אבי בן 1231
Well-known member
היום שלושים ואחת יום שהם ארבעה שבועות ושלושה ימים לעומר.
היום אמנם יום חמישי, אך הספירה שבצדקותך בחרת לציין היא של מחר דווקא. נספרת כמובן היום בערב, בהתאם ללוח השנה העברי בו היום מתחיל בערב שלפני.היום שלושים ואחת יום שהם ארבעה שבועות ושלושה ימים לעומר.
וואווו זו הסיבה שהגיעו מאות מפגינים במדים שחורים להפגין מול ביתי!!היום אמנם יום חמישי, אך הספירה שבצדקותך בחרת לציין היא של מחר דווקא. נספרת כמובן היום בערב, בהתאם ללוח השנה העברי בו היום מתחיל בערב שלפני.
אם אתה אומר.וואווו זו הסיבה שהגיעו מאות מפגינים במדים שחורים להפגין מול ביתי!!
מה מבקשים המפגינים?וואווו זו הסיבה שהגיעו מאות מפגינים במדים שחורים להפגין מול ביתי!!
דין מיטה או איך שלא קוראים לזהמה מבקשים המפגינים?
הצטרפת למפגינים?דין מיטה או איך שלא קוראים לזה
חס ושלום, הספירה, אפילו, לא מעניינת את קצה התחת שלי.הצטרפת למפגינים?
כל אחד ואיברי הגוף התקועים לו בראש.חס ושלום, הספירה, אפילו, לא מעניינת את קצה התחת שלי.
אתה רוצה לספר לנו משהו על עצמך?כל אחד ואיברי הגוף התקועים לו בראש.
לא. לא ארצה להרוס את מה שהרגשת צורף לשתף על עצמך כבר למעלה. אשאיר לך את הבמה להתעסק עם איברי הגוף האלה. אבל תודה על הצעתך.אתה רוצה לספר לנו משהו על עצמך?
זה שהבנת הנקרא שלך לקויה כולנו יודעים, פנה לרבי לעזרה.לא. לא ארצה להרוס את מה שהרגשת צורף לשתף על עצמך כבר למעלה. אשאיר לך את הבמה להתעסק עם איברי הגוף האלה. אבל תודה על הצעתך.
דבר אך ורק בשמך.מיצינו.
הוכחה טובה לצורך הספירה.היום אמנם יום חמישי, אך הספירה שבצדקותך בחרת לציין היא של מחר דווקא. נספרת כמובן היום בערב, בהתאם ללוח השנה העברי בו היום מתחיל בערב שלפני.
איני מסוגל לקום בבוקר ברוגע אם אין לי את הספירה האקטואלית!!!הוכחה טובה לצורך הספירה.
הכל למענךאיני מסוגל לקום בבוקר ברוגע אם אין לי את הספירה האקטואלית!!!
זה ממש מצב חירום!!!
תגידי, אם היו קוראים לאבי עומר, הוא היה פטור מספירה? הרי הוא היה סופר כל הזמן את העומר מרגע היותו NB, לא?הכל למענך
Harrington, תרגיש חופשי גם להשיבתגידי, אם היו קוראים לאבי עומר, הוא היה פטור מספירה? הרי הוא היה סופר כל הזמן את העומר מרגע היותו NB, לא?
בואי נעשה לך חידה מתמטית, מה ספירתו בשבועות ובימים?
למה? אתה מתקשה להטעות את הסופרים התמימים ולפגוע באמונתם של יהודים אחרים, רק מתוך שנאה יוקדת (וכנראה גם לא מעט קנאה), לבד בעצמך? כאילו, הקפצת שרשור שכותרתו "יום חמישי" עם ספירה שאינה נכונה להיום, היא מעשה כל כך קשה שאתה נזקק לחולירות נוספות כדי לבצע אותה?Harrington, תרגיש חופשי גם להשיב
הוכחה מעולה לכך שפוסטים בפורום אינטרנטי אינם מקור אמין למידע, והם מיותרים במידה והם מפריעים למישהו.הוכחה טובה לצורך הספירה.
הוכחה מעולה לכך שפוסטים בפורום אינטרנטי אינם מקור אמין למידע, והם מיותרים במידה והם מפריעים למישהו.
ניתן להתעלם מנושא לא מעניין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.