תוצאות קרב האהבות...

סוכריה16

New member
אני בהתחלה בכלל לא אהבתי את אנהי

בתפקיד הזה של מיה.. ולא יודעת.. עם הזמן פשוט מצאתי מלא דברים טובים! ללואיסנה ממש ממש לא נקשרתי.. אוף עם הציפורן שנופלת לה וכל זה זה היה מטומטםםםםםם!! ברור שהעדפתי את מריצה יש משוו.. התפקיד של מיה אמור להיות פשוט- מקסובע בעצמו כמה בכיות של "דדי דדי" וזהו.. ובגלל זה אני חושבת שאנהי עושה תתפקיד טוב יותר.. כי פתאום אני מעדיפה את האופי של מיה.. ופעם לא יכולתי לסבול ..

LemonLimeLilach

New member
גם אני לא אהבתי את אנהי בתפקיד

בהתחלה. חשבתי שהיא נראית מבוגרת מדי מכדי לשחק ילדה בת 15 וזה בגלל שהתרגלתי ללואיסנה שעם כמה שהיא מפותחת היא עדיין נראית כזאת ילדה קטנה שבא לך לשים אותה בכיס ולשמור עליה אבל זהו 100 פרקים אחרי לא תגרמי לי להזיז את המבט מאנהי, אני מאוהבת בה לגמרי עם לואיסנה, כ-ן אהבתי את איך שהיא עשתה את מיה כי זה היה נראה מתאים למי שהיא באמת. כאילו לא הסתכלתי וחשבתי "וואו איזה דמות מופרכת", זה נראה ממש אמיתי, כאילו זאת לגמרי היא במציאות, ככה פוסטמה. ואנהי גם נראית יותר בוגרת, וגם עושה את מיה יותר בוגרת - ואז זה ג-ם ממש מתאים, אם נגיד היא הייתה את מיה כמו לואיסנה הייתי פשוט מכבה את הטלוויזיה

סוכריה16

New member
חח נכון

אנהי היא יותר מבוגרת .. בוגרת מנטלית מלואיסנה.. שהיא ילדה.. והיא מהממת באמת שהיא יפה.. אבל מתישהו המשחק שלה חוזר על עצמו.. ואני לא מאמינה שלואיסנה יכולה לרגש או להתחבר למעירצים רבע ממה שאנהי. בכלל.. אולי אני טועה אבל רוב המעירצים- שזה בעיקר בנות אהבו יותר את קמילה.. ולמה? כי הן נקשרו אלייה יותר.. כי היא בדיוק כמו אנהי.. היא משדרת משוו לצופים.. קרבה כזו.. היא מותק.. וקשה קשה שלא להתחבר אלייה

LemonLimeLilach

New member
גם אני חושבת שאהבו יותר את קמילה

לא רק הבנות.. יש לי ידיד שחולה על לואיסנה, מטורף עליה.. יום אחד דיברנו ואמרתי לו שקמילה שחקנית מדהימה ולואיסנה סתם, ומה הוא אומר לי? "נכון, לואיסנה שחקנית גרועה וקמילה פי אלף יותר טובה ממנה"! הייתי בהלם
גם עם קמי רואים שהיא שחקנית אמיתית, כל אידיוט יכול לראות שיש לה באצבע הקטנה יותר כישרון ממה שיש ללואיסנה כולה, עם כל הכבוד לה, היא רק פרצוף יפה וקמי היא כל החבילה, היא מ-ש-ח-ק-ת

סוכריה16

New member
מסכימה איתך 100 אחוז

כאילו אני זוכרת שכל מי שרק שאחתי באותה תקופה אהב רק את קמילה.. אני כאילו הייתי מעריצה חולה של קמי ופלי.. ואני זוכרת שגם לפלי היו יותר מעריצים מבנחמין! ולדעתי מגיע לשניהם כי הם שחקנים באמת- מדהימים בכל מובן המילה!! ושקמילה בוכה היא מרגשת ואני בוכה יחד איתה חח
אוף אלייה אני הכי הכי מתגעגעת!!! ושראיתי את ההופעה השנה אז היא ופלי כזה היו פשושיםםםםם! דיי איזה מתוקים! התרגשתייייייי

LemonLimeLilach

New member
אני לא בטוחה בקשר לפליפה ובנחה

נראה לי שבנחה לוקח מבחינת מעריצות בגלל שיש לו פרצוף כזה עיניים כאלהההההה כחולות
להגיד לך את האמת אף פעם לא הקדשתי מספיק זמן לפליפה כדי לבחון ברצינות את היכולות משחק שלו.. אף פעם זה לא קפץ כזה החוצה כמו עם קמילה ונראה לי סתם לא שמתי לב אליו אז אני לא יכולה להגיד אם הוא שחקן מדהים באמת מה שכן, עם כמה שאני מעריצה של בנחמין אני מכירה בעובדה שהוא לא השחקן הכי טוב בעולם
ואלוהים, קמי בוכה מהמםםם וואי עכשיו אני נזכרת בסצינה שהיא חתכה את הראסטות במורדים - נראה לי שבכיתי ש-ע-ו-ת, וכל פעם שהיא בכתה בגלל פבלו, אפילו בלי דמעות, רק פרצוף כזה קצת עצוב, הייתי עצובה יומיים גם היא מביעה משחק ורגשות כאילו דרך הדברים הממש קטנים - הזזה של היד, פרצוף, הבעה קטנה כזאת, מבט... זה דברים שהופכים שחקנית לשחקנית גדולה, כשעם הדבר הכי פשוט, יוצאים מיליון רגשות. אני מתגעגעת גם! אין לך מושג איך קפצתי משמחה כשהיא הצטרפה לפלוריסיינטה, זה עשה לי את השנה. ועכשיו כשויוה יביאו את הנובלה עם גוסטבו אני בכלל אמות מאושר!

