תורת הפלייליסט...

limors2

Active member
../images/Emo128.gifכאן נמחקו הודעות../images/Emo54.gif

נא לא להתבטא בגזענות בפורום

ובשם ניקו הנקניק..

(כן, זה אכן נשמע רע) אני.. הבבושקה ממוצא מרוקאי, מתנצלת בשמו ומבקשת מחילה על הנקניק לכל הרוסים והרוסיות באשר הם.. אשר כונו כ"מסריחות" ועל כך שלקחתם לו את כל רכושו. סליחה.

ori239

New member
גועל נפש

בגלל דעות כשלך התרחשו זוועות (כמו השואה) בהיסטוריה.. מה אתה מבין בחייך? אני עובד עם אנשים מכל קצוות הגלובוס (מבחינת המוצא), ותתפלא, דווקא הרוסים והאתיופים הם האנשים שהכי מעריכים אותי (ולא רואים בי 'צעיר' ו'ילד' כמו כל השאר)..

lama האחד

New member
נו, ומה? אז עכשיו שכתבת את זה פה

אז הם ישנו את שיטת הפלייליסט שלהם? מה זה עוזר שכתבת את זה פה?

ואת...

יש לי את הזכות המלאה להעלות את זה לדיון על סדר היום.. בא לך להגיב, בבקשה לא מסתדר לך? בואי יום אחר..

lama האחד

New member
מאיפה הגעת למסקנה שאני בת?!

אני בן ואני מציע לך לבדוק לפני שאת פונה לאנשים לפי מינם

אוי,

אני ממש מתנצלת. זה באמת הסאגה הכי מהותית כאן אם אתה בן או בת, זכר או נקבה.. סליחה. באמת.

RJlake

New member
והפלייליסט של גלגל"צ שלא מוצא חן

בעינייך(אוי לא) זה ממש נושא מהותי.... את לא הראשונה ובטח לא האחרונה שבאה לפה עם טענות מסוג זה אז בוא נבהיר עניין קטן- לחברי הפורום אין מילה בכל מה שקשור לעריכת הפלייליסט,אנחנו אוהבים את התחנה בגלל סיבות רבות ואחת מהן היא הפלייליסט(מפתיע הא?) של התחנה. שיימאס לי לשמוע מוזיקה שאנשים בעלי כוח "כופים" עליי אכבה את הרדיו ואלך לחפש אחרי דברים אחרים,כרגע טוב לי תודה וזה שאת באה לפה ומתחילה לשפוך את דעתך הזועמת והמוגזמת("ברשימת השינדלר (במובן הכי נאצי של המילה)"-את רצינית?!)על גלגל"צ זה לגיטימי אבל ספק אם יועיל במשו.

העובדות היבשות:

1. זה שנפתח שוב שירשור... מדבר בעד עצמו 2. אף אחד לא שאל אם טוב לך או לא.. העיקר שאתה מאושר ובריא 3. כשאני אומרת נאצי, אני מתכוונת לנאצי קח את זה לאן שאתה רוצה.. 4. יש לי חלום, ותקרא לי פנטזיונרית... ואני לא מוסיקאית או זמרת או יוצרת אבל אני יכולה להבטיח לך עם יד על הלב RJlake שברגע שיהיו לי הכלים לשנות את מה שביכולתי לשנות ואנחנו קבוצה לא קטנה של אנשים עם המון כח.. (מודה שטרם איפסנו כוחות מול המפלצת גלגלצ) אתה עוד תזכור אותי.. בבושקה (אבל ממרוקו כן...) 5. לכל אשר אשר כינו אותי "מוזרה" או לאלו שהתחילו לפתח שרירים כנראה מפריע גם ואפילו ששוב זה הועלה לדיון בפעם המיליון... זה רק אומר דרשני..

RJlake

New member
אז בבושקה ממרוקו שיהיה לך ולחברים

שלך בהצלחה. מודה אני צוחקת כרגע מדברייך ולא מזלזול, חלילה,אני כנראה קטנת אמונה זה הכל:) אה וכן אני מאושרת ובריאה,תודה שבדקת

yhaa hi

New member
זה שנפתח שוב שרשור נגד גלגלצ

זה בגלל שאת ראית שיש פורום לגלגלצ והחלטת לכתוב שם מה שבא לך למרות שזה לא מה שישנה את המצב. אף אחד לא קע את זה שגלגלצ קובעת מה האנשים במדינה ישמעו, אם לא היו אוהבים את התחנה הזאת אז לא היו מקשיבים לה כ"כ הרבה אנשים, ואפילו את שומעת, כברירת מחדל? יש לך גם את רשת ג' ששמה משמיעים הרבה דברים שלא משמיעים בגלגלצ, זו את שקובעת לך איזו תחנה לשמוע. זה לא מפריע ששוב פעם נפתח שרשור על זה וזה ששוב הועלה לדיון בפעם המיליון זה לא אומר שום דרשני, את רוצה תגידי לך ולחברים שלך לשמוע תחנה אחרת. וזה שזו התחנה הכי מושמעת בארץ זה גם אומר משו..

limors2

Active member
אין שום רע בשרשור נגד גלגלצ..../images/Emo54.gif

זה בכלזאת פורום שמיועד גם למעריצים וגם לאלה שלא...

yhaa hi

New member
חוצמזה שהוא בסכ"ה תיקן

אותך שהוא בן ולא בת. זה הכל! לא צריך להתעצבן!

steelwater

New member
מה מה זה עוזר?

זה פורום! מביעים דעות! גם אם זה לא עוזר בכלום. אנשים אוהבים להביע את הדעה שלהם ולהתדיין ולכן בין השאר הם מקימים פורומים. אז אנחנו מדבירם פה ומביעים דעה. זה אחד הדיוניים החשובים ביותר בפורום גלגלצ! אני ממש לא רוצה שזה יהיה פורום רק של לכתוב את הסדר של השירים במצעד ולכתוב על השירים "וואו, איזה שיר מדהים" "הדר תעשי לי ילד" וכ"ו.

Flendy

New member
../images/Emo45.gif זה באמת הדבר שאני תוהה לגביו

הכי הרבה בהקשר של גלגלצ. שיטת הסינון שלהם לא ברורה לי בעליל כי היא לא מתבצעת לפי שירים אלא לפי קריטריונים אחרים כמו האמן ששר, המדינה ממנה בא השיר וכיוצא בזה. מאוד מוזר ששיר משוודיה לא יושמע בגלגלצ רק כי הוא משוודיה בעוד ששיר מארה"ב עד כמה חרא שהוא לא יהיה (אני מדבר על החדשים בעיקר ויסלחו לי החכמים אבל המיינסטרים האמריקאי שמגיע ארצה הוא לא יותר מחרא מזוקק של אמנים מפוקפקים) תמיד יושמע. וזה לא בגלל שאנשים יותר אוהבים שירים מאמריקה זה פשוט בגלל שגלגלצ מאכילה את המדינה בזבל הזה.

וואלה לא קראתי את כל השרשור

אבל ממש עכשיו זה הזמן להתווכח על הפלייליסט של גלגלצ..ממש.

למעלה