תורת הפלייליסט...

תורת הפלייליסט...

מי האנשים האלה שיושבים בחדרים אפלים ומחליטים בשבילי!!! מה אני רוצה או צריכה לשמוע..?! למה חומרים טובים מגיעים לאוזניי בצינורות הלא מקובלים? מי כתב על הר סיני את תורת הפליילסט? מי המציא בכלל את העיניין הזה שעל פיו ישק דבר? למה התחנה המכוערת הזאת צריכה להיות מטחנה שקודחת לי במוח ולא לתת במה להמון יוצרים טובים שעובדים קשה כדי להצליח או לחלופין לתת לנו, אנחנו, העם להחליט מה טוב ומה לא?? אז ככה, שמים לי שירים בכוח ובכפייה שכבר החליטו עליהם שהם הדבר הבא.. הכי חם.. הכי לוהט... ומה שנשאר לי זה לא הרבה ברירות אלא להתכופף תחת משמעת מכוערת שמכתיבה לי מה לשמוע!! נכון אני מקשיבה לגלגלצ, כי מה לעשות?! בואו נקרא לילד בשמו לצערי זו התחנה שכל אומן רוצה להיות מושמע בה, כי היא כפוייה על עם שלם.. שלא נונתנים לו את ההזדמנות להשכיל מחומרים שונים, חדשים, טובים, איכותיים.... אני יכולה לשים כאן רשימה רשימתית ומכובדת של אנשים שכביכול אתם יכולים לכנות "מיינסטרים", מוסיקה שכולם תוכלו לעשות איתה אהבה, לו רק היתה ניתנת לכם ההזדמנות... קובלנץ.. מי אתה? ולמה כל תרבות הפלייליסט נקבעת על ידך? למה זה נתפש כמו תורה שלמה? ומה שבטוח אתה לא אלוהים.. האמנם?! אני מאמינה שצריך לסנן דברים ולתת במינונים הנכונים אבל אתם כבר בשלב של לקבע אותנו אל המקום שאתם ורק אתם מכוונים אליו. אני רוצה להחליט. לשמוע. להשכיל. תתנו במה, אנשים (אמנים) יורדים לזנות כדי לרקוד על הבמה שלכם זה לא אנושי, אתם מחבלים במוסיקה, ואני מתכוונת למוסיקה ישראלית במדינה כ"כ קטנה. אין מקום לאף אחד. מה שנשאר לאמנים זה רק לחלום ולפנטז על להיות מושמעים וצרוח בכל הכח שגם הם קיימים אבל לא, אתם תחליטו שהראל סקעת את שי גבסו את עוד קאבר המיליון של נינט את קרן פלס... כי הם יוצרים הד תקשורתי מזוייף ובועתי שלא לדבר שעשוי מחומר סינטתי... ממש כואב הלב.. ממש. לטיפולכם מדינה שלמה תודה.

RJlake

New member
אני בטוחה שזה הדבר הראשון שהמדינה

הולכת לטפל בו בימים אלה

yinnon2

New member
מי בדיוק מכריח אותך לשמוע גלגלצ?