LemonLimeLilach

New member
אני אהבתי את מריצה ופבלו

יותר בגרסה הארגנטינאית... הם בכלל הזוג הטלנובלי האהוב עליי אי פעם ברבלדה אני לא מתחברת לדייגו ורוברטה ברמות שהתחברתי לקמילה ובנחמין... ולעומת זאת אני מתחברת לאנהי ופונצ'ו הרבה יותר משהתחברתי לפליפה ולו. אין לי מ-ו-ש-ג למה. במורדים לא היה אכפת לי ממיה ומנואל בכללללל, ופה אני כל כך קשורה אליהם

לסיכום..

תביני אני אוהבת את 2 הזוגות אותה הדבר.ץ..אולי את רובר ודייגו טיפה יותר כי הם נורא מזכיריםלי משו אישי.. לא באתי לפהבמטרה לריב איתך את הראת קצתזלזול בקשר לדיגו ורובר.. ולהבא תנסי להגיד מה שאת חושבת בכוונה יותרטובה,בגישה יותר טובה,בדרך יותר טובה ותהיה יותץרגמישה..זה הכל.. טוב אני מקווה שאתלא שונאת אותי כי אני לא רוצה לריב עםן אפ'חד.. ואני מקווה שנסתדר יפה גם עם חילוקי הדעות שלנו...

bigmomentom

New member
טוב שמישהו יספור

אם כבר עושים קרב אז עד הסוף. חייבים תוצאות!

legalyblond

New member
ממ ספרתיי אבל..

יצא מיה ומיגל 16 ורוברטה ודייגו 9 או 10 התבלבלתי שם כי הכול מזה לא ברור הרבה רשמו פעמיים וזה אבל תספרו עוד פעם

o o r r e e n n

New member
צודקת בהחלט רובר ודייגו הכי מתאימים

ורק שתדעו שלמיה ומנואל הייתה כימיה יותר טובה מאשר למיה ומיגל הוא לדעתי היה צריך להיות בן זוג של דולסה

סוכריה16

New member
פשש שרה מלדונדוווו

גם אני אוהבת אותה!! היא משולמת ! השחקנית שאני הכי אוהבת, כמובן עם אנהי
כל כך מיוחדותתתתתת

bigmomentom

New member
סתם רעיון לכולם

חשבתם אולי שזאת בדיוק היתה הטכניקה של פדרו דמיאן להבדיל בין 2 הגרסאות. אם בארגנטינאית מריצה ופבלו היו הזוג שיותר תפס אצל הקהל, אז דווקא במקסיקנית הלכו על מיה ומיגל. הרי ידוע שדמיאן רוצה להכניס שינויים ביחס לגירסה המקורית.

סוכריה16

New member
יש משוו וגם.

שהתחיל אצלנהם רבלדה במקסיקו כולם חשבו שיש משוו בין אנהי לפונצ'ו ושהוא כבר לא עם דולסה רק ועשו השוואות של תמונות דולסה וכריסטופר- ם אחוזים של כימיה לעומת מיהומיגל שזה כל הכימיה האפשריצ! ועד עכשיו מי שכנה עם עצמו יודה- שגם שמיה ומיגל היו בתקופת ריבים היה כיף להסתכל עליהם מאשר הריבים של רובר ודייגו

LemonLimeLilach

New member
לא ממש

גם בגרסא הארגנטינאית מי שנחשב ה"זוג" היה מיה ומנואל... הם קיבלו הרבה יותר מסך, הרבה יותר תשומת לב (מבחינת עלילות, זמן ביחד, קליפים, מבטים, נשיקות..) ובעיקרון אני חושבת שהרבה מהצופים כן העדיפו אותם כי הם מין כזה סיפור אהבה קלאסי לעומת מריצה ופבלו שרק רבו כל היום כן יש המון מעריצים למריצה ופבלו בגלל שיש המוןןןןןןןןן מעריצים לקמילה (לפני שמצאתי פורומים באינטרנט הייתי בטוחה שאוהבים יותר את לואיסנה, אבל טעיתי בגדול) הטכניקה לדעתי הייתה לעשות את מיה פחות מטומטמת, ואולי משהו שיתאים יותר לאנהי השחקנית והבנאדם, וגם בגיל.. הרי לואיסנה בדיוק בגיל של מיה, ואנהי יותר מבוגרת, אז רצו לעשות משהו שיראה הגיוני

למעלה