תוצאות קרב האהבות...

סוכריה16

New member
לא זה פשוט אנהי..

בתפקיד הזה קטן עלייה.. את לא ראית 406.. אז את לא מסוגלת לדמיין יך היא שיחקה שם!! ברמות שאי אפשר לתאר!! אין.. כאילו כל יום הופתעתי מחדש! מה זו מיה לעומת ג'סיקה!??! פשוט כ-ל-ו-ם! רציני ! מיה כל הזמן צוחקת ג'סיקה צרחה כל היום קפצה כמו משוגעת בכתה הייתה רעה טובה הכל! מיה כל כך חסרת בסיס לעומתה.. כאילו אז אנהי בטח ראתה את הדמות של מיה והחליטה שהיא תעשה משוו אחר.. משוו שהצופים יאהבו יותר.. וברור שלקמי יש יותר מעריצים.. ללא צל של ספק!!! אבל שהם היו פה הם זכו כזוג הכי הכי של המורדים לו ופליפה.. וזה כמו שאמרת- רק בגלל שמה שבולט אצל השניים זה הריבים!

LemonLimeLilach

New member
כן בגלל זה אמרתי את זה גם

שהם היו פה הם זכו בזוג.. הם נחשבים זוג קלאסי כזה אבל מה זה משנה, לא משנה כמה הם מושכים כזוג (וזה רק בגלל שהם היו זוג אמיתי, נראה לך שלואיסנה הייתה מסוגלת לשחק מאוהבת אם היא לא הייתה מאוהבת בו בחיים האמיתיים?
) נראה לי שמי שנחשב שחקן אמיתי מתוך כל הרביעייה הזאת זו קמי... מה אכפת לי אם הם זכו כזוג, היא זכתה בסצינה הכי עצובה, מורדת הכי מורדת, טלנובלה עם גוסטבו ברמודס... ולואיסנה המשיכה הלאה לעוד דמות מטומטמת חחחח וחבל על הזמן עוד מאה שנה ככה כשיהיה שוב 406 נראה לי אני אמות מאהבה לטלנובלה הזאת

סוכריה16

New member
חחח אני בטוחה

חחח לאויסנה לא כזו גרועה.. לפי מה שאני וזכרת בקטנטנות אהבתי אותה.. חח אבל קמילה ממש.. מילדות אהבתי אותה וברור שאין עלייה שםםם בכלל! היא תופסת את לאויסנה במשחק ותמיד רציתי שהיא תרביץ לה חחח! כי דיי לואיסנה באמת שעצבנה בתפקיד הזה.. קמילה כאילו הייתה הכוכבת מבחינת הכל כזה.. כאילו איפה שהיא לא הייתה רק צרות יש! נכון.. קמילה ממשיכה ומשחקת בנובלה חדשה בעוד תפקיד שבטוח האי תעשה אותו מדהים ולואיסנה .. מה עבר עלייה?! היא התכערה מהמורדים! ראיתי תמונות .. ורציתי באמת לשאול- מה עבר עלייה!?!???!?!?! שלא תהרוס תצמה!

LemonLimeLilach

New member
חחחחחחח היא נהייתה אריההההה

זה בגלל הדמות שלה החדשה - קלי באנדי! נשבעת לך כל התפקידים שהיא מקבלת זה של פוסטמות
בקטנטנות בכלל לא אהבתי אותה.. ראיתי רק את העונה ה 7 איתה ובלעע לא אהבתי אותה לא חשבתי שהיא יפה שהיא מיוחדת שהיא כלום
וקמילה באמת עושה תפקיד מדהים זה קצת כזה כמו מריצה, אבל לא ממש... מה שטוב בה שכל תפקיד שהיא עושה שונה (קמילה הרגילה, מריצה המופרעת, פלומה הרעה, ועכשיו סיסי) ולא מרגישים שאריות של הדמות הקודמת. אני זוכרת שעם כמה שניסיתי לחפש את מריצה בדמות שלה בפלוריסיינטה, לא מצאתי, אפילו לא כשהיא התנשקת שם עם בנחמין

סוכריה16

New member
חח רציתי לאמר אריה.. פחדתי! חח

וכן! אין איןןןןן ! קראתי גם מה שרשמת לעמלה על הרסטות והכל כל כך נכון! ואני חושבת שבבנים שם אין על פליפה.. הוא משחק ממש טוב! במורדים לא כל כך זכור אבל קטנטנות ממששש ממשששששש זכור לי! וקמילה ופליפה היו מדהימים יחד!! כאילו אם אחד מהם לא היה יודע לשחק אין סיכוי שהייתי נקשרת ברמות שכאלו חחח.. קמילה עוד תגיע רחוק.. באמת! יש לה את זה!!! ולמרות העיניים הכחולות של בנחמין.. אני זוכרת שרוב המעריצות היו לפלי בהעופעות קודם הייתי נכנסת ובסודקת שלטים חח והכל היה קמילה או פליפה.. יכול להיות שיצא לנו להיות על הופעות שונות.. אבל אני הייתי ממש מאושרת חחח שמחתי בשבילם כי מגיע אליהם.. על כל ההזעה בהופעות חח הם רוקדים באופן מדהים שניהם, שרים ממאלף וכזה כיף היה לאהוב אותם באמתתתתתתתתתת כי הםם מאלה שמשקיעים תצמם בשביל המעריצים!
מעניין אם פליפה עשה בשכל שעזב לארגנטינה.. כאילו מעניין אם הוא היה נשאר אז הוא היה משחק בטלנבלות מקסקניות כמו פונצ'ו, אהרון דיאז וכל אלה

