תופעת ה-FLYING RODS

pasiava

New member
אפשר לדעת מה זה?

אני יודע שאין מידע אבל מה חושבים שזה ומתי זה גוהלה ואיך?

A L1

New member
זה זן חדש של חרקים שעדיין לא גילו

מה כל המהומה?! אתם באמת מאמינים יצורים מהחלל החיצון נימצאים בתוך קו באורך 5 ס"מ ובעובי של 1 ס"מ?

Gilliana

New member
סתם ובלי שום קשר...

בחלל החיצון ישנם גם חיידקים - כך שההערה שלך לא רלוונטית. ומי בכלל דיבר על יצורים מהחלל החציון? יש מספיק יצורים כאן על הפלנטה שלנו שאנחנו ועדיין לא מכירים.

כריסטין

New member
זה יכול להיות זן של חרק חוץ ארצי

שהגיע דרך אסטרואיד או דרך עב"ם (כמו שזנים של חרקים הגיעו מיבשת אחת לשניה ע"י ספינות , מטוסים וכ"ו) זה שהעין לא מצליחה לקלוט אותו הופך את "החרק" לתעלומה מסקרנת ביותר..

Gilliana

New member
בזה אני בספק...

... ואני אסביר לך גם למה: בהנחה שכמעט כל יצור (למעט במצב הקפאה או יובש) זקוק לאיזשהו סוג זל אטמוספירה (לאו דווקא כזו הקיימת בכדור הארץ), אני בספק אם משהו חוץ מבקטריות או וירוסים יכול להגיע מסביבה נטולת אטמוספירה לחלוטין. יחד עם זאת, זו בהחלט יעולה התפתחות של וירוס או בקטריה שהמקור שלהם חוצני.

כריסטין

New member
כפי שהחוצנים למינהם מגיעים.....

לכדור הארץ יתכן שחרק אחד פשוט טפס איתם "טרמפ" והגיע ארצה , יכול להיות שהחרק הראשון שהגיע היה יחיד ויש לו את היכולת להתרבות ללא בת זוג (כפי שיש לנו דו חיים בארץ שעושים זאת) . טוב זו רק תיאוריה שלי

ירדן121

New member
זה פשוט זן של חיה שעוד לא גילינו.

יש חיות בכל מיני מהירויות שונות . כנראה שהחיה הזו מהירה יותר מדי ואנחנו לא יכולים לראות אותה. ועדין לא הספקנו לגלות עוד הרבה סוגים של בעלי חיים אז אין לכם ממה להתלהב.. ראיתי את התוכנית... גם בישראל ניראו מלא כאלה.. טחטחחחטחטחחח בבייי

Gilliana

New member
למה לא להתלהב?

מה, אנחנו אמורים "להתלהב" רק ממה שבא מחוץ לכדור הארץ? לא יהיה מלהיב לגלות זן חדש של בעלי חיים שהמדע לא הכיר עד כה? אותי באופן אישי זה דווקא מאד ילהיב.

אבל שום חיה לא נעה תמידית...

כל חיה עוצרת מתישהו...ואם התופעה כל כך נפוצה איך זה שאפ אחד לא ראה אחד כזה במצב ללא תנועה? עומד או יושב משהו כזה...

Majestic12

New member
דו-חיים...

התרבות ללא בת-זוג אינו קשור דוקא לדו-חיים. מדובר גם בחרקים, אשר בתנאים מסויימים (או באופן קבוע למדי), מסוגלים להתרבות רביה עצמית ללא בת זוג. כל אחד מהם משמש גם כזכר וגם כנקבה - כלומר, כל אחד הינו בעל יכולת ליצור תאי ביצה וגם תאי זרע.

royassis

New member
זה לא נכון

רק חד תאים וכמה סוגי צמחים מסוגלים להתרבות ללא בני זוג. למשל חלזונות יכולים לשנות את המין שלהם מזכר לנקבה אבל לא להתרבות עם עצמם.

למעלה