תופעת ה-FLYING RODS

Majestic12

New member
מצטער...חשבתי שהתכוונת לשינוי מין

לגבי רבייה עצמית (רביה א-מינית) - כן, חיידקים, תאי גזע עובריים, חד-תאים, וצמחים, מסוגלים לבצע התרבות עצמית.

אבל הוא נע במהירות האור...

אני לא חושב שיהיה לו בעיה לא לנשום כמה שניות... זה בדיוק כמו שאנחנו נצלול מצד אחד של הבריכה עד לצד השני וכנעלה מעל המים נשאף אוויר... זאתמרת אם הוא באמת נע כל כך מהר אז אולי אין לו בעיה לעבור מכוכב אם אטמוספירה לכוכב אחר עם אטמוספירה אם הוא שאף מספיק אויר לפני שהוא ביצע את המעבר תחשבו על זה!

Gilliana

New member
הבעיה היא רק...

... שהכוכב הכי קרוב אלינו מרוחק מכאן כמה מאות שנות אור וגם אם היה כוכב שהיה מרוחק מאיתנו רק שנת אור אחת, קשה לי לחשוב על איזשהו יצור שיכול לעצור את הנשימה למשך שנה שלמה...

ולפי מה אתה כ"כ בטוח שאלו חרקים?!

באיזה ביטחון אתה כותב את זה... כאילו אתה חוקר את הנושא כבר שנים ויודע במיליון אחוז שאתה צודק. ואף אחד לא אמר שאלו חייזרים. ייתכן שזו סוג של אנרגיה כל שהיא שהעין לא מבחינה בה, וייתכן באמת שזה סוג של חיידק חוץ ארצי או כל דבר אחר שלא מוכר לנו על פני כדור הארץ...

זה כבר שטויות...../images/Emo13.gif

קודם כל, אין סתירה שעצם חוצני יהיה בגודל של 2 מילימטר, או כמה מאות קלימוטרים. האם אתה מכיר את המדע והחוקים של כלי הרכב החוצניים? כמונו כמוך-לא. שנית, הייתי יכולה אולי לשקול את דעתך שזה סוג של חרק, אם הוא לא היה מופיע בגודל כזה בצילום ואם לא היו רואים אותו אך ורק בצילום...

ירדן121

New member
תיראו איזה מאגגגניבבבב:

זה דימוי של כאילו איך הם ניראים ואם זה באמת חרק אז פה זה ניראה כמו זבוב גדול מאוד...

למעלה