תוצאות הסקר

Tomer 123

New member
דווקא לא

ב Hard Day's Night, רוב החומר שייך לג'ון, אבל עדיין פול נשאר בתור הקיראטיבי מביניהם...

ובכל זאת

השירים שאני יותר אוהב ב-a hard day's night הם של פול (אלא אם If I fell הוא של ג'ון, ואני כמעט בטוח שהוא של פול). כפי שציינתי, המחקר הסטטיסטי נעשה לפי ההעדפות שלי, ולא לפי כמות השירים.

Tomer 123

New member
אני מסכים

השירים של פול ב a hard day's night בהחלט יותר יפים (and I love her, things we said today, can't buy me love), למרות שגם חלק מהשירים של ג'ון מצוינים (if I fell הוא אחד מהם. כן כן, זה שיר שג'ון כתב...)

אז דווקא...

במקרה כזה a hard day's night הוא אלבום שבו ג'ון יוצר יותר טוב... אבל זה עדיין משאיר שני תקליטים כאלה בלבד...

Tomer 123

New member
לא יודע אם יותר טוב...

אני אישית אוהב יותר את פול באלבום הזה, גם אם ג'ון יותר דומיננטי...

יטבת22

New member
לא, זה לא נכון

ביסטרדיי זו לא רק הכתיבה, זה הכל. הוא הרי כמעט הוציא את זה בתור סינגל סולו. ובהתחשב בפופולריות של השיר הזה (לא מהפייבוריטים שלי) יש סיכוי שהנכדים שלנו (לא הילדים, אותם אני אחנך :)) יכירו את הביטלס דרך השיר הזה. וזה לא הוגן.

tin ker bell

New member
אוי...זה אחד מסובך..

הוא בהחלט היה צריך לעשות את זה כשג'ון עוד היה בחיים, אבל מגיע לו הקרדיט,זאת היצירה שלו סך הכל.

Miss CB

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

"כן רק כדי לעצבן את יוקו..." חחחחחחחח חמוד!
אנ יהצבעתי שלא, הוא צריך להתרכז בעתיד ובהווה ולא להיות קטנוני

roee816

New member
Yesterday

קודם כל לגבי הקליפ של Free as a bird אתם צודקים בהחלט, לא יצא לי לראות אותו ובעקבות מה שאמרתם הורדתי אותו, הוא פשוט מרגש וקולע למטרה. לגבי Yesterday והויכוח של פול ויוקו אונו. אין בכלל ספק שמדובר בשיר של פול, במקרה יש לי ספר משנת 81 של הביטלס, לנון עובר שם על רשימת שירים ומספר מי כתב את מה. לגבי השיר הנ"ל הוא טוען שפול כתב את השיר לבד ואני מצטט: "Yesterday: Paul. Wow, that was a good 'un"

ונא לא לשכוח....

את "איך אתה יכול לישון" שג'ון אומר שם במפורש!!!הדבר היחידי שעשית היה Yesterday.... חחח..לא מספיק קרדיט?!?.
אבל גם אפשר להבין אותו קצת..איך אתם הייתם מרגישים אם השיר הכי מושמע בהיסטוריה היה כולו שלכם..אבל הייתם צרכים לחלוק אותו עם אחת האגדות הגדולות ביותר בהיסטוריה של המוזיקה?!?! אבל זה גם די קצת קטנוני לא?!?! אררררררררררררג!!!לא יודעת!!סיבכתי את עצמי!!!

למעלה