.
C cומcו New member 3/9/13 #55 אני אומנם לא גולשת ותיקה בפורום (כשנה) אני אומנם כמעט ולא פעילה כאן, למעט בתקופה האחרונה בפרוץ "מגיפת" הפוליו ובכל זאת אף פעם לא ראיתי אותך כאן למעט היום. אז, מי רודף אחרי מי?
אני אומנם לא גולשת ותיקה בפורום (כשנה) אני אומנם כמעט ולא פעילה כאן, למעט בתקופה האחרונה בפרוץ "מגיפת" הפוליו ובכל זאת אף פעם לא ראיתי אותך כאן למעט היום. אז, מי רודף אחרי מי?
D deathcaster New member 3/9/13 #56 היי רגועה אני לא רודף אחרי אף אחד. אין טעם להגיב. אני לא רואה סיבה לכתוב כאן יותר, בהצלחה.