אף אחד לא כופה על אנשים לשמוע גלגלצ אך כנראה שלא שמת לב שרק בגלל דבר אחד כתבת את המאמר הזה-כי פשוט זו תחנת הרדיו הטובה בישראל והחלום של כל אמן (כמו שכתבת) הוא שישמיעו אותו בגלגלצ וש-"הוא ייכנס לפלייליסט",שיטה שיש לה הרבה מתנגדים אבל בואי קחי דוגמא--רשת ג' תחנת רדיו איכותית ומצוינת אבל לא כל כך מוערכת נראה לי בגלל שהיא "קלה להשגה",הפלורליזם הענק שיש שם ונותן במה לאנשים שהם באמת מוכשרים אבל לא מתאימים לדעת אותן דעות המומחים של יושבי ועדת הפלייליסט(כן,מומחים-כי הם יודעים לייצר איכות לאורך זמן). ועכשיו-לדעתך האישית בלבד ובגלל שהרבה מאוד אנשים מנפחים לך את הראש בדעה של "כוכב נולד זה כוכבי אינסטנט וקרן פלס אוברייטד" זאת דעתך האישית וזכותך אך כנראה שהרבה מאוד אנשים חושבים לא כמוך (כמוני למשל שחושב שכל אומן לעצמו הוא יוצר טוב ונבחר על סמך היכולות שלו ולכן הוא הגיע לאן שהוא הגיע כי זו דרך טבעית שהייתה נהוגה גם לפני כוכב נולד..) וכנראה זה מה שהופך את גלגלצ למותג כבר של מוזיקה טובה איכותית ומצומצמת לאורך זמן. וד"א-הם לא כל כך מתפתים בועדה להכניס כל כוכב לפלייליסט--הראל מויאל הכניס רק את סינגל הבכורה שלו לשם ושאר הסינגלים (כולל האחרון שהוא ראוי לחלוטין להישמע בגלגלצ) לא הוכנסו. ולהזכירך-השיר הכי יוקרתי במצעד של התחנה שעליה אנו מדברים זהו שיר שנכתב ע"י ליאור דטאוקר (לפני חודש היית אומרת -מי??,ואם הוא בגלגלצ אז בטח הוא גם כן חבר של מירי וקרן מרימון) ובביצועו ובביצוע עידן יניב( שוב--עד לפני חודש -מי??) ואני משער שכשהונח הסינגל על שולחן הוועדה הוא לא עבר אך אנשי הוועדה היו ערים מספיק כדי לראות את ההד שהשיר עושה במקומות אחרים וכעת הוא ראוי להיות בפלייליסט,ולא נראה לי שבלי גלגלצ השיר היה זוכה לכתבה בחדשות ערוץ 2. אם בא לך להחליט,לשמוע,להשכיל אז בכיף--אני באמת ממליץ על רשת ג' פעם בשעתיים,ויש עוד המוני תחנות שחלקן איכותיות וחלקן פחות אבל נותנות הזדמנות להרבה יוצרים איכותיים/חובבניים. תראי--בשנת 2006,עם כל הטלוויזיה והטכנולוגיה והאינטרנט המותג התקשורתי כמעט הגדול ביותר ולבטח בין הגדולים ונושא לשיחה לא רק בפורום הזה אל כמעט בכל ישראל זוהי תחנת רדיו(!!) -המכשיר המיושן הזה עושה כל כך הרבה רעש וזו עובדה לכך שפשוט זוהי תופעה מדהימה ,במיוחד לאור דברייך ולאור ההשפעה הענקית של התחנה עלייך כי את יודעת שאת לא חייבת לשבת ולהאזין לגלגלצ. אז עם כל הכבוד,עם הצלחה לא נראה לי שראוי להתווכח, ואיני חושב שהמדיניות של תחנת הרדיו המצליחה בישראל צריכה להשתנות.

פלורליזם???

לזה אתה קורא לפורליזם? אז באמת פלורליזם מה הוא? ראשית, אל תהיה לי פדגוג ותגיד לי לאיזו תחנה להקשיב. תודה רבה. אני ילדה גדולה מלכוון את עצמי.. לא אתייחס לכל מילה שכתבת, אבל הבט.. "קלה להשגה", "פלורליזם ענק", "דעות המומחים", "מותג", "עידן יניב/דטאוקר/מירי/ קרן פלס/הראל מויאל, "ערוץ 2", ועוד כל מיני מזונות שכתבת.. באמת.. אדוני... אתה לגמרי חלק מהבועה שעליה דיברתי, ההתייחסות שלך לדברים שלי באים ממש, אבל ממש מאותו מקום איפה שיושב לו שם האלוהים הקטן שלך "וגלל שהרבה מאוד אנשים מנפחים לך את הראש בדעה של "כוכב נולד זה כוכבי אינסטנט וקרן פלס אוברייטד".. אתה מעליב אותי... ניסיתי לגעת במקום מאוד רגיש, ואתה החלטת לחנך אותי בעוד שהדיפלומה שלך טרם הוכתרה כ.... (לא אכביר..) הנה לך דוגמא קלאסית. (ואף מעט פרדוקסלית): נינט טייב, עוד לא לא הפליצה את הסינגל הראשון וכולם רצו להריח את הנאד הזה. היו בכלל חילוקי דעות? היה מי שאמר שיש עוררין? היתה בכלל ועידה על זה? מישהו קם ואמר שזה יכול לחכות כי יש עוד ברשימת השינדלר (במובן הכי נאצי של המילה) שלהם? לא!! זהו.. אמרת נינט טייב,קיבלת! מהר! כאן ועכשיו! ת'אמת, גם אלף דוגמאות קלאסיות לא יצליחו לגעת בך כי מהמקום שעליו אתה דורך כרגע, מסונדלר. לא תוכל לשניה לפקוח את העיניים ולעשות צעד קדימה ולהבין שיש אנשים (במקביל לשמות הנ"ל) שבכלל לא יצא לך לשמוע את שמם ולו את שם משפחתם. שלא לדבר על מה שיש להם להציע.. ולבוא ולתת דמגוגיה בשקל שבעים על רשת ג', זה הכי קל ופשוט כי אתה חלק מהמטחנה, יעני הרואין מיוזיק, שמחדירים לך לדם בעל כורחך.. נו, מה לעשות? לא ניתן לי כלום אלא לחוס על נשמתך העדינה וככה בשביל הטעם הטוב, אתה יודע.. האיכות... אתה מוזמן לבוא ולאונן (סליחה מראש על הביטוי)על: נינט/מירי מסיקה/קרן פלס/איה כורם/ההראלים למיניהם/ עוד קאבר של נינט ובלה בלה בלה... כי אתה בטח בקריז... לא נעים..