LemonLimeLilach

New member
בקשר להופעות אני מסכימה מיליון אחוז

הייתי בהופעה שלהם כשהם היו בארץ פעם אחרונה ובוא נגיד שמבין הארבעה פליפה לא מקום 1 אצלי... אבל בהופעה פשוט נדהמתי ממנו, הוא חיית במה, הוא רץ התרוצץ קפץ התחיל לאלתר קולות (ולואיסנה העתיקה ממנו חח איזה קרועים) גם מבחינת הקול אני חושבת שיש לו קול מהמם ממש עמוק כזה ועשיר, השיר האהוב עליי בדיסק שלהם הוא Te Sone שלו... בהופעות אני זוכרת שהכי נהניתי מפליפה ומפירו, הם צריכים מבחינתי לעבור לגור על במה ולהופיע כל החיים שלהם, זה פשוט הם, זה הייעוד שלהם אני חושבת שהוא עשה בשכל כשהוא עבר לארגנטינה, לוידעת נראה לי הוא מצא את החיים שלו שם, את החברים שלו (בנחה, קמי, ולא רק
), את האהבות שלו (לו בזמנה, ועכשיו החברה הדוגמנית שלו שהוא כבר גר איתה), את הקריירה שלו (מקטנטנות למורדים לדובלה וידה ולתיאטרון עם נצ'ה גווארה שזה כאילו ווואווווווווווווווווו). וקמילה ועוד איך תגיע רחוק, היא אפילו לא בת 21 וכבר שיחקה עם גדולי השחקנים - ועוד גוסטבו ברמודס! גם במורדים אגב שימי לב שמבין כל השחקנים לה היו הכי הרבה סצינות עם המבוגרים, כאילו קלטו שהיא שחקנית ונתנו לה את החומר הכי קשה למשחק והיא עשתה זה בקלות פשוט. אני רואה אותה הופכת לשחקנית גדולה. אחח אם היא רק הייתה מבוגרת ב 10 שנים ומשחקת עם פקונדו באיזה נובלה... חח איזה חלומות

סוכריה16

New member
חח למה לא !?!?

היא קטנה כזה בחיצוניות וגדולה באשיות! וואי.. נכון..לפליפה יש קל עמוק! אין! זה מה שהכי כובש אותי בו וחבל על הזמן! חח וגם אני כמוך.. הכי נהנית לראות את פירו ופליפה! אי אפשר להסביר אבל זה פשוט כיף! הם ענקיים! במיוחד פלי כי הוא שר פול שירים ולא נגמר לו הכח.. את הקל שלו ול כרסיטיאן אני הכי אוהבת ...
ופילפה וקמילה.. זה כאילו משהם נולדו לימדו אותם לרקוד או משו כזה! הם רוקדים מושלםםםםםםם!

LemonLimeLilach

New member
נכוןןןן אני גם אוהבת

יש סצינה אחת במורדים שפבלו מלמד את מריצה לרקוד והם מתחילים לרקוד ואלס באמצע הבצפר... קטע שליטה אמיתי, היא רוקדת ממש יפה! חח נראה לך שהיא תשחק עם פקו? הוא בחיים לא יסכים לגעת בה כי היא כל כך קטנה ממנו... אפילו שהוא בגיל של חבר שלה חחחח ראית את ההופעה השנייה של המורדים? כשהוא שר Te Sone והבנות מורידות לו את החולצה? אהההההה את קולטת אותי בהופעה עם פה פתוח בהלם. והכי יפה שהם שרו את Para Cosas Buenas בגרסא חדשה, נכון יש לפליפה בית ולבנחמין בית? אז בהופעה הם שרו בפעם השנייה שורה פליפה שורה בנחמין... א-ה-ב-ה
ופירו, וואי אני מתה על השירים שלו! אפילו שיש רק שניים חח הם מדביקים כאלה

blondi rebelde

New member
ב406 אנהי הוכיחה שהיא

שחקנית שחבל"ז!!! אין ג'סיקה עשתה כ"כ הרבה דברים הייתה משוגעת צרחה צעקה אהבה ואין פשוט הדמות הזאת הייתה דמות מעולם אחר! בהתחלה ממש לא סבלתי את ג'סיקה אבל לאט לאט התחלתי לאהוב אותה ובעיקר כשהיא הייתה עם קיקה אין אנהי פשוט עשתה את ג'סיקה בצורה הכי מדהימה שיש ובאמת אי אפשר בכלל להשוות את הדמות של מיה לג'סיקה!

o o r r e e n n

New member
טוב עכשיו הם זוג אבל עוד לא ראיתםאת

רובר ודייגו כשהם משחקים זוג הכימייה אחרת הם ממש מתאימים ודרך אגב במקסיקו הם הזוג האהוב בסידרה

bigmomentom

New member
ראיתי. ולא הם לא עושים לי את זה

דולסה אומנם מנסה אבל כריסטופר לא זורם איתה. שמתי לב שבד"כ היא אקטיבית יותר בנשיקות שלהם. יש בעית כימיה רצינית ביניהם.

kendygirl

New member
בקיצור את לא אוהבת אותם ולא משנה

כמה שתהיה כימיה בנהים תגידי שאין

bigmomentom

New member
את שומעת מה שאת רוצה לשמוע

זה לא מה שאמרתי. אבל עזבי, ממש מיותר להתווכח על שטויות. תהני לך מכל מי שעושה לך את זה

ג ב ש ו ש

New member
אחלה תוצאות../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

מבחינתי 2 הזוגות מדהימים ביותרררר

למעלה