תוצאות קרב האהבות...

תוצאות קרב האהבות...

נתחיל בזה שאני ממש מאוכזבת..אני חשבתי שתקחו את זה כסתם שאלון ולא כקרב ממש..אבל כמה התייחסו ממש לא יפה..אבל אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו... ולעניין... ה-
מגיע ל.......
מיה ומיגל
וה-
מגיע ל......
דייגו ורוברטה
הזוכים הם כמובן מיה ומיגל אך כל זוג קיבל מס' הצבעות...

טוב זה היה ממש צפוי..

זה היה ממש צםוישאלויהיו מיהומיגל... אני יחזורעלהסקרכאשר רוברטהודייגו יהיו חבריםונראה מהאז כולם חושבים... בסה"כ 2 הזוגותמקסימים ואני אוהבת את כולם!

סוכריה16

New member
זה לא ממש קשור. כי אם אוהבים

זוג אין דבר שיכול להשפיע על זה! וגם בכלל, יש כאלה שגם בתקופת הריבים אהבו אותם! אז זה לא נכון לאמר שאיזה בסאהף ושנחכה שהאלה יהיו חברים ואז נשנה דיעה! מה שעושה זוג זה הריבים, המתח וברור שהאהבה- כנראה שאת כל זה יש למיה ומיגל! ולכן הם המנצחים! אז טיפת פרגון! חח... מיה ומיגל! מגיע להםםם

לא התכוונתי לזה...

התכוונתישתקופה ההיא בטח כל מי שאוהבאת R&D יצביעו להם..ואני יודעתצכל אחד נאמן לזוגשלו ואני מתהעל מ"מ תלכי אחורה ותראי ת'תגובותשלי עלהפרקים ותביני...

DinaLiza13

New member
מיה&מיגל!!../images/Emo23.gif

זה היה דיי ברור שהם יזכו! הם כאלה חמודים! אבל גם רוברטה ודיאגו!

eveligne406

New member
M&M

זה היה צפוי... ובאמת סוניה, או בכלל כל המעריצים של דולסה \ דייגו תלמדו לקבל גם מה שאחרים חושבים... ותתחילו לעכל את העובדה שלא כולם מעריציפ שלהםם..ואם היום אני באתי ואמרתי שאני לא אוהבת אותם . מחר יבואו עוד כאלה.. ומה תעשו? תמחקו להם את ההודעות מהפורום?? באמת... תתבגרו קצת

legalyblond

New member
מיה ומיגל מושלמיים חמודייים

הזוג הכי מושלםם שראיתיי בחייים

מה אתם מקשקשים

אושרי כהן הכי חתיך...סתם9 בצחוק...לא באמת הוא חתיך...אני לא יודעת בגירסא הארגנתינאית בלי להעליב לא סבלתי את מיה ומנואל..כי מיה(לואיס)אפילו אם היא יפה היא ניראת ילדה קטנה ופליפה לא הכי חתיך אבל אנהי ניראת אישה ופונצ'ו..נו אין מילים ררררר
.אבל אני אוהבת את רוברטה\מריצה וכל המרדניות המשוגעות ואת הדייגויים והפאבלויים הסנובים...אז יש לי הרבה היטלבטויות בין ר"ד לבין מ"מ...חחחח עלק מזה הראשיי תיבות האלה חח.

סוכריה16

New member
צודקת לואיסנה קטנה.. אבל

אין קשר חח פשוט הגעתי למסקנה שלואיסנה לא העבירה תתפקיד שלה טוב! אני רוצה שתבינו למה מיה אמורה להיות סנובית נכון!? אבל סנובית חמודה.. לא סנובית קרה כמו קרח שכל החיים שלה רק היופי חשוב לה והקרמים והשערה שלא במקום! לפי דעתי ההתחשבות שלה בחברות הייתה צבועה זה לא היה נראה כאילו באמת אכפת לה מהם.. ופה.. מיה כאילו מצליחה לגרום לצופים להתקרב אלייה! לא יודעת... גם להיות סנובית כזו, וגם להתחשב בחברות שלה שלפעמים זה נראה כאילו הן הכי חשובות לה שיש! אנהי עושה את זה מעולה לפי דעתי.. שונה ממיה.. אבל מעולה!!! חוץ מזה האי כל הזמן צוחקת ומצחיקה באמת .. היא פשוט מותק של בן אדם1 וזה מתקשר.. שבגלל משחק טוב.. יש כימיה טובה, יש רגש ... פשוט אוהבים את הזוג הזה