yinnon2

New member
כמה דברים:

ממ בגלל שנינט "עוד לא לא הפליצה את הסינגל הראשון וכולם רצו להריח את הנאד הזה" אז ישר אמנים כמו גבסו צריכים להתבטל לדעתך??אמן שלא נח לרגע??ואת בכלל עצרת לרגע לשמוע את השיר של נינט?והאם נראה לך שרק בגלגלצ ישמיעו אותה או שמא גם אדון גיידאמק ירשה להשמיע אותה בתחנה שלו? בואי אני אומר לך משהו--בחיי שמעתי יותר רשת ג' מאשר גלגלצ..ובאמת אני חושב שזו תחנה נפלאה ואם יש לך ביטוי אחר מאשר "פלורליזם" לתחנה הזו אני אשמח לשמוע.ובאמת באמת אני לא מנסה לחנך ולהיות פדגוג ולהגיד לך מה לשמוע ואם את כל כך חפצה להכאיב לעצמך בשירים של התחנה(גלגלצ) אז בבקשה--אז באמת אני בטוח לא אבין את כל מה שכתבת,הרי מה מטרת הטענות שלך ובכלל האם הם מוצדקות??? אז חלק מהמטחנה אני לא,ואני ממש לא מזריק כל ערב ב 8 את סינגלס לווריד(לא בא נגד ואני חושב שזו תוכנית נפלאה וכו'..) ופעם הייתי מזריק את המצעד של רשת ג' .. ללא ספק.. אבל את צריכה להבין שהתחנה הזו היא רשות ולא חובה!! את רוצה--תאזיני בכיף,כל כך מפריע לך--אל תאזיני.. אז אל תאמרי שאני זה שלא מקשיב לדברים אחרים כי אני שומע..ובואי בקרי במדף הדיסקים שלי--ותראי--כמה דיסקים הם מה-"מטחנה" של גלגלצ וכמה לא..(הרוב בוודאי הוא של הלא) וכך גם רבים אחרים. ומה גם שזכותו של כל אדם להאזין למה שהוא רוצה וכו'--ואני משער שלא חסרות לך דרכים להאזין למה שאת רוצה. ורק שתדעי - גלגלצ זה לא רכוש שלך,זהו חלק מצה"ל שמיועד לחיילים,זה מצחיק לחזור שוב על שם התחנה הזו אבל אם בא לך לבוא בטענות בקשר לרצון העם אז הרדיו של המדינה(באופן רשמי) זה קול ישראל (רשת ג',רשת ב',88 וכו') אז ה-"עם" שאת קוראת לו לא כל כך קשור.ואם את תאמרי "זה המיסים שאת משלמת" - נדמה לי שיש דברים קצת יותר רציניים בקשר לתלונות שאליהם את יכולה לבוא בטענות במדינה הזו ולמיסים שבה.

