תופעת ה-FLYING RODS

תופעת ה-FLYING RODS

או כמו שזה קיבל בעברית את השם "קנים"... איזה הסברים נוספים נותנים לזה? קראתי בכמה מקומות שיש אנשים שסבורים שמדובר במעין חרקים ענקיים שלא קיימים על כדור הארץ, או שזה סוג של אנרגיה שמגיעה כצורה שנראית בעין. ולמי שלא מבין למה אני מתכוונת, אני מצרפת תמונה להמחשה...

Majestic12

New member
עד היום התופעה לא הוסברה

חלק טונים כי מדובר בארטיפקטים (תוצר לוואי) של פעולת הצילום במצלמה. יש הטוענים כי מדובר ב"בעלי חיים" ממשיים. נכון להיום - לא נתקלתי בחקירה מעמיקה של הנושא. יש לציין, כי הם אינם נראים בשעת הצילום, אלא רק לאחר שמקרינים את הצילומים בהילוך איטי במיוחד...

מה לעזעזל!? הגודל שלו הוא כמה מאות

מטרים. יכול להיות שהוא כל כך מהיר שאנו פשוט לא רואים אותו? אבל הוא באמת קיים...

כריסטין

New member
אז זהו מסתבר שעין האדם לא מסוגלת

להבחין בדבר הזה אבל מצלמות הוידיאו מסוגלות לקלוט אותו

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif וואו

יוווווווו זה גורם לך לחשוב בצורה שונה מאוד, יכול להיות כשאני עובר ברחוב הוא עובר לידי או מרחף מעליי, מגניב!!!!

כריסטין

New member
או ש........

הדבר הזה מה שלא יהיה מסוגל להכנס לתוך הבית ואנחנו לא מודעים לכך כמו במקרה הבא כפי שתועד במצלמה

מה לעזע@$%$%? כרגע קבענו שהיצור

הוא בגודל של מאות מטרים...טוב בוא נגיד שזה גור, אבל שמעו אולי זה בעצם יצור חי לכל דבר, כלומר זה שבני האדם לא יכולים לראות אותו או לדעת עליו לא אומר שהוא לא יצור ארצי לכל דבר.

כריסטין

New member
הוא מגודל של מסמר ועד מאות מטרים

הוא לא בגודל אחיד , אולי הוא מכדור הארץ.....ואולי לא לא יודעים עליו כלום , אין מידע כלומכלום

איך בכלל אפשר לחקור דבר כזה??

הוא מהיר מאוד וזה בלתי אפשרי לתפוס ולחקור אותו, זה נשאר בגדר תעלומה.

Gilliana

New member
משהו שנע כנראה...

קרוב מאד למהירות האור, או אפילו במהירות האור. האם יתכן שחיים מסביבנו בעלי חיים שנעים במהירות כה גבוהה עד שאיננו מסוגלים לראותם ו/או להיות מודעים לקיומם? יתכן וזה ההסבר לתופעה.

Candytuft faery

New member
הה ראיתי על זה תוכנית בהוט

ממש מעניין..גם צילמו הרבה כאלו במערת הסנונית.. ויש כבר אנשים שחוקרים את זה.נראה לי שיש גם אתר רשמי על כך!

שלום

משהוא יכול בבקשה להסביר י מה הם הקנים? מה מיוחד בהם? איך גילו אותם? ובאמת אפשר לראות אותם רק דרך תצלום?

Majestic12

New member
קשה לסווג אותם..

מפני ש- 1. עדיין יש ספקות כבדים, האם מדובר במשהו ממשי,או בבעייה במצלמות הוידאו, ובצורה בהם הם יוצרים את הצילומים. 2. במידע עדיין מועט ביותר.

לי אישית זה לא נראה בעיה במצלמה

או השתקפות שלהאור או כל דבר אחר. לא ייתכן שבמצלמות שונות של המון אנשים שונים ברחבי העולם זה נראה פחות או יותר אותו הדבר, ואפילו בא באותן צורות שחוזרות על עצמן ואותם גדלים... יש גם סרטוני וידיאו שממש רואים בהם את הדברים האלה זזים במהירות שכמעט בלתי נקלטת בעין. מצאתי כמה סרטונים כאלה ברשת... רק בהילוך איטי קולטים את הצורה.

Majestic12

New member
וחבל שהתוכנית ההיא לא שודרה שוב

לצערי לא היו שידורים חוזרים...

ירדן121

New member
על בטוח יהיו שידורים חוזרים.

מהפעם הראשונה שראיתי את התוכנית אז היה אותה בערך עוד 5 פעמים.. זה עניין של זמן... ונחשו למי יש יומולדת מחררר???? לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בת 14.... טחחחחחחחח.!!!!!

למעלה