o o r r e e n n

New member
לא נכון לו שיחקה יפה את התפקיד

היא שיחקה סנובית אבל הייתה חמודה וכמובן יפה בטירוףף

סוכריה16

New member
אז יכול להיות שאנ י טועה

אבל עכשיו אני מבינה שאמורה להיות מיה יותר מתחשבת כזו לא יודעת! אני לא מאמינה שבאמת ציפו שהמון יעדיפו אותה על קמילה כשהיא כזו סנובית קיצר מה שבטוח- שהדמות ממש ושנה וכל אחת מעבירה משוו אחר...

LemonLimeLilach

New member
אני דווקא חושבת שלואיסנה עשתה

את זה טוב בגלל שהיא שחקנית לא משהו בכלל (בלשון המעטה) ומיה אמורה להיות דמות כזאת... גרועה - היסטרית, בכיינית, מטומטמת... לו העבירה את זה טוב. ברבלדה שינו קצת את הדמות של מיה, עשו אותה טיפה יותר בוגרת ופחות מפגרת טוטאלית (לוידעת אם זה המפיקים, או אנהי אבל מישהו עשה שם משהו)

blondi rebelde

New member
גם לי יש הרגשה כזאת

שהתסריטאים עשו משהו לדמויות של מיה ומיגל!! כי במורדים אני זוכרת שזה היה ממש אבל ממש משעמם והם בכלל לא עניינו אותי ועובדה שאני מהעונה הראשונה לא זוכרת כמעט כלום איתם!! פשוט כל הזמן הייתי רק מריצה ופבלו (אייי בנחה בנחה) ופה ברבלדה אני פשוט מטורפת על מיה ומיגל!!! הם עשו את הכל יותר יפה בזוג הזה ואני בעצמי לא מבינה מה עשו להם!!

סוכריה16

New member
זהו1 קמילה הייתה סופר מעניינת

שלא עניין אותי שום דבר מלבדייה! אני לא יודעת.. לי נראה זה פםשוט השחקנים.. זה דיי ברור שמה אהבתי את קמילה.. אז נקרשתי אלייה יותר ופה את אנהי... אבל מה שלא ברור.. זה שעל פליפה חליתי ולא אהבתי אותו עם לואיסנה..

o o r r e e n n

New member
לא עשו כלום פשוט אהבת את מריצה ופבל

אז לא התייחסת למיה ומנואל שלדעתי היו להם קטעים יותר יפים ממיה ומיגל

LemonLimeLilach

New member
מה הקשר?

אם מישהו אהב את מריצה ופבלו, למה הוא לא מעדיף את רוברטה ודייגו על פני מיה ומיגל?

LemonLimeLilach

New member
גם אני ככה בדיוק

לדעתי זה גם השחקנים - פונצ'ו ואנהי, לוידעת, קל נוראאאא להתאהב בהם תוך שנייה והם מסוג השחקנים שגורמים לך להתחבר אליהם רגשית... וכן, גם שינו את הדמות של מיה לדמות שיותר קל להתחבר אליה, אני לא מסתכלת עליה וחושבת "וואו, איזה פוסטמה"
במורדים מרוב שהייתי מאוהבת במריצה ופבלו לא השקעתי במיה ומנואל שנייה

סוכריה16

New member
בדיור ממש קל להתחבר אליהם

אני לפחות לא מבינה איך אי אפשר לאהוב אותם
זה בדיוק זה.. השחקנים!

למעלה