עוד כמה דברים:

הבט, חבריקו.. בגלל שאתה נאמן למה שאתה כותב ועוד על כך שתגובותיך מפורטות ודעתניות לא כמו אלה שטענו מעליך שאני "מוזרה".. (ואני יכולה להבין אותם...) אני אומר לך את בצורה הכי פשוטה.. הנקודה היא, לא לאיזו תחנה להקשיב, תעשי ככה או תאזיני לככה.. הנקודה היא שבגלל!!!! שהעם, כן, העם שלנו.. מושפע, בגלל הכוח שיש לתחנה הזאת בגלל של פיהם ישק דבר, בגלל התכתיבים בגלל שזה מאוד פשוט להבין שאין כאן מקום להילחם או לחלופין להיות דון קישוט בגלל שאמנים שעובדים ועומלים ונשחקים לכדי להגיע למטרה לעשות מוסיקה ולהתפרנס ממנה. לקבל מהם את מה שיש להם לתת, מצד אחד, אנחנו מקבלים ערך מוסף ללופ הזה של המטחנה, מקבלים וטועמים עוד, ומצד שני היוצר/אמן/זמר וואטאבר, מצליח להפרנס בכבוד ולעשות את מה שהוא מסוגל לעשות יותר טוב ממך וממני. אם זה ישמע קנטרני ואולי ציני, אין לי בעיה להכיר בעובדות האלה. כי אכן מה שקורה זה בדיוק זה... אלפי אמנים יושבים מתוסכלים, ואני אשכרה אומרת לך, מתאבלים על איך לא נכנסתי לגלגלצ, איך זה לא שיר לפלייליסט. עכשיו... אני מודה שזה נשמע רע!! אבל... אלו התכתיבים, לא הרבה אמנים מאמינים שאפשר להצליח בדרך אחרת חוץ מהרדיו, ומכובד בעיניי הערכה הזאת למכשיר הזה במקביל למדיות חלופיות וזמינות גם כן.. כמו שהצגת את זה.. אז... אם יש מקום כזה שנקרא גלגלצ, והוא המקום שאותו אנשים יכולים לנכס לעצמם כבית, כצינור מקובל להגיע אליך, אלי ולכולם למה הקיטלוג? למה הלופ הזה? למה זה כ"כ קשה? למה ועדות? למה זה אמור להוות תיסכול עבור אמנים כאלה ואחרים? למה זה לא יכול להיות יותר קל? (ואני לא אמרתי כל דבר!!!) למה? תגיד.. אתה.. למה? קובלנץ אמר לא מזמן שהוא שוקל בכובד ראש (ברעיון ל 7 לילות) להקל בעיניין הזה (נשמע כמו שפיטה וחנינה בבגץ), רק שנראה שזה קצת גדול עליו, זו הדרך שהוא התווה לתחנה צה"לית, זו הדרך שבה הוא מאמין.. מכוערת למדי.. תראה את משה בונן!!! לא בוחל באמעים, נותן במה למי שרק נשמתו יוצאת משיריו, מתוך אמונה שלמה שהוא אולי יצליח להזיז איזה בורג חלוד במוחו של הקובלנץ הזה. אני אוהבת את מה שבונן עושה רק חבל שהוא יושב על איזו תכנית רחוקה מהעין, מהלב ויש לו רק כמה?? שעתיים לתת את האינפוטים שלו. איך שהוא הולך יש אאוטפוט. וחוזר חלילה... קמים על הבוקר (ואני כרגע לא מדברת על עצמי) והנה.. קרן פלס ל-פ-נ-י-ם!! תודה.

ori239

New member
נוטה מאוד להסכים

בגדול, לדעתי, אמן טוב לא אמור להתפרנס ממוזיקה.. מי שמחפש להתפרנס ממוזיקה הוא לא אמן, הוא פלצן.. כי אסור, פשוט אסור לערב אמנות וכסף.. כסף הורס כל חלקה טובה.. והרי לכם דוגמא: ארקדי דוכין, הוא בכלל שף ויש לו מסעדה משלו שמצליחה.. הוא התראיין לפני כמה זמן ואמר שהרווחים שלו ממוזיקה הם מינימליים מאוד, אבל, אבל, אבל, הוא עושה את זה מאהבה.. ובלי קשר הוא אמן גדול.. אגב, קיבלתי את האלבום של קרן, והוא מחזק את דעתי, שקרן כותבת נחמד, מלחינה לא רע, אבל היא צריכה כמה בלוני חמצן בשביל להגיע לרמה ווקאלית כלשהי.. קיצור, אלבום נפילה.. ונמאס כבר מהבלדות האלה על האהוב שהלך, על איתי או שמעון, על החלומות איתם/עליהם, על החיים ההם ועל הבית עם עצי הזית..

Hamall

New member
צודק.

