תוצאות הסקר

מאור 87

New member
אוי באמת..

אבל מה ייצא לו מזה?? אני בטוח שגם המון עבודות נוספות של הביטלס הן עבודות של לנון בלבד, רק שהוא בחיים לא היה מעלה על דעתו להתווכח על דברים כאלה.. :-| זו בדיוק הסיבה למה פול הוא הביטל ההכי פחות מועדף עליי..

אין לו מה להתווכח...

הוא תמיד מופיע ראשון בשמות- למה לו לשנות את זה? וחוץ מזה, ממחקר סטטיסטי (של השירים האהובים עליי) הגעתי למסקנה שלמעשה האלבום היחיד שבו ג'ון יצר (וגם די מעט) יותר מפול היה Magical mystery tour, ולפיכך פול הוא: א. החיפושית היוצרת ביותר ב. החיפושית האהובה עליי אני לא רואה אף סיבה לשנוא את פול... את ג'ון זה עוד בסדר, אבל את פול? ג'ון עשה דברים גרועים הרבה יותר מלרצות קרדיט על שיר של עצמו.

מאור 87

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חשבתי שהחיפושית האהובה עליך זה רינגו..
החיפושיות האהובות עליי לפי סדר: ג'ורג' ג'ון רינגו פול

אכן...

רציתי להוסיף הערה כזאת, אבל אני רואה את זה כמיותר כאשר מדובר בוויכוח סופר מהותי, שנוגע לנטייה (המוזרה?) שלך לשנוא את פול!

מאור 87

New member
נכון.. ../images/Emo9.gif

אבל התבלבלתי בסדר.. הסדר הנכון הוא ג'ורג' ג'ון פול רינגו כי פשוט לדעתי ג'ורג' וג'ון היו החיפושיות הכי מוכשרות ולצערי מי שהיה תמיד באור הזרקורים היה פול..

מאור 87

אני אצא מנקודת יסוד שאתה יליד 87, כי מה שהרגע אמרת היה מאד לא הגיוני. משום מה משנת 80 פול הופיע יותר בתקשורת, ולכן כנראה התקבל אצלך הרושם המוטעה שהוא תמיד היה באור הזרקורים. ההיפך הוא הנכון. ג'ון היה הפרובוקטיבי שקיבל את כל תשומת הלב, ולא פול המוכשר אך בעל התכנים הפחות מהפכניים.

רק להבהרה

כוונתי היא לא שבגלל שלכאורה נולדת בשנת 87 אמרת משהו לא הגיוני, אלא בגלל שבעשרים השנה האחרונות פול משום מה נחשף יותר לתקשורת מאשר ג'ון, למרות שלמען האמת יש סדרות רבות הרבה יותר על ג'ון.

מאור 87

New member
אוקיי..

אוקיי, ייתכן שאני טועה, אבל מה שאני יודע זה שג'ורג' לא קיבל את תשומת הלב שהגיע לו בימי הביטלס וגם לאחר מכן. ו.. כן, אני יליד 87
נ.ב החתימה שלך ממש יפה!!

זה נכון...

אכן ג'ורג' מתוקף היותו החיפושית השקטה נחשף פחות לאור הזרקורים... אבל למען האמת... טוב... לא משנה.

אני לא שונאת את פול...

הוא הכי אהוב עלי... פשוט הסיפור הזה נראה לי קצת אידיוטיואגואיסטי משו...זה הכל...

אני לא רואה אגואיזם ב...

לקיחת קרדיט על שיר שלך, אלא להיפך: לקיחת קרדיט על שיר שהוא לא שלך. אבל לא משנה...

בטח שהוא צריך לקחת קרדיט!

אבל זה לא שגנבו לו את השיר או לא נתנו לו קרדיט... זה רק שהוא כתוב אחרי ג'ון...ומשום מה זה מעצבן אותו...ואני חושבת שהוא יכול להשאיר את זה ככה ולא לעשות כזה סיפור תקשורתי משתי מילים שהוא רוצה להחליף את הסדר ביניהן...זה הכל...

הוא לא עשה מזה סיפור תקשורתי

הוא פשוט שינה את הסדר. יוקו אונו הפיצה את הידיעה שפול הפושטק מעז לקחת קרדיט על שיר שלו, והלכה עם זה לבית משפט, ולכן זה התפרסם.

אההה...

אני חשבתי שהוא הפיץ את זה כי רצה פרסום... טוב, אם זה ככה אז, עדיין אני חושבת שזה מוזר לבקש קרדיט על כזה דבר אבל זה נשמע יותר הגיוני...תודה על המידע!

shaai

New member
אם זה היה כל כך חשוב לו ../images/Emo58.gif

הוא היה עושה את זה שייצא הדיסק! לפני שג'ון מת!

למעלה