תוצאות סקר נוגדנים

פולספגן

New member
הם טישטשו את הגילאים הבעייתיים ואת המגזר

הבעיית, כדלקמן:-

הצחיק אותי הפילוג שבו במשבצת אחת כלול יהודי ואחר ובמשבצת שניה, כלול ערבי.
האם בדואי נחשב לערבי או לאחר?
האם דרוזי נחשב לערבי או לאחר?
הרי רוב הסיכוי שבאוכלוסיות האלו, יש סיכוי טוב יותר שלא יהיו נוגדנים ואנו לא יודעים כמה נלקח מהם.

בקבוצת גיל שמו באותה קטגוריה בני 45 ומעלה.
האם דין גיל 80 שקול לגיל 45?
הרי ככל שהגיל מבוגר יותר, כך הסיכויי שיהיו ללא נוגדנים גדול יותר ואת זה משרד הבריאות ניסה לטשטש בגדול, כי אנו לא יודעים כמה נלקח מכל פלח גיל.

קומרן

New member
למה שיטשטשו?

אם לקשישים לצורך העניין אין כמעט חסינות לפוליו אז זה תומך מאוד בגישה של לחסן בחיסון מוחלש...

פולספגן

New member
זה ההגיון שלך?

חשבת אולי שהם יהיו שקולים לאוכלוסיית מדוכאי החיסון ואז לא תוכל לחסן אף אחד כי לרוב המוחלט שלהם יש נכדים ונינים שבמג שוטף איתם?

קומרן

New member
אבל הם לא שקולים לאוכלוסיית מדוכאי

מערכת חיסון למרות שחלקן כן , ומי מהם שכן מדוכא חיסון , עדיף שיהיה טיפה יותר היגני עם הנכדים והנינים בשבועות שאחרי מאשר שתפרוץ פה מגפה חדשה...

קומרן

New member
זהו, שלא רק אני אומר את זה

ממליץ לך ללמוד קצת על חסינות העדר לידע נוסף

פולספגן

New member
אם לא הבנת, תגובתי היתה כי נמאס לי ממך וכבר

אין לי כוח להסביר לך ואם כבר מישהו בחר לקרוא את התגובה שלך, אז הוא מתייחס אליה כמו שקוראים עיתון מבלי להתייחס לכתוב.

zlp

New member
כתבתי לה את זה גם בשרשור הזה

לפולספגן יש הגדרה משלה למיהו מדוכא חיסון.

פולספגן

New member
וקבלת מענה בדיוק כפי שדר ראמי גריפאת קיבל

אתה מוזמן ללכת לתגובה כאן בשרשור שמתחילה אתמול בשעה 22:59 ולזאת הבאה אחריה.

zlp

New member
הוא לא רלוונטי בשום צורה שהיא

מערכת חיסון חלשה יותר? - כן.
האם החיסון של ילדיהם מסכן אותם?- לא יותר מאשר הוירוס הפראי מסכן אותם.

מדוכאי חיסון? - כלל וכלל לא. מערכת החיסון שלהם רחוקה מאוד מזו של מדוכאי חיסון.

נלאיתי מלהסביר את העניין כי התרשמתי שאין לך שום רצון בידע. קבעת משהו לא מבוסס ומאותו רגע הוא הסטנדרט שלך לדיון.

כך לא מנהלים דיון אינטלגנטי, רק מפחידים את הציבור וזורים בעיניו חול.

פולספגן

New member
האם אתה יכול להתחייב כאן שקשישים לא יידבקו

מהנגיף המוחלש של הוירוס?

זכור, התגובה תישמר וכפי שכבר ראינו שהחיסון המוחלש גרם לפריחה איומה בילדה שחוסנה, כך גם כנראה מקרים של קשישים שחלו כתוצאה מהחיסון (
שאתבדה)

zlp

New member
לא. אנ גם לא יכול להתחייב שלא יידבקו בפוליו

או בשפעת, או בעגבת, אם מצבם המיני שפיר.

אם הייתי יכול להתחייב היו קוראים לי אלוהים ואולי אפילו היית שוקלת להודות בטעות בפני.

פולספגן

New member
אז למה אתה מפזר כאן הפחדות וגורם לאנשים לסכן

את עצמם כאשר יחסנו בחיסון המוחלש הכ"כ מיותר ומסוכן?

zlp

New member
איך, למען השם, יסכנו את עצמם?