השיר החדש של קרן פלס פשוט מוכיח את זה. זה שיר חביב מאד, אבל היא כתבה והלחינה שיר שהיא לא יכולה לשיר. היא פשוט נחנקת ושומעים את זה. מוזר. אגב,אני מסכים איתך לגבי מוזיקה וכסף ותרבות המונית, אבל זה עדיין לא מונע ממני להנות מגלגל"צ.

ori239

New member
עשה מה שטוב לך

ומה שעושה לך טוב.. שמח לראות שסוף סוף מישהו הבין על מה אני מדבר

ori239

New member
כמה שטויות דיברת

בוא נעשה עסקה: אתה תיכנס לתחנה, כולל כל האולפנים והכל.. תעשה לך טבלה, תחלק אותה לשניים: חיילים ואזרחים.. תספור כמה חיילים וכמה אזרחים עובדים בתחנה ומתפעלים אותה.. אחרי שתגיע לשיוויון בין שתי הקבוצות, על כל חייל נוסף אני מוכן לתת לך 50 שקלים.. אחרת, על כל אזרח נוסף אתה תעביר לידי 10 שקלים.. איך אני איתך? (פה אני בא לשלול את קביעתך כי התחנה היא 'חלק מצה"ל ומיועדת לחיילים').. בנוגע למיסים - גלגלצ הוא בדיוק כמו ערוץ 1 וכמו כל דבר אחר.. למה אני צריך לשלם אגרה? אני לא רואה בכלל ערוץ 1 ולא מאזין כלל לגלגלצ, למה הם צריכים להתקיים על חשבוני? עוד שאלה.. אתה מאמין שערוץ 1/גלגלצ/כל תחנת שידור ממלכתית אחרת, הייתה מצליחה להתקיים מכספיהם של נאמניה? (כלומר, מי שמחובר לערוץ/תחנה, שישלם?)..

yinnon2

New member
-->

מה הקשר בין המתפעלים של התחנה לבין הייעוד שלה?זאת עובדה-גלגלצ היא חלק מצה"ל ולא חלק מרשות השידור, כך שכל מה שכתבת לא נכון,ואין קשר בין האגרה לגלגלצ,שמתוקצבת ע"י משרד הביטחון ולא כמו ערוץ 1 וקול ישראל(רשות השידור) שמתוקצבות מטעם חוק רשות השידור. ולמה אתה צריך לשלם אגרה זה כבר נושא אחר אבל אתה גם לא הולך לגן או לבית הספר אבל אתה משלם בצדק מיסים שהולכים גם למשרד החינוך והרשימה עוד ארוכה... ואם ברצונך לדעת באמת את היחס בין אנשים שגויסו לגלגלצ ( וממשיכים שם בשירות קבע או מסלול שכזה) לבין אזרחים אז תצטרך לשאול מישהו שבאמת יודע כי אין בידי את המידע הזה אך בכל מקרה זה לא קשור לכל מה שניסית להעביר בדבריך.

ori239

New member
זה יפה שגלגלצ היא חלק מצה"ל

וכך בעצם לתקצב אותה במיליונים (במאות מיליונים יותר נכון) מתקציב משרד הביטחון.. וכל זאת כאשר מקצצים בחינוך, לנכים, לאמהות החד הוריות ולכל השאר, בו בעת שבתקציב הביטחון מסרבים לקצץ, בגלל ש'למדינה צה"ל הינו צורך קיומי, אנחנו מוקפים אויבים מקום המדינה, ועלינו להיות מוכנים להתקפה בכל מחיר'.. אוקי, אז רכשתם מטוס פה, פיתחתם 'חץ' שם, אבל למה צריך לקצץ לכל העולם בשביל לתת לתחנה הזאת כמה מאות מיליונים? לא עדיף שהכסף הזה יועבר לטובת צמצום התלמידים בכיתות, לדוגמא (צמצום שאני אישית נפגעתי ממנו)? שהכסף הזה יועבר למניעת פיטורי מורים? והאם כעת אתה מבין את הקשר בין תשלומי מיסים לבין תקצוב תחנה שספק אם נמצאת כלל ברשימת הצרכים של המדינה? כתבת: אתה גם לא הולך לגן או לבית הספר אבל אתה משלם בצדק מיסים שהולכים גם למשרד החינוך אני מוכן לשלם מיסים כדי שאזרחים אחרים יוכלו להנות משירותים הכרחיים (כמו גן או בית ספר), אבל האם גלגלצ היא תחנה הכרחית? למה שלא תיעשה הפרטה, התחנה תועבר ליזם פרטי, ומי שמעוניין להאזין לה שישלם (בדומה לשידורי הכדורגל, וכך בעצם לא לחייב את כל התושבים במדינה?) ואיך אתה בכלל משווה בין צורך בסיסי של חינוך (גן/בית-ספר) לתחנת רדיו שמספקת בידור בלבד? והאם לדעתך התחנה, שהינה חלק מצה"ל, לא ראוי שתופעל כולה ע"י חיילים (ולא ע"י אזרחים מקבלי שכר)? בנוגע לעניין האגרה - יש קשר.. כי מהשנה הבאה יועברו לגל"צ/גלגל"צ 30% מתשלומי האגרה, אז לפני שאתה פוסל אותי, צא החוצה ותתעניין.. ואם אין בידך את המידע על היחס בין חיילים לאזרחים בתחנה, אני מניח שאתה יכול לסמוך על העיניים שלי..

