תוצאות הסקר

Another Girl

New member
תוצאות הסקר../images/Emo15.gif

השבוע נתבקשתם לבחור בחיפוש שלדעתכם הכי הצליח ליצור משהו איכותי בקריירת הפוסט-ביטלס...בואו נראה מה בחרתם:
39.29%(11 קולות) שהם הרוב,בחרו בג'ון לנון,במגמה שנמשכת מאז הסקר הראשון...מסתבר שכולם אוהבים את ג'ון.
28.57%(8 קולות) הצביעו לחברו לצמד,ג'יימס פול מקארטני, על אף שיש שיגידו שהוא התבזבז והתברבר.
25.00%(7 קולות) צמוד-צמוד אחריו מגיע ג'ורג' הריסון.
ו7.14%(2 קולות) תומכים בקריירה העצמאית של רינגו סטאר. השבוע הסקר יעסוק בפרשה די לא נעימה שהתרחשה ממש לא מזמן,בנושא "האם לדעתכם פול מקארטני צודק בדרישתו לקבל קרדיט מלא על השיר Yesterday?" לכו להצביע

Another Girl

New member
../images/Emo32.gif לסקר

אז נכון שדנו בנושא הזה ממש לא מזמן, אבל לא נורא. לדעתכם הוא עשה את זה מסיבות טהורות? אולי כספיות? ואולי דווקא לעצבן את יוקו?

מאור 87

New member
אולי..

תוכלו לעזור לאלה מבינינו שלא כל כך מודעים לפרשה??
על הבורות..

Another Girl

New member
הסיפור...

לפני כמה חודשים פנה פול מקרטני בתביעה לשנות את הקרדיט לשיר Yesterday מLennon/McCartney המקובל ל-Written by Paul McCartney and John Lennon... כצפוי הוא נתקל בפעולת נגד עזה מכיוונה של יוקו שדרשה ממנו לכבד את ההסכם שבע"פ שקבע עם לנון על הקרדיטים. הוא מצידו טוען שזה שיר שלו שהוא מזוהה איתו,ולכן הוא רותה את הקרדיט העיקרי לעצמו. זה הסיפור בכללי,לא יודעת איך העניין נגמר...

מאור 87

New member
אהה נכון!

שמעתי באמת על הסיפור הזה.. זה דיי טיפשי מצידו של מקרטני לדעתי.. באמת, כמו שנאמר בסקר, עליו להתמקד בקריירה שלו בהווה ובעתיד ולא בשירי העבר שלו. חוץ מזה, אני לא מבין מה היה לו כל כך דחוף לצאת בתביעה שכזו
הרי זה היה ברור שהסיפור יתפרסם, וזה יעשה לו רק רע..

אני מתלבט בין שלושת האפשרויות...

הראשונות... ללא ספק אני אשמח אם זה בשביל לעצבן את יוקו, אבל אני מסכים ש: א. זה מגיע לו ב. הוא היה צריך לעשות את זה כשג'ון היה בחיים. בינתיים אני מחכה לראות תוצאות אחרות.

Miss CB

New member
אנא, שתפו אותנו!

אני יודעת על הסיפור שלו (או שמא, של אישתו החדשה?) לשנות מעכשיו את כל הכותרות מ"לנון/מקרטני" ל"מקרטני/לנון" - אבל על סיפור יסטרדיי עוד לא שמעתי.

זה אותו סיפור

הוא מעולם לא רצה לשנות את כל הכותרות מלנון/מקרטני למקרטני/לנון, הוא רצה לשנות רק את של ייסטרדי ועוד כמה שירים. זה אותו סיפור בדיוק, רק שהוא נופח.

אני חושבת שזה דיי טיפשי...

במה זה יעזור לו בדיוק בחיים? האגו שלו יתנפח? בכל מקרה, ייסטרדיי היה וישאר שיר מצוין גם אם הקרדיט יהיה מקרטני/לנון ולא לנון/מקרטני...

ל י מ ו ן

New member
בדיוק.....

אנשים לא יחשבו.אה זה השם שלו ראשון-די הוא מלך!! זה לא יעזור לו בשומדבר וזה סתם פוגע בשם של ג'ון......לעניות דעתי (הקובעת
) למרות שפול הפייבוריט שלי נאלצתי הפעם להצביע נגדו.....

shaai

New member
אבל..../images/Emo58.gif

אם במילא כתוב את השם שלו אז מה זה משנה אם הוא ראשון או שני!? כמו ילדים בגן! ד"א זה שניהם כתבו או רק מקרטני?

shaai

New member
אזז...../images/Emo58.gif

אני לא מבינה למה רק עכשיו הוא נזכר!

אני מניח...

שבתקופת הביטלס דרישה כזאת הייתה מפרקת את הלהקה, ואולי הוא לא רצה לפגוע בג'ון כשהוא היה חי (אני לא יודע למה דבר כזה פוגע, אבל לא משנה), או משהו כזה.

Miss CB

New member
אשכרה

מה הוא חושב לעצמו, שמעריצי ביטלז לא נותנים לו כבוד?! יש איזה קטע שלנון יותר מוערך כי הוא נרצח אז זה מין זכרון כזה, אז מה, מקרטני הוא עדיין אחד מהאמנים המוערכים היותר בעולם! מה נסגר איתו? "ווי סטיל לאב יה, סר פול!"

יטבת22

New member
אני חייבת לומר שלא ידעתי את זה

שהוויכוח הוא רק סביב יסטרדיי. וזה קצת מסבך את הסיפור, כי יסטרדיי הוא באמת כולו עבודה של פול מקרטני, ואנשים לא יודעים את זה.

אבל בזכות ההסתה...

נגד פול מקרטני כבר הצבעת כמו אולי כמה אחרים נגדו, ועכשיו הסקר יקבל תוצאות שלא משקפות את הדיעה האמיתית של חברי הפורום.

יטבת22

New member
האמת שלא, לא עשיתי את זה

עדיין לא הצבעתי. וכשאתה מדבר על ההסתה נגד פול מקרטני אתה בטח מדבר עליך, כי את פול האגדה אני דווקא די מחבבת.

למעלה