הילדים מתחסנים. י-ל-ד-י-ם. הבנת את זה, גברת פולספגן?
הסיכוי להעברה למבוגר הוא קטן מאוד אם שומרים על הגיינה. הסיכוי לשיתוק אצל מבוגר הוא אפסי עד לא קיים. אפסי עד לא קיים. במיוחד בהשוואה לאלטרנטיבה (וכל תוכנית חיסונים נמדדת רק בהשוואה לאלטרנטיבה. אף אחד לא דוחף לעצמו פוליו מוחלש כי זה מגניב).

לכתוב את זה שוב?

טובי הזיהומולוגים והאפידמיולוגים של משרד הבריאות וארגון הבריאות העולמי לא מסכימים איתך שהחיסון הזה כל כך "מיותר ומסוכן".
אולי הם לא מבינים כלום ואת הכי חכמה. משום מה, אני בספק...

פולספגן

New member
זה שתדגיש את זה או שתפריד כל אות לא ייעשה את

זה נכון ויש 2 רופאים מעולים שקבעו חד משמעית שזה מפורסם והסרטונים שלהם רצים ברשת, כאשר אחד מהם הוא ברופא שחקר את החיסון ההודי והשניה היא דר' האמפריז.

כדאי לך להאזין לדבריהם ואולי אם תשמע אותם מס' פעמים, יירד לך האסימון.

מי שמדוכא חיסון מקבל הוראות לשמירה על היגיינה

והקפדה על אורח חיים שלא יסכן אותו בשוטף (כלומר בלי קשר לפוליו), כך שאין כאן משהו חריג או מיוחד. דווקא מבפוליו קל יותר להיזהר כי הוא עובר בצואה, לעומת פתוגנים אחרים שעוברים באוויר. ההימנעות מחיסון ילדים שיש להם במשפחה מדוכא חיסון היא רק נקיטת משנה זהירות נוסף [שלא ננקט במבצע החיסונים ב-1988 ועדיין לא היו בעיות, כפי שהזכיר ד"ר קלינר כמדומני].

זה היה המסר של ד"ר בועז לב, המשנה למנכ"ל משרד הבריאות היום בתוכנית של יעל דן בגל"צ ואני מסכים.

אם לאדם כזה יש נכדים/נינים הוא צריך להיזהר יותר ולא להחליף להם חיתול או ללכת איתם לשירותים ולדאוג שהם לא חולקים איתו כלי אוכל בארוחות משפחתיות. דווקא עכשיו בפוליו זה אפילו קל יותר כי אם הם קיבלו חיסון מוחלש אז יודעים מתי הם קיבלו ויודעים שההפרשה היא ל-6 שבועות. לעומת זאת אם הם חולים לא תמיד יודעים ישר במה מדובר (וגם לא תמיד יודעים שחולים כי יש תקופת דגירה שבה מדבקים הלאה אבל עוד אין סימפטומים).

בקיצור, יש כאן בסך הכל זהירות אקסטרה אקסטרה וזה טוב, אבל לא צריך לקחת את זה לקיצוניות השנייה. חשוב לזכור שאם אותם נכדים או נינים יהפכו להיות נשאים של פוליו פראי הרי שהסיכון לאדם כזה יהיה גבוה בכמה סדרי גודל. ואמנם ילדים למשפחות עם מדוכא חיסון לא מחסנים (כאמור, ליתר ביטחון על ביטחון) אבל אם שאר הילדים יתחסנו כמומלץ אז תהיה חסינות עדר ואז הסיכוי של אותם ילדים להפוך לנשאי פוליו פראי ירד משמעותית ובכך הם יגנו על בני משפחתם.

פולספגן

New member
כל העניין של הגיינה נראה לי ריאלי?

קשה לי להאמין שהציבור יישנה את דפוסי ההגיינה שלו ובמיוחד לא ילדים קטנים בגן שבו נמצאים 35 ילדים עם נוכחות של גננת אחת וסייעת אחת.

אם זקן יקוטלג כ"מדוכא חיסון" שזה בערך הדבר הנכון לעשותו, אז אף אחד לא יוכל לחסן ילדים, כי כפי ששנינו מסכימים עליו "ילדים למשפחות עם מדוכא חיסון לא מחסנים" את זה בדיוק משרד הבריאות רצה לטשטש בסקר שלו כאשר הוא שם בפינטצה זקן אחד ואת היתר שם גילאי 45 פלוס והכל כמובן תחת משבצת אחד של גילאי +45

למעלה