steelwater

New member
חשוב לי שתקראו

"לא מחריכים אותך להקשיב" לא תמיד קולע. זה נכון, היא לא חייבת לשמוע גלגלצ אבל קראתי לא מזמן משהו בעיתון רייטינג נראה לי ואני מסכימה איתו. המי שכתבה את זה אמרה שמעצבן אותה איך שהמגישות מתלהבות מהשקיעוץ ומדברות שטויות וכ"ו. לי הקטע הזה לא מפריע ולרוב אני דווקא אוהבת את הדברים שהם אומרים אבל מה שהיא עוד אמרה זה שיכול להיות שאנשים יגדיו לה אז אל תקשיבי לגלגלצ והיא כתבה שלפעמים לא בא לשמוע חדשות כל הזמן, לפעמים לא בא פרסומות במשך שעה, לפעמים לא קולטים שום דבר אחר וכ"ו ולפעמים פשוט רוצים להקשיב לשירים ככה ברצף. אז זה בסדר שנרצה לשנות את התחנה ואם אנחנו לא מרוצים לא אומר שאנחנו צריכים להפסיק להקשיב לה. אני אוהבת את גלגלצ ואני אוהבת להקשיב לה. אני אוהבת שיש שירים כל הזמן ויש הרבה שירים יפים וזה באמת כיף וזו התחנה האהובה עלי. אבל יש הרבה דברים שמעצבנים אותי ואני לא רוצה להחליף תחנה אלה כן לדבר על זה ואולי דברים ישתנו. זה לא יעזור לי לעבור לתחנה אחרת כי זו התחנה שבשבילי הכי טובה כרגע ואני אוהבת אותה. גם אותי מאד מעצבן הפלייליסט הזה ואפשר לשים עוד המון שירים אבל חורשים על אותם שירים כל הזמן. אפשר לחרוש על שאקירה, איה כורם, הראך סקאת ועוד ועדיין להכניס עוד המון שירים ולהקות חדשות. לא בהכרח חדשות אבל כאלו שלא ממש משמיעים עכשיו. פשוא במקום לשים את השיר יםהאלו 50 פעם ביום אפשר לשים אותם 40 פעם ביום.

אין מה לעשות, המדינה הזאת לא משהו.

אותך מחייבים לשמוע מוסיקה שאת שונאת, ואותי מחייבים לקבל אותך ואת שאר חברותייך הרוסיות המסריחות כשכנים שלי, ועוד לשלם להם מהכיס שלי את הדירה, את מקום העבודה ואת סל הקליטה המנופח! אז מה? אז אני בוכה? צריך להשלים עם הארץ הזאת על כל מגרעותיה! את יכולה לארוז את מטלטלייך ולחזור חזרה לסברדלובסק, שם תוכלי לשמוע איזה מוסיקה שתרצי, ככל שתאווה נפשך, מצ`ייקובסקי ועד טאטו. אין לי ספק שזה יגרום לי לשמחה רבה יותר, מאשר שגלגלצ תתחיל להשמיע את אבי ביטר.

אתה חמוד אתה..

אני מבינה שאם הכינוי שלי הוא בבושקה, אז אני עולה חדשה מברית המועצות.. הבנתי.. אנקדוטה ל Yinnon2, הטוקבק הכי נאמן לעצמו (אם אתה מבין למה אני מתכוונת) ולא לך שאתה מכליל אותי ומקטלג אותי בשעה שאמא שלי יכולה להקפיץ עליך מופלטות חמות ומה שישאר לך זה לצעוק לאיזה שגריר מרוקאי שיוציא אותך מהשמרים.. חולני...